Retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling? Bij elke bestelling heb je 14 dagen retourrecht, deze periode gaat in vanaf de dag dat de bestelling door of namens jou in onvangst is genomen. Tevens heeft u de mogelijkheid om ons binnen 14 dagen na ontvangst op de hoogte te brengen van de herroeping, vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om de zending te retourneren. Via onderstaand stappenplan kan je eenvoudig jouw retour aanmelden (niet verplicht).


Lees meer over:

Herroepingsrecht

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Onderdelen retourneren zonder iPhone, iPad enz.
Het retour sturen van producten is niet bedoeld als reparatie service. Gebruik hiervoor de opstuurservice.

Retourmelding stappenplan

 1. Download het retourformulier:
  Download hier het retourformulier
 2. Vul het retourformulier volledig in (bestelnummer verplicht) en print het formulier uit. Heb je geen printer? Dan mag je alle gevraagde gegevens ook duidelijk op een blaadje schrijven.
 3. Voeg het volledig ingevulde retourformulier toe aan je retourzending Je helpt ons om de reden van retourneren te vermelden (niet verplicht)
 4. Retourneer je bestelling naar onderstaand adres
 5. Frankeer de bestelling voldoende, bekijk:
  Frankeringstarieven voor NL Frankeringstarieven voor BE
 6. Product(en) kan je in de verzenddoos retourneren. Indien je de producten in een envelop hebt ontvangen raden we aan om zelf een doos te zoeken voor het retourneren. Verpak het product altijd goed zodat er geen kans op schade is tijdens verzending! FixjeiPhone is niet verantwoordelijk bij beschadigingen door onvoldoende bescherming bij verzending.
 7. De verwerkingstijd van een retour is gemiddeld 1 tot 3 werkdagen na ontvangst. De verwerkingstijd voor terugbetalingen is gemiddeld 2 tot 5 werkdagen na ontvangst

Retour adres:

FixjeiPhone
Afdeling: Retouren
De Zuivering 36
7671SP Vriezenveen

Belangrijk

Wij adviseren om het retourformulier bij de zending te voegen, zo kan onze retour afdeling sneller herkennen van wie het pakket afkomstig is en hoe het kan worden afgehandeld.

Extra informatie
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien slechts een deel van de bestelling retour gestuurd wordt, worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal er voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wanneer een bestelling volgens herroepingsrecht wordt geretourneerd zijn de retourkosten voor de klant. Indien er sprake is van een fabricagefout en het product teruggestuurd moet worden kan de klant de standaard verzendtarieven van de zending claimen bij FixjeiPhone.