Refurbished iPhone Xr

Toon:
per pagina

8 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone Xr kopen van 5 sterren kwaliteit en met 12 maanden garantie? We controleren elke Apple iPhone Xr op ruim 50 verschillende punten zodat deze altijd van uitstekende kwaliteit is.

We leveren deze Refurbished iPhone Xr met een gecertificeerde oplader, adapter, een tempered glass en een TPU hoesje zodat je jouw iPhone goed kunt beschermen!

1 / 1

Refurbished iPhone Xr

Refurbished iPhone Xr kopen van 5 sterren kwaliteit en met 12 maanden garantie? We controleren elke Apple iPhone Xr op ruim 50 verschillende punten zodat deze altijd van uitstekende kwaliteit is.

We leveren deze Refurbished iPhone Xr met een gecertificeerde oplader, adapter, een tempered glass en een TPU hoesje zodat je jouw iPhone goed kunt beschermen!

Waarom een refurbished iPhone Xr kopen?

Het kopen van een refurbished iPhone Xr is een stuk aantrekkelijker dan het kopen van een nieuwe iPhone. Dit heeft niet alleen te maken met de aantrekkelijke prijs maar ook met het bijdragen aan een beter milieu. Alle refurbished iPhones die bij ons worden aangeboden in de webshop zijn stuk voor stuk gecontroleerd. Elk device wordt vakkundig gecontroleerd op eventuele beschadigingen, defecten en waterschade.

Let op: het controleproces van een refurbished toestel per aanbieder verschilt. Dit is een belangrijk aandachtspunt in het proces van een iPhone kopen en wordt bij FixjeiPhone grondig uitgevoerd. Door de uitgebreide controle (50 verschillende punten) in combinatie met de 12 maanden garantie ben je zeker van een goede aankoop.

50 punten waarop wij elke Refurbished iPhone controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst

Voordelen van een Refurbished iPhone Xr:

  • Goedkoper dan een nieuwe iPhone, bespaart wel 50% op de nieuwprijs
  • Een refurbished iPhone van FixjeiPhone wordt op meer dan 50 punten gecontroleerd
  • Je kunt je refurbished iPhone retourneren binnen 30 dagen
  • Je ontvangen 1 jaar garantie op je refurbished iPhone
  • Bijdrage aan een duurzame samenleving
  • Wordt geleverd met nieuwe accessoires (tempered glass, oplader en hoesje)

FixjeiPhone heeft ruim 20.000 beoordelingen met een 9 als gemiddeld cijfer.

Refurbished iPhones: Dit moet je weten!

De refurbished iPhone Xr

De iPhone Xr is het nieuwe Apple instapmodel van de iPhone. Het is een goedkoper alternatief voor de iPhone Xs en iPhone Xs Max. Om de prijs laag te houden, heeft Apple wel wat concessies moeten doen. Maar de grootste pluspunt van dit toestel is de accuduur.

Nieuwe accessoires bij een refurbished

Bij een refurbished iPhone van FixjeiPhone ontvang je standaard (allemaal nieuw):

  • Gecertificeerde iPhone lightning kabel
  • Gecertificeerde iPhone adapter
  • iPhone tempered glass (voor goede bescherming)
  • iPhone hoesje (voor goede bescherming)

Zo kan je direct zorgeloos van je iPhone genieten en je iPhone beschermen tegen eventuele schade.

Het verschil tussen refurbished en een tweedehands iPhone

FixjeiPhone krijgt vaak de vraag wat het verschil is tussen een refurbished en een tweedehands iPhone x. Dit verschil leggen we je graag uit. Veel mensen denken dat refurbished en tweedehands hetzelfde is, omdat het beide gebruikte devices zijn die opnieuw verkocht worden. Maar hierin zit toch een wezenlijk verschil.

Heb je vragen over onze refurbished iPhones?

Heb je nog vragen over het je nieuwe smartphone kopen? Neem dan direct contact met ons op via de live chat op de website!

Klanttevredenheid van FixjeiPhone over Refurbished iPhones?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een refurbished iPhone aan te schaffen bij FixjeiPhone. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, wij doen dan ook alles om onze klanten tevreden te houden. We zijn inmiddels ruim 5 jaar bezig en weten als geen ander wat goede kwaliteit is.

Met ruim 20.000 beoordelingen met gemiddeld een 9,0 als cijfer zijn we dan ook trots op dit geweldige beoordelingscijfer!