Refurbished iPhone 7

Toon:
per pagina

10 producten

Sorteer op :

Op zoek naar een goede refurbished iPhone 7 met 12 maanden garantie? De refurbished iPhones 7 van FixjeiPhone zijn door onze specialisten helemaal gecontroleerd zodat je er zeker van bent dat de kwaliteit goed is en je er lange tijd van kunt genieten!

Elke refurbished iPhone 7 wordt op ruim 50 verschillende punten gecontroleerd!

1 / 1

Op zoek naar een refurbished iPhone 7?

Op zoek naar een refurbished iPhone 7? Deze refurbished iPhone 7 is een zeer goede keus omdat deze wordt geleverd van zeer hoge kwaliteit. Met de standaard 12 maanden garantie ben je er zeker van dat je een goed product kiest.

Waarom een refurbished iPhone 7 kopen?

Het voordeel van een refurbished toestel is dat de prijs in verhouding met de kwaliteit een stuk interessanter is. Ook op een refurbished toestel krijg je bij FixjeiPhone gewoon 12 maanden garantie zodat je er zeker van bent dat de kwaliteit goed is.

Het toestel is standaard op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd door een van onze reparatie specialisten.

Refurbished iPhones: Dit moet je weten!

Waarom kiezen voor een refurbished iPhone 7 van FixjeiPhone?

FixjeiPhone is de grootste reparatie website van de Benelux en heeft dan ook alle expertise in huis om de beste refurbished iPhones te kiezen en daarnaast ook goed te controleren zodat je zeker weet dat je een fantastisch toestel ontvangt.

Een van onze reparatie specialisten controleert het toestel op meer dan 50 punten!

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone 7 controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst

Vragen over onze refurbished iPhones 7?

Heb je vragen over een van onze refurbished iPhones? Neem dan via de live chat op de website contact met ons op zodat een van onze specialisten je direct verder kan adviseren!