Refurbished iPhone Xs Max

Toon:
per pagina

6 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone Xs Max kopen van 5 sterren kwaliteit en met 2 jaar garantie? We controleren elke refurbished iPhone Xs Max op ruim 50 verschillende punten zodat deze uitstekend zal functioneren.

Deze Apple iPhone Xs Max wordt geleverd met een gecertificeerde oplader en adapter. Daarnaast ontvang je ook een TPU hoesje en een tempered glass voor goede bescherming!

1 / 1

Waarom een refurbished iPhone Xs Max kopen?

Het is niet meer vanzelfsprekend dat je tegenwoordig je Apple product splinter nieuw koopt. Zeker wanneer je veel geld kunt besparen. Van een refurbished iPhone Xs Max scheelt de aanschafprijs flink ten opzichte van een nieuwe iPhone. Maar wist je dat een refurbished apparaat ook een goede bijdrage is aan een duurzame samenleving? Het kopen van een refurbished device is beter voor het milieu dan een nieuw toestel. De levenscyclus van het toestel wordt namelijk verlengd.

Refurbished = duurzaam
Wat is een refurbished iPhone?

Waar komt een refurbished iPhone vandaan?

Daarom een refurbished iPhone van FixjeiPhone

Voordelen van een Refurbished iPhone XS:

  • Goedkoper dan een nieuwe iPhone, bespaart wel 50% op de nieuwprijs
  • Een refurbished iPhone van FixjeiPhone wordt op meer dan 50 punten gecontroleerd
  • Je kunt je refurbished iPhone retourneren binnen 30 dagen
  • Je ontvangt 2 jaar garantie op je refurbished iPhone
  • Bijdrage aan een duurzame samenleving
  • Wordt geleverd met accessoires (tempered glass, oplader en hoesje)

De refurbished iPhone Xs Max:

De iPhone Xs Max is sinds september 2018 de opvolger van de iPhone X. Het toestel is de grote variant van de iPhone Xs. De 6.5 inch oled scherm is de grootste iPhone display ooit. Het toestel is voorzien van een dubbele camera waarmee je fantastische foto’s kunt maken. Vanzelfsprekend is ook deze iPhone in meerdere kleuren en opslagcapaciteit leverbaar.

Nieuwe accessoires bij een refurbished

Bij een refurbished iPhone van FixjeiPhone ontvang je standaard (allemaal nieuw):

  • Gecertificeerde iPhone lightning kabel
  • Gecertificeerde iPhone adapter
  • iPhone tempered glass (voor goede bescherming)
  • iPhone hoesje (voor goede bescherming)

Zo kan je direct zorgeloos van je iPhone genieten en je iPhone beschermen tegen eventuele schade.

Daarom een refurbished iPhone Xs Max bestellen bij FixjeiPhone

Een refurbished device van FixjeiPhone wordt ten eerste altijd door een van onze reparatiespecialisten grondig onderzocht. Elk device wordt vakkundig gecontroleerd op eventuele beschadigingen, defecten en waterschade.  Let er op dat het controleproces per aanbieder verschilt. Dit is een belangrijk aandachtspunt in het proces van een iPhone kopen en wordt bij FixjeiPhone grondig uitgevoerd.

FixjeiPhone staat voor kwaliteit

Wij controleren onze Apple iPhone op meer dan 50 punten. Natuurlijk beoordelen we de optische maar ook de technische staat van het device. Elke iPhone wordt gecontroleerd op krassen en andere beschadigingen. Natuurlijk checken we de kwaliteit van de onderdelen en werking. Met onze infographic willen we je een betere kijk geven op ons controleproces. We geven op al onze refurbished devices 2 jaar garantie!

FixjeiPhone heeft ruim 45.000 beoordelingen met een 9,2 als gemiddeld cijfer.


50 punten waarop wij elke Refurbished iPhone Xs Max controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst
Bekijk infographic

Het verschil tussen refurbished en een tweedehands iPhone

FixjeiPhone krijgt vaak de vraag wat het verschil is tussen een refurbished en een tweedehands iPhone Xs Max. Dit verschil leggen we je graag uit. Veel mensen denken dat refurbished en tweedehands hetzelfde is, omdat het beide gebruikte devices zijn die opnieuw verkocht worden. Maar hierin zit toch een wezenlijk verschil.

Heb je vragen over onze refurbished iPhones?

Heb je nog vragen over het je nieuwe smartphone kopen? Neem dan direct contact met ons op via de live chat op de website zodat wij je direct kunnen adviseren!

Klanttevredenheid van FixjeiPhone over Refurbished iPhones?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een refurbished iPhone aan te schaffen bij FixjeiPhone. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, wij doen dan ook alles om onze klanten tevreden te houden. We zijn inmiddels ruim 5 jaar bezig en weten als geen ander wat goede kwaliteit is.

Met ruim 45.000 beoordelingen met gemiddeld een 9,2 als cijfer zijn we dan ook trots op dit geweldige beoordelingscijfer!