Refurbished iPhone 6

Toon:
per pagina

6 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone 6 kopen bij FixjeiPhone van 5 sterren kwaliteit? Bij FixjeiPhone bieden we refurbished iPhones 6 aan van zeer hoge kwaliteit zodat je zeker weet dat de kwaliteit goed is! Met 2 jaar garantie ben je zeker van een goede aankoop.

Elke refurbished iPhone 6 wordt op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd! Je ontvangt altijd een gecertificeerde lightning kabel, adapter, iPhone 6 tempered glass en een hoesje.

1 / 1

Kies voor een refurbished iPhone 6 van FixjeiPhone

Ben je er wel uit dat je een iPhone 6 wilt kopen maar nog niet welke? Veel mensen twijfelen dan ook tussen het aanschaffen van een tweedehands iPhone 6, refurbished iPhone of een gloednieuwe iPhone 6.

Een tweedehands iPhone 6 kan goedkoper zijn, echter heb je hier geen garantie en kan het toestel flinke gebruikerssporen bevatten. Je hebt hier dan ook geen zekerheid! Wanneer je meer wilt weten over de verschillen tussen een tweedehands iPhone en een refurbished apparaat adviseren we om het artikel hierover te lezen.

Een nieuwe Apple iPhone is direct de meest kostbare keuze. Een nieuwe iPhone kan tot ruim 50% schelen ten opzichte van de een refurbished apparaat. Nu zal je denken: dit zit in de garantie. Een punt wat vaak wordt vergeten is dat op elke refurbished iPhone 2 jaar garantie zit zodat je zekerheid hebt op je aankoop.

Refurbished = duurzaam
Wat is een refurbished iPhone?

Waar komt een refurbished iPhone vandaan?

Daarom een refurbished iPhone van FixjeiPhone


Waarom een refurbished iPhone 6 kopen?

Je vraagt je natuurlijk af wat naast het verschil in kosten een groot voordeel is voor het kopen voor een refurbished apparaat. Een belangrijke reden is dat je het milieu helpt met de aanschaf van alle refurbished iPhones.

Een Apple iPhone 6 is een goed toestel waar je van kunt genieten tijdens dagelijks gebruik. Je kunt dan ook prachtige foto’s maken met de 8 megapixel achter camera. Helaas beschikt de iPhone 6 nog niet over 3d touch zoals de refurbished iPhone 6s. Bekijk hieronder alle specificaties.

Refurbished Apple iPhone 6 specificaties:

 • Altijd een simlockvrij toestel
 • Resolutie van de iPhone 6: 1334 x 750 pixels
 • 4,7 inch scherm en LCD (retina HD display)
 • Toestel wordt geleverd met een gecerticieerde lightning kabel, adapter en voor goede bescherming een hoesje en een tempered glass
 • Interne geheugen van 16 gb / 64 gb
 • 8 megapixel camera (achter) en 1,2 megapixel voorcamera
 • 5 sterren kwaliteit is nagenoeg niet van nieuw te onderscheiden
 • Stand-by tijd van 250 uur
 • Gesprekstijd tot 14 uur

Om er zeker van te zijn dat je iPhone goed is checken we deze goed! Zo controleert een van onze specialist elke Apple iPhone op ruim 50 punten. Zo zal dan ook alles uitstekend functioneren zoals je iPhone batterij, scherm en natuurlijk alle overige onderdelen. Tevens kan je alle refurbished iPhone modellen binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

Waarom kiezen voor een iPhone 6 refurbished van FixjeiPhone?

Voor een fantastisch refurbished toestel moet je bij FixjeiPhone zijn. Zo zullen onze 5 sterren iPhones nagenoeg geen gebruikerssporen bevatten. We hebben dan ook veel ervaring zodat we een selectie kunnen maken zoals bijna een nieuw toestel.

Daarom kies je voor FixjeiPhone:

 • We hebben ruim 45.000 beoordelingen met een 9,2 gemiddeld
 • Zeer ruim assortiment van 100 verschillende type iPhones
 • Apple iPhones die vrijwel geen gebruikssporen bevatten
 • 2 jaar garantie op alle onderdelen
 • Snelle en gratis verzendmogelijkheden (Same Day Delivery verzendmogelijkheid)
 • Altijd specialistisch advies over je aankoop
 • Ruim 50 verschillende punten van controle
 • Altijd 30 dagen de mogelijkheid om te retourneren

Binnen FixjeiPhone hebben we flink wat kennis over alle type iPhones. Zo kunnen we als geen ander beoordelen of een iPhone wel of niet in een goede staat is. In combinatie met de gecertificeerde accessoires en natuurlijk de garantie op het toestel ben je zeker van een veilige keus!

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone 6 controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst
Bekijk infographic

Nog twijfels over een Apple iPhone 6 refurbