Wat is een Refurbished iPhone

Wat is een refurbished iPhone, dat is de vraag die wij minimaal 20 keer per dag krijgen. De afgelopen jaren kun je naast een nieuwe Apple iPhone ook een tweedehands of refurbished exemplaar kopen. Veel mensen denken dat een refurbished product hetzelfde is als een tweedehands toestel, of dat het een opgelapte iPhone is met een heel leven achter de rug.

We leggen je dan ook graag uit wat een refurbished iPhone is, wat een refurbished device inhoudt, waarom een refurbished toestel interessant is en waarom onze Refurbished iPhones 100% betrouwbaar zijn.

Wat is een refurbished iPhone?

Wat betekent refurbished iPhone?

Als je de Engelse definitie van “refurbished iphone” vertaalt naar het Nederlands, dan kom je uit op een “gereviseerde iPhone”. Dat is natuurlijk niet hetzelfde als een tweedehands iPhone. FixjeiPhone controleert haar refurbished telefoons op meer dan 50 punten. Een refurbished Apple iPhone komt hierdoor meer in de buurt met de kwaliteit van een nieuw toestel dan met een tweedehands iPhone.

Refurbished is dus het reviserenpoetsen en controleren van losse toestellen.

Refurbished toestellen zijn exemplaren die (meestal) eerder zijn gebruikt. Voor de verkoop worden ze eerst zorgvuldig gecontroleerd, gepoetst en eventueel gereviseerd. Je koopt als het ware een iPhone die een tweede leven tegemoet gaat met de hoogst haalbare kwaliteit onderdelen. Bij aanschaf heb je bij FixjeiPhone standaard 2 jaar garantie op de gehele iPhone, zo kom je nooit voor verassingen te staan. Koop je via andere kanalen een iPhone (bijvoorbeeld marktplaats), dan zit hier geen garantie op.

Wat is een refurbished iPhone?

Is refurbished goed en betrouwbaar?

Een refurbished iPhone wordt altijd door een reparatie specialist gecontroleerd. Het toestel wordt vakkundig op eventuele defecten en op bijvoorbeeld waterschade gecontroleerd. Let op, de controleprocessen zijn bij elke leverancier anders! FixjeiPhone vervangt elk  onderdeel wat niet goed presteert voor een onderdeel van de hoogste kwaliteit. Zo weet je zeker dat elk refurbished apparaat 100% goed functioneert!

Door de refurbished iPhones op meer dan 50 punten te controleren sluit je gebreken uit (gebeurt door een reparatie specialist met verstand van Apple apparaten). Doordat wij alleen de beste toestellen verkopen vind je bij ons alleen 5 sterren iPhones (zo goed als nieuw). Met standaard 2 jaar garantie heb je altijd zekerheid. In de onderstaande video vertellen we je graag nog meer over ons controleproces en hoe wij denken over een refurbished iPhone.

Waar komt een refurbished iPhone vandaan?

Refurbished iPhones getest op meer dan 50 punten!
Naar Refurbished iPhones ›

Dit is onze definitie van kwaliteit

Bij refurbished producten kom je online allerlei gradaties en classificaties tegen. Er zijn helaas geen standaarden voor, dus let goed op wat je koopt. Hieronder vind je meer informatie over onze gradaties en standaarden zodat je een nog beter gevoel krijgt van de refurbished toestellen van FixjeiPhone.

Onze 5 sterren kwalificatie : Het toestel verkeert in een zeer nette conditie en heeft micro gebruikerssporen (vrijwel niet zichtbaar). Het toestel is daadwerkelijk zowel optisch als technisch als nieuw.

Wij garanderen de kwaliteit:De refurbished iPhones van FixjeiPhone zijn technisch 100% in orde en worden gecontroleerd op ruim 50 verschillende punten. Zo weet je zeker dat deze uitstekend functioneert. Alle iPhones worden ten alle tijden door onze specialisten handmatig gecontroleerd en daarbij geeft FixjeiPhone altijd 2 jaar garantie. De iPhone wordt geleverd inclusief gecertificeerde accessoires zoals een lightning kabel, adapter, simkaart injector en een tempered glass.

