Refurbished iPhone X

Toon:
per pagina

4 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone X kopen bij FixjeiPhone van 5 sterren kwaliteit? Elke Apple iPhone X is op 50 punten gecontroleerd. Samen met de 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd heb je altijd zekerheid!

FixjeiPhone controleert elke iPhone X uitgebreid voordat deze wordt verstuurd! De iPhone wordt geleverd met een gecertificeerde oplader en kabel. Om de iPhone X goed te beschermen leveren we deze met een tempered glass en hoesje.

Bekijk hieronder het refurbished iPhone X assortiment van FixjeiPhone.

1 / 1

Waarom een Refurbished iPhone X kopen?

Tegenwoordig is het heel normaal dat je niet meer alles gloednieuw koopt, zeker wanneer dit veel geld scheelt. Bij een refurbished iPhone X scheelt de nieuwsprijs flink ten opzichte van een nieuwe iPhone X.

Het is dan ook erg slim om te kiezen voor een refurbished iPhone aangezien hier ook een 2 jaar garantie op zit. Daarbij wordt elke refurbished iPhone X ook nog eens op meer dan 50 punten gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je zorgeloos kunt genieten van onze refurbished iPhone!De iPhone X beschikt over alles wat je nodig hebt. Een perfecte camera, een gigantisch goede processor en natuurlijk een goede accuduur. Dit toestel is leverbaar in de kleur space grey en zilver.

Refurbished = duurzaam
Wat is een refurbished iPhone?
Waar komt een refurbished iPhone vandaan?
Daarom een refurbished iPhone van FixjeiPhone

Waarom je iPhone X kopen bij FixjeiPhone?

Naast FixjeiPhone zijn er natuurlijk nog tal van andere webshops die refurbished iPhones verkopen. Iedereen kan namelijk beloven dat ze goede iPhones verkopen maar is dat ook zo? We adviseren altijd om beoordelingen van elke webshop goed door te nemen voordat je uiteindelijk je iPhone X aanschaft.

FixjeiPhone is inmiddels ruim 45.000 keer beoordeeld met een 9,2 gemiddeld. Zo weet je zeker dat de kwaliteit uitstekend is en je zorgeloos van het fantastische toestel kunt genieten!

Waarom kiezen voor een refurbished Apple iPhone X?

Help het milieu een handje en kies voor een refurbished iPhone X toestel! Deze toestellen zien er qua uiterlijk zo fantastisch uit dat deze grofweg niet te onderscheiden zijn van een gloednieuwe iPhone X. De specialisten van FixjeiPhone hebben verstand van elk type iPhone. Er kan dan ook goed worden ingeschat of het toestel in uitstekende staat is of niet.

Refurbished Apple iPhone X specificaties:

  • Altijd simlockvrij
  • Resolutie van 1125 bij 2436 pixels
  • 5,8 inch scherm en OLED (AMOLED)
  • Interne opslagcapaciteit: 64 GB of 256 GB
  • Fantastische achter camera’s voor het vastleggen van de meest fantastische momenten. Beide achter camera’s van de iPhone X bevatten een 12 MP megapixel achter camera
  • Voorcamera van 7 MP (megapixel). Hiermee maak je de prachtigste
  • Standaard geleverd met een gecertificeerde lightning kabel, iPhone adapter, iPhone X tempered glass en een hoesje voor goede bescherming
  • Standaard 2 jaar garantie op elke iPhone, de garantie geldt voor het gehele toestel!
  • Grote voorraad met toestellen van de hoogste kwaliteit (5 sterren)
  • Elke Apple iPhone X altijd goed gecontroleerd

Helaas is er slechts een beperkt aanbod beschikbaar, dit komt door onze extreem hoge kwaliteitscontrole. Alle refurbished iPhone die op voorraad zijn worden op werkdagen binnen 1 werkdag geleverd. Zo kan je zo snel mogelijk van je nieuwe iPhone genieten.

50 punten waarop wij elke Refurbished iPhone Xr controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst
Bekijk infographic

Het verschil tussen refurbished en een tweedehands iPhone X

FixjeiPhone krijgt vaak de vraag wat het verschil is tussen een refurbished en een tweedehands iPhone X. Dit verschil leggen we je graag uit. Veel mensen denken dat refurbished en tweedehands hetzelfde is, omdat het beide gebruikte devices zijn die opnieuw verkocht worden. Maar hierin zit toch een wezelijk verschil.

Groot verschil in kwaliteit

Een refurbished iPhone X wordt altijd door een specialist nagekeken. Het toestel wordt op eventuele waterschade en defecten gecontroleerd, dit is zelf lastig te controleren. Verder wordt een refurbished device tijdens een strenge controle op kwaliteit en functioneren getest.

Verder wordt er nadrukkelijk gekeken naar de kwaliteit van de onderdelen die eventueel vervangen zijn. FixjeiPhone repareert alleen met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Het is maar de vraag voor welke kwaliteit een Markplaats aanbieder heeft gekozen. Regelmatig wordt erop de kwaliteit van onderdelen bespaard. Hierdoor kan het zijn dat je iPhone X niet meer optimaal functioneert. Ook de software op het toestel wordt weer teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Een tweedehands iPhone is over het algemeen niet opgelapt.

Geleverd met accessoires

Een refurbished iPhone X wordt inclusief nieuwe accessoires geleverd. Zo ontvang je bij een refurbished iPhone X een nieuwe gecertificeerde oplader en tempered glass. Bij een tweedehands toestel is dit meestal intensief gebruikt/versleten.

Veilig je refurbished iPhone X kopen

Een verkoper via bijvoorbeeld Marktplaats of Facebook moet je maar vertrouwen op zijn/haar verhaal. FixjeiPhone is daarentegen wel betrouwbaar. Zo heeft FixjeiPhone het Webshop Keurmerk en maar liefst 45.000 reviews met 9,2 als gemiddeld cijfer.

Het belangrijkste verschil… Garantie

Op een tweedehands iPhone die je bijvoorbeeld via Marktplaats wilt kopen zit vaak geen garantie of enige vorm van zekerheid. Onze refurbished iPhones worden altijd met 2 jaar garantie verkocht. Je koopt dus zekerheid!

Vragen over de refurbished iPhone X?

Heb je na het bekijken van deze producten nog vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van de specialisten die je kan voorzien van vakkundig advies!