Refurbished iPhone 8

Toon:
per pagina

7 producten

Sorteer op :

Ben je op zoek naar een refurbished iPhone 8 die gecontroleerd is op meer dan 50 punten met 12 maanden garantie? De iPhone 8 heeft een prachtig design en wij bieden ze aan voor zeer scherpe prijzen.

Elke refurbished iPhone 8 van FixjeiPhone wordt op ruim 50 verschillende punten gecontroleerd!

1 / 1

Waarom een refurbished iPhone 8 kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone 8 maar weet je niet welke je wilt kopen? Bekijk dan eens het uitgebreide refurbished iPhone 8 assortiment waarin we interessante toestellen aanbieden voor een interessante prijs.

Je kunt er dan ook vanuit gaan dat elke refurbished iPhone 8 perfect zal functioneren omdat deze iPhone 8 door een van onze specialisten is gecontroleerd op ruim 50 verschillende punten. Elk onderdeel en natuurlijk het scherm en de batterij zijn uitgebreid getest zodat deze allemaal goed zullen functioneren.

Uitgebreide controle van je refurbished iPhone 8

Met de uitgebreide controle van FixjeiPhone (op ruim 50 verschillende punten) testen we elk los onderdeel zoals het scherm, de batterij en natuurlijk ook alle andere onderdelen zodat je ervan uit kunt gaan dat deze iPhone perfect zal functioneren. Net als bij de andere refurbished iPhones zit er op elk apparaat 6 maanden garantie!

Refurbished iPhones: Dit moet je weten!

Waarom kiezen voor voor een refurbished iPhone 8 van FixjeiPhone?

Naast FixjeiPhone zijn er natuurlijk nog tal van andere aanbieders waarbij je ook een iPhone 8 kunt kopen. Een groot voordeel van FixjeiPhone is dat wij als geen ander verstand hebben van hoe een iPhone 8 in elkaar zit en deze moet functioneren. Het uitgebreide team van reparatie specialisten controleert de iPhone uitgebreid zodat deze altijd goed zal functioneren.

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone 8 controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst

Vragen over de refurbished iPhone 8?

Heb je na het bekijken van deze pagina en de refurbished iPhone 8 productpagina’s nog vragen over een van deze producten? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie over het refurbished iPhone 8 assortiment.