Refurbished iPhone 8 plus

Toon:
per pagina

8 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone 8 plus aanschaffen met 12 maanden garantie? Wij bieden prachtige refurbished iPhone 8 plus toestellen aan voor zeer scherpe prijzen. Al onze refurbished iPhones zijn uitgebereid getest door ons eigen reparatie specialisten team zodat je zeker ben van een goed functionerend toestel!

Elke refurbished iPhone 8 plus wordt op ruim 50 verschillende punten gecontroleerd!

1 / 1

Waarom een refurbished iPhone 8 plus kopen?

Ben je op zoek naar een iPhone 8 plus maar wil je liever niet te veel betalen? Kies dan voor een refurbished iPhone 8 plus van FixjeiPhone en bespaar flink op de aanschaf van het toestel!

Elke refurbished iPhone 8 plus is door een van onze specialisten uitgebreid gecontroleerd en wordt geleverd met een iPad USB adapter, lightning kabel en een tempered glass zodat je het scherm van je refurbished iPhone goed kunt beschermen en mogelijke beschadigingen voorkomt.

Uitgebreide controle van je refurbished iPhone 8 plus

Bang dat je nieuwe iPhone 8 plus niet goed zal functioneren? Bij FixjeiPhone is het niet nodig om deze angst te hebben. Onze eigen reparatie specialisten hebben elke refurbished iPhone namelijk op meer dan 50 punten gecontroleerd zodat je zeker weet dat elk onderdeel perfect zal functioneren waaronder het scherm, de batterij en natuurlijk ook alle overige onderdelen.

Mocht er een onderdeel niet goed functioneren dan zal deze worden vervangen door onderdelen van de meest hoge kwaliteit zodat je geen enkel verschil zult merken met onderdelen van een gloednieuwe iPhone.

Refurbished iPhones: Dit moet je weten!

Waarom kiezen voor  voor een refurbished iPhone 8 plus FixjeiPhone?

Met een team vol specialisten die ook nog eens dagelijks flink wat reparaties uitvoeren aan allerlei type iPhones weet je zeker dat je een goed team hebt wat als geen ander de kwaliteit van de refurbished iPhone 8 plus kan beoordelen. Zo weet je zeker dat deze goed zal functioneren!

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone 8 plus controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst

Vragen over de refurbished iPhone 8 plus?

Wil je meer informatie over het iPhone 8 plus refurbished assortiment of over een van de andere producten die wij aanbieden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!