Refurbished iPhone X

Toon:
per pagina

4 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone X kopen met 12 maanden garantie op het gehele toestel? De specialisten van FixjeiPhone hebben elke iPhone X op ruim 50 punten gecontroleerd zodat je zorgeloos kunt genieten van een fantastisch toestel!

*= tot €130,- korting op een refurbished iPhone! Geldig tot en met 28 februari 2019 (op = op). Niet geldig i.c.m. andere acties.

1 / 1

Waarom een Refurbished iPhone X kopen?

Tegenwoordig is het heel normaal dat je niet meer alles gloednieuw koopt, zeker wanneer dit veel geld scheelt. Bij een refurbished iPhone X scheelt de nieuwsprijs flink ten opzichte van een nieuwe iPhone X.

Het is dan ook erg slim om te kiezen voor een refurbished iPhone aangezien hier ook 12 maanden garantie op zit. Daarbij wordt elke refurbished iPhone X ook nog eens op meer dan 50 punten gecontroleerd zodat je zorgeloos kunt genieten van je refurbished iPhone!

De iPhone X beschikt over alles wat je nodig hebt. Een perfecte camera, een gigantisch goede processor en natuurlijk een goede accuduur. Dit toestel is leverbaar in de kleur space grey en zilver.

Refurbished iPhones: Dit moet je weten!

Waarom je iPhone X kopen bij FixjeiPhone?

Naast FixjeiPhone zijn er natuurlijk nog tal van andere webshops die refurbished iPhones verkopen. Iedereen kan namelijk beloven dat ze goede iPhones verkopen maar is dat ook zo? We adviseren altijd om beoordelingen van elke webshop goed door te nemen voordat je uiteindelijk je iPhone X aanschaft.

FixjeiPhone is inmiddels ruim 15.000 keer beoordeeld met een 8,9 gemiddeld, zo weet je dan ook zeker dat de kwaliteit uitstekend is en je zorgeloos van het fantastische toestel kunt genieten!

Waarom kiezen voor een refurbished iPhone X?

Help het milieu een handje en kies voor een refurbished iPhone X toestel! Deze toestellen zien er qua uiterlijk zo fantastisch uit dat deze grofweg niet te onderscheiden zijn van een gloednieuwe iPhone X.

Aangezien FixjeiPhone veel verstand heeft van elk type iPhone kunnen de specialisten exact beoordelen of een toestel in uitstekende staat is of niet.

Helaas is er slechts een beperkt aanbod beschikbaar, dit komt door onze extreem hoge kwaliteitscontrole. Alle refurbished iPhone die op voorraad zijn worden op werkdagen binnen 1 werkdag geleverd, zo kan je zo snel mogelijk van je nieuwe iPhone genieten.

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone X controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst

Vragen over de refurbished iPhone X?

Heb je na het bekijken van deze producten nog vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van de specialisten die je kan voorzien van vakkundig advies!