Refurbished iPhone 7 plus

Toon:
per pagina

14 producten

Sorteer op :

Ben je op zoek naar een refurbished iPhone 7 plus met 12 maanden garantie? Wij bieden prachtige refurbished iPhone 7 plus toestellen aan voor zeer scherpe prijzen. Deze iPhones zijn uitgebreid getest door onze specialisten zodat je zeker een goed toestel krijgt!

Elke refurbished iPhone 7 plus van FixjeiPhone is op meer dan 50 punten getest!

1 / 1

Op zoek naar een refurbished iPhone 7 plus

Als je op zoek bent naar een refurbished iPhone 7 plus dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment refurbished iPhones met standaard 12 maanden garantie. Zo heb je gegarandeerd een zeer mooi en 100% functionerende iPhone!

Waarom een refurbished iPhone 7 plus kopen?

Een refurbished iPhone 7 plus is veel voordeliger dan een nieuwe iPhone, ook zien de iPhones er prachtig uit en met de 12 maanden garantie geven we gegarandeerd top kwaliteit. Een iPhone 7 plus is vanwege het gigantische scherm een erg fijn toestel, met de goede processor en de grotere accu functioneert de iPhone 7 plus uitstekend.

Elke iPhone is op wel 50 punten getest door een van onze specialisten en wordt compleet geleverd.

Refurbished iPhones: Dit moet je weten!

Waarom kiezen voor een refurbished iPhone 7 plus van FixjeiPhone?

FixjeiPhone is de grootste iPhone reparatie website van de Benelux en heeft enorm veel kennis in huis om prachtige refurbished iPhones te kiezen voor jou!

Daarnaast is elke iPhone 7 plus op wel meer dan 50 punten volledig getest zodat je een fantastisch toestel krijgt waar je zeker van weet dat deze uitstekend zal functioneren!

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone 7 plus controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst

Vragen over onze refurbished iPhones?

Mocht je vragen hebben over een refurbished iPhone 7 plus, neem dan gelijk contact met met onze klantenservice zodat zij je zo goed mogelijk kunnen helpen!