Informatie voor pers

1. Archief persberichten

2. Over FixjeiPhone

FixjeiPhone is ontstaan door een enorme passie voor reparatie van smartphones, tablets en laptops. Ons team doet er elke dag alles aan om deze passie te delen door het maken van handleidingen. FixjeiPhone helpt mensen met hun probleem door middel van reparatie handleidingen. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om gratis zijn technische vaardigheden te verbeteren en te verbreden. Ons team is continue in beweging en sparren met technische experts om alle reparaties mogelijk te maken. Elke maand helpen we meer dan honderdduizend bezoekers met het oplossen van technische problemen aan hun iPhone, Samsung, MacBook en iPad. Inmiddels zijn we door 100.000+ mensen beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,2 en we zijn dan ook #trots op dit prachtige cijfer!

Eigenaren FixjePhone B.V.: Davey Groothedde, Sander Slaghekke & Ricardo Groothedde

3. Missie en Visie

Missie
Onze missie is het mogelijk maken voor iedereen om zelf de levensduur van populaire consumentenelektronica te verlengen. FixjeiPhone streeft erna om de beste kwaliteit onderdelen voor de beste prijs te leveren en geeft specialistisch advies wanneer klanten vragen hebben tijdens de reparatie. Daarnaast biedt FixjeiPhone duurzame alternatieven voor repareren zoals het verkopen van Refurbished iPhones.

Visie
De elektronische afvalberg verkleinen en het creëren van een circulaire economie waarin mensen bewust zijn van elektronisch afval en zelf de levensduur verlengen van zijn of haar apparaat.

4. Contactgegevens

FixjePhone B.V.
Bezoekadres: De Zuivering 36
7671SP Vriezenveen
085 047 1633

Sander Slaghekke
Digital Marketing Manager
[email protected]

Social media
Instagram
Facebook
LinkedIn

5. Beeldmateriaal

Dit beeldmateriaal is redactioneel te gebruiken (auteursrecht). Bij het gebruiken van foto materiaal is een bronvermelding naar https://www.fixjeiphone.nl/, om Google technische redenen, verplicht.

6. Logo's van FixjeiPhone