Refurbished iPhone X

Toon:
per pagina

4 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone X kopen met 12 maanden garantie op het gehele toestel? De specialisten van FixjeiPhone hebben elke iPhone X op ruim 50 punten gecontroleerd zodat je zorgeloos kunt genieten van een fantastisch toestel!

Elke refurbished iPhone X van FixjeiPhone wordt op ruim 50 verschillende punten gecontroleerd!

1 / 1

Waarom een Refurbished iPhone X kopen?

Tegenwoordig is het heel normaal dat je niet meer alles gloednieuw koopt, zeker wanneer dit veel geld scheelt. Bij een refurbished iPhone X scheelt de nieuwsprijs flink ten opzichte van een nieuwe iPhone X.

Het is dan ook erg slim om te kiezen voor een refurbished iPhone aangezien hier ook een jaar garantie op zit. Daarbij wordt elke refurbished iPhone X ook nog eens op meer dan 50 punten gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je zorgeloos kunt genieten van onze refurbished iPhone!

De iPhone X beschikt over alles wat je nodig hebt. Een perfecte camera, een gigantisch goede processor en natuurlijk een goede accuduur. Dit toestel is leverbaar in de kleur space grey en zilver.

Refurbished iPhones: Dit moet je weten!

Waarom je iPhone X kopen bij FixjeiPhone?

Naast FixjeiPhone zijn er natuurlijk nog tal van andere webshops die refurbished iPhones verkopen. Iedereen kan namelijk beloven dat ze goede iPhones verkopen maar is dat ook zo? We adviseren altijd om beoordelingen van elke webshop goed door te nemen voordat je uiteindelijk je iPhone X aanschaft.

FixjeiPhone is inmiddels ruim 17.500 keer beoordeeld met een 8,9 gemiddeld. Zo weet je zeker dat de kwaliteit uitstekend is en je zorgeloos van het fantastische toestel kunt genieten!

Waarom kiezen voor een refurbished Apple iPhone X?

Help het milieu een handje en kies voor een refurbished iPhone X toestel! Deze toestellen zien er qua uiterlijk zo fantastisch uit dat deze grofweg niet te onderscheiden zijn van een gloednieuwe iPhone X.

Aangezien FixjeiPhone veel verstand heeft van elk type iPhone, kunnen de specialisten exact beoordelen of een toestel in uitstekende staat is of niet.

Helaas is er slechts een beperkt aanbod beschikbaar, dit komt door onze extreem hoge kwaliteitscontrole. Alle refurbished iPhone die op voorraad zijn worden op werkdagen binnen 1 werkdag geleverd. Zo kan je zo snel mogelijk van je nieuwe iPhone genieten.

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone X controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst

Het verschil tussen refurbished en een tweedehands iPhone X

FixjeiPhone krijgt vaak de vraag wat het verschil is tussen een refurbished en een tweedehands iPhone X. Dit verschil leggen we je graag uit. Veel mensen denken dat refurbished en tweedehands hetzelfde is, omdat het beide gebruikte devices zijn die opnieuw verkocht worden. Maar hierin zit toch een wezelijk verschil.

Groot verschil in kwaliteit

Een refurbished iPhone X wordt altijd door een specialist nagekeken. Het toestel wordt op eventuele waterschade en defecten gecontroleerd, dit is zelf lastig te controleren. Verder wordt een refurbished device tijdens een strenge controle op kwaliteit en functioneren getest.

Verder wordt er nadrukkelijk gekeken naar de kwaliteit van de onderdelen die eventueel vervangen zijn. FixjeiPhone repareert alleen met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Het is maar de vraag voor welke kwaliteit een Markplaats aanbieder heeft gekozen. Regelmatig wordt erop de kwaliteit van onderdelen bespaard. Hierdoor kan het zijn dat je iPhone X niet meer optimaal functioneert. Ook de software op het toestel wordt weer teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Een tweedehands iPhone is over het algemeen niet opgelapt.

Geleverd met accessoires

Een refurbished iPhone X wordt inclusief nieuwe accessoires geleverd. Zo ontvang je bij een refurbished iPhone X een nieuwe gecertificeerde oplader en tempered glass. Bij een tweedehands toestel is dit meestal intensief gebruikt/versleten.

Veilig je refurbished iPhone X kopen

Een verkoper via bijvoorbeeld Marktplaats of Facebook moet je maar vertrouwen op zijn/haar verhaal. FixjeiPhone is daarentegen wel betrouwbaar. Zo heeft FixjeiPhone het Webshop Keurmerk en maar liefst 17.500 reviews met 8,9 als gemiddeld cijfer.

Het belangrijkste verschil… Garantie

Op een tweedehands iPhone die je bijvoorbeeld via Marktplaats wilt kopen zit vaak geen garantie of enige vorm van zekerheid. Onze refurbished iPhones worden altijd met 12 maanden garantie verkocht. Je koopt dus zekerheid!

Vragen over de refurbished iPhone X?

Heb je na het bekijken van deze producten nog vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van de specialisten die je kan voorzien van vakkundig advies!