Met ruim 61.657 beoordelingen met gemiddeld een 9,2 als cijfer zijn wij maar vooral ook onze klanten erg tevreden!

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst

Waarom refurbished kopen?

Het is natuurlijk van belang om te weten wat de voordelen en eventuele nadelen zijn bij aanschaf van een refurbished iPhone. Op die manier kan je een weloverwogen keuze maken.

Besparing: refurbished is natuurlijk een interessant alternatief voor een nieuwe iPhone, omdat je in veel gevallen wel 50% bespaart op de aanschaf van een iPhone.
Refurbished = duurzaamDuurzaam voor het milieu: het kopen van een refurbished iPhone is een stuk beter voor het milieu. De levenscyclus van het toestel wordt namelijk hierdoor verlengd en het scheelt weer een nieuw device. Zo draag je bij aan een betere wereld wat zeker vandaag de dag erg belangrijk is!
Wettelijke bedenktijd: Natuurlijk kan jij je beroepen op de wettelijk bedenktijd, mocht je refurbished iPhone toch niet bevallen dan kan jij je aankoop ongedaan maken. Dit is natuurlijk bij een tweedehands toestel niet van toepassing. Standaard heb je een bedenktijd van 14 dagen, bij FixjeiPhone is dit zelfs 30 dagen!

Daarom een refurbished iPhone van FixjeiPhone

Refurbished iPhone kopen, de voordelen:

  1. Goedkoper dan een nieuwe iPhone, je bespaart dus in veel gevallen tot wel 50% op de nieuwprijs!
  2. Een refurbished iPhone is gecontroleerd en wordt geleverd met 2 jaar garantie
  3. Je kunt je refurbished smartphone retourneren, wettelijke bedenktijd is 14 dagen (wij geven zelfs 30 dagen)
  4. Bijdrage aan een duurzame samenleving en de circulaire economie!
Voordelige Refubished iPhones. Refurbished = Duurzaam
Naar Refurbished iPhones ›

Refurbished iPhone kopen, de voordelen:

Bijna elke type iPhone is refurbished verkrijgbaar. FixjeiPhone kan elke model iPhone leveren in verschillende kleuren en opslaggeheugen. Naast refurbished iPhones bieden we ook refurbished iPads en Samsung smartphones aan. Bekijk hieronder de meest populaire refurbished iPhone modellen:

Benieuwd naar al onze refurbished devices? Hier vind je ons totale refurbished aanbod ›

Wij leveren elke iPhone met, een gecertificeerde adapter & lightning kabel zodat jij je device veilig kunt opladen. Ook ontvang je een tempered glass zodat je toestel beschermt wordt tegen eventuele krasjes of beschadigingen. Je krijgt 2 jaar garantie op je aankoop! Je iPhone mag je altijd binnen 30 dagen retourneren, conform volgens de wettelijke bedenktijd. We leveren je iPhone binnen 1 werkdag en je betaalt vanzelfsprekend geen verzendkosten. Dit is niet het geval bij tweedehands iPhones.

Heb je vragen over onze refurbished iPhones?

Wil je meer informatie over het kopen van een refurbished iPhone? Neem dan direct contact met ons op via de live chat op de website zodat wij je direct kunnen adviseren!

Klanttevredenheid van FixjeiPhone over Refurbished iPhones?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een refurbished iPhone aan te schaffen bij FixjeiPhone. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, wij doen dan ook alles om onze klanten tevreden te houden. We zijn inmiddels ruim 5 jaar bezig en weten als geen ander wat goede kwaliteit is! Met ruim 61.657 beoordelingen met gemiddeld een 9,2 als cijfer zijn we dan ook trots op dit geweldige beoordelingscijfer!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *