Refurbished iPhone Xs

Toon:
per pagina

4 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone Xs kopen van 5 sterren kwaliteit en 2 jaar garantie? Elke refurbished iPhone Xs is van de hoogste kwaliteit en is gecontroleerd op punten zodat deze uitstekend functioneert.

We leveren elke Apple iPhone Xs met een gecertificeerde oplader en adapter en leveren er een TPU hoesje en tempered glass bij voor bescherming!

1 / 1

Waarom een refurbished iPhone Xs kopen?

Tegenwoordig is het heel gebruikelijk dat je niet meer alles gloednieuw koopt. Dit bespaart je natuurlijk veel geld ten opzichte van de prijs van een nieuwe iPhone XS. Het is ook nog een positieve bijdrage aan een duurzame samenleving. De refurbished iPhones van FixjeiPhone worden geleverd met 2 jaar garantie en is daardoor een verstandige keuze.

Refurbished = duurzaam

Refurbished iPhones: Dit moet je weten!

Voordelen van een Refurbished iPhone XS:

  • Goedkoper dan een nieuwe iPhone, bespaart wel 50% op de nieuwprijs
  • Een refurbished iPhone van FixjeiPhone wordt op meer dan 50 punten gecontroleerd
  • Je kunt je refurbished iPhone retourneren binnen 30 dagen
  • Je ontvangen 2 jaar garantie op je refurbished iPhone
  • Bijdrage aan een duurzame samenleving
  • Wordt geleverd met accessoires (hoesje, tempered glass, oplader en hoesje)

Waarom je iPhone Xs bestellen bij FixjeiPhone?

Bij refurbished producten kom je online allerlei gradaties en classificaties tegen. Er zijn helaas geen standaarden voor, dus let goed op wat je koopt. Hieronder vind je meer informatie over onze gradaties en standaarden zodat je een nog beter gevoel krijgt van de refurbished toestellen van FixjeiPhone.

Onze 5 sterren kwalificatie:

Het toestel verkeert in een zeer nette conditie en heeft micro gebruikerssporen (vrijwel niet zichtbaar). Het toestel is daadwerkelijk zowel optisch als technisch als nieuw.

De refurbished iPhones van FixjeiPhone zijn technisch 100% in orde en worden gecontroleerd op ruim 50 verschillende punten. Zo weet je zeker dat deze uitstekend functioneert. Alle iPhones worden ten alle tijden door onze specialisten handmatig gecontroleerd. Onze specialisten testen elk los onderdeel zoals het scherm, de batterij en natuurlijk ook alle andere onderdelen zodat je ervan uit kunt gaan dat deze iPhone perfect zal functioneren. Daarbij geeft FixjeiPhone altijd 2 jaar garantie.

De iPhone wordt geleverd inclusief gecertificeerde accessoires zoals een lightning kabel, adapter, simkaart injector en een tempered glass.

50 punten waarop wij elke Refurbished iPhone Xr controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst
Bekijk infographic

Er zijn natuurlijk een tal van webshops die refurbished iPhone te kopen aanbieden. We adviseren altijd om beoordelingen van elke webshop goed door te nemen voordat je uiteindelijk je iPhone Xs aanschaft.

Met ruim 20.000 beoordelingen met gemiddeld een 9,0 als cijfer zijn wij maar vooral ook onze klanten erg tevreden!

Het verschil tussen refurbished en een tweedehands iPhone

FixjeiPhone krijgt vaak de vraag wat het verschil is tussen een refurbished en een tweedehands iPhone Xs. Dit verschil leggen we je graag uit. Veel mensen denken dat refurbished en tweedehands hetzelfde is, omdat het beide gebruikte devices zijn die opnieuw verkocht worden. Maar hierin zit toch een wezenlijk verschil.

Heb je vragen over onze refurbished iPhones?

Heb je nog vragen over het je nieuwe smartphone kopen? Neem dan direct contact met ons op via de live chat op de website zodat wij je direct kunnen adviseren!

Klanttevredenheid van FixjeiPhone over Refurbished iPhones?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een refurbished iPhone aan te schaffen bij FixjeiPhone. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, wij doen dan ook alles om onze klanten tevreden te houden. We zijn inmiddels ruim 5 jaar bezig en weten als geen ander wat goede kwaliteit is.