Refurbished iPhone X

Toon:
per pagina

4 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone X kopen bij FixjeiPhone van 5 sterren kwaliteit? Elke Apple iPhone X is op 50 punten gecontroleerd. Samen met de 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd heb je altijd zekerheid!

FixjeiPhone controleert elke iPhone X uitgebreid voordat deze wordt verstuurd! De iPhone wordt geleverd met een gecertificeerde oplader en kabel. Om de iPhone X goed te beschermen leveren we deze met een tempered glass en hoesje.

Bekijk hieronder het refurbished iPhone X assortiment van FixjeiPhone.

1 / 1

Waarom een Refurbished iPhone X kopen?

Tegenwoordig is het heel normaal dat je niet meer alles gloednieuw koopt, zeker wanneer dit veel geld scheelt. Bij een refurbished iPhone X scheelt de aanschafprijs flink ten opzichte van een nieuwe iPhone X. Dit is voor de meeste consumenten de belangrijkste reden om voor een refurbished iPhone te kiezen. Zo bespaar je maar liefst tot 50% op de aanschaf. Maar wist je dat een refurbished apparaat ook een goede bijdrage is aan een duurzame samenleving?

Heb jij een hart voor duurzaamheid? Doe dan iets goeds terug voor het milieu. Het kopen van een refurbished iPhone is namelijk een duurzaam alternatief. Je voorkomt onnodige elektronisch afval aangezien je de levensduur van het toestel verlengt. Ook het verspillen van dure en schaarse grondstoffen wordt met deze keuze verminderd.

Alle refurbished iPhones die bij ons worden aangeboden in de webshop zijn stuk voor stuk gecontroleerd. Elk device wordt vakkundig gecontroleerd op eventuele beschadigingen, defecten. Omdat wij garant staan voor kwaliteit geven wij 2 jaar garantie op een refurbished iPhone X. Daarbij wordt elke refurbished iPhone X ook nog eens op meer dan 50 punten gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je zorgeloos kunt genieten van onze refurbished iPhone!

Refurbished = duurzaam
Wat is een refurbished iPhone X?
Waar komt een refurbished iPhone X vandaan?
Daarom een refurbished iPhone X van FixjeiPhone

Daarom je iPhone X kopen bij FixjeiPhone

Naast FixjeiPhone zijn er natuurlijk diverse andere webshops die refurbished iPhones verkopen. Iedereen kan namelijk beloven dat ze goede iPhones verkopen maar is dat ook zo? We adviseren altijd om beoordelingen van elke webshop goed door te nemen voordat je uiteindelijk je iPhone X aanschaft.

FixjeiPhone is inmiddels ruim 45.000 keer beoordeeld met een 9,2 gemiddeld. Zo weet je zeker dat de kwaliteit uitstekend is en je zorgeloos van het fantastische toestel kunt genieten!

Bij refurbished devices kom je online allerlei gradaties en classificaties tegen. Er zijn helaas geen standaarden voor, dus let goed op wat je koopt. Hieronder vind je meer informatie over onze gradaties en standaarden zodat je een nog beter gevoel krijgt van de refurbished toestellen van FixjeiPhone.

Onze 5 sterren kwalificatie:

Het toestel verkeert in een zeer nette conditie en heeft micro gebruikerssporen (vrijwel niet zichtbaar). Het toestel is daadwerkelijk zowel optisch als technisch als nieuw.

 • Ruim 45.000 reviews met een 9.2 gemiddeld
 • 30 dagen bedenktijd, kosteloos retourneren
 • Geleverd inclusief accessoires: oplader, kabel, hoesje en een tempered glass (compleet nieuw)
 • 2 jaar garantie op elke iPhone
 • Elke iPhone is op meer dan 50 punten gecontroleerd
 • Altijd de beste prijs
 • Snelle en gratis verzending (Track and Trace)
 • Verkoop van alleen A-Grade refurbished toestellen, beste kwaliteit
 • Duurzame keuze voor het milieu

Kortom, bij FixjeiPhone ben je er zeker van dat je een betrouwbare iPhone aanschaft.

De refurbished iPhone X

De iPhone X beschikt over alles wat je nodig hebt. Een dubbele camera, een gigantisch goede processor (snelste van 2017), goede accuduur en een super oled scherm. Dit schermtype is beter instaat om zwarttinten te tonen en is bovendien energiezuiniger. Het toestel is leverbaar in de kleuren space grey en zilver. Deze iPhone is voorzien van Face ID, draadloos opladen en is natuurlijk water- en stofbestendig. Maar ook het design is bijzonder, want het toestel is één en al scherm.

Refurbished Apple iPhone X specificaties:

 • Altijd simlockvrij
 • Resolutie van 1125 bij 2436 pixels
 • 5,8 inch scherm en OLED (AMOLED)
 • Interne opslagcapaciteit: 64 GB of 256 GB
 • Werkgeheugen: 3GB
 • Processor: Apple A11 Bionic
 • Besturingsysteem: iOS 13
 • Geschikt voor draadloos laden
 • Fantastische achter camera’s voor het vastleggen van de meest fantastische momenten.
 • Beide achter camera’s van de iPhone X bevatten een 12 megapixel camera
 • Voorcamera van 7 MP (megapixel). Hiermee maak je de prachtigste foto’s
 • Standaard geleverd met een gecertificeerde lightning kabel, iPhone adapter, tempered glass en een hoesje voor goede bescherming
 • Standaard 2 jaar garantie op elke iPhone, de garantie geldt voor het gehele toestel!

50 punten waarop wij elke Refurbished iPhone Xr controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst
Bekijk infographic

Het verschil tussen refurbished en een tweedehands iPhone X

FixjeiPhone krijgt vaak de vraag wat het verschil is tussen een refurbished en een tweedehands iPhone X. Dit verschil leggen we je graag uit. Veel mensen denken dat refurbished en tweedehands hetzelfde is, omdat het beide gebruikte devices zijn die opnieuw verkocht worden. Maar hierin zit toch een wezenlijk verschil.

Groot verschil in kwaliteit

Een refurbished iPhone X wordt altijd door een specialist nagekeken. Het toestel wordt op eventuele waterschade en defecten gecontroleerd, dit is zelf lastig te controleren. Verder wordt een refurbished device tijdens een strenge controle op kwaliteit en functioneren getest.

Verder wordt er nadrukkelijk gekeken naar de kwaliteit van de onderdelen die eventueel vervangen zijn. FixjeiPhone repareert alleen met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Het is maar de vraag voor welke kwaliteit een Markplaats aanbieder heeft gekozen. Regelmatig wordt erop de kwaliteit van onderdelen bespaard. Hierdoor kan het zijn dat je iPhone X niet meer optimaal functioneert. Ook de software op het toestel wordt weer teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Een tweedehands iPhone is over het algemeen niet opgelapt.

Geleverd met accessoires

Een refurbished iPhone X wordt inclusief nieuwe accessoires geleverd. Zo ontvang je bij een refurbished iPhone een nieuwe gecertificeerde oplader en tempered glass. Bij een tweedehands toestel is dit meestal intensief gebruikt/versleten.

Veilig je refurbished iPhone X kopen

Een verkoper via bijvoorbeeld Marktplaats of Facebook moet je maar vertrouwen op zijn/haar verhaal. FixjeiPhone is daarentegen wel betrouwbaar. Zo heeft FixjeiPhone het Webshop Keurmerk en maar liefst 45.000 reviews met 9,2 als gemiddeld cijfer.

Het belangrijkste verschil… Garantie

Op een tweedehands iPhone die je bijvoorbeeld via Marktplaats wilt kopen zit vaak geen garantie of enige vorm van zekerheid. Onze refurbished iPhones worden altijd met 2 jaar garantie verkocht. Je koopt dus zekerheid!

Alternatieve refurbished iPhones

Is de refurbished iPhone X niet het toestel die je zoekt? Zoek je een voordeligere iPhone dan is de refurbished iPhone 8 plus zeker aan te raden. Zoek je een beter toestel met een groter scherm? Dan is de iPhone Xs Max misschien wel het juiste toestel voor jou.

Vragen over onze refurbished iPhones X?

Heb je na het bekijken van deze producten nog vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van de specialisten die je kan voorzien van vakkundig advies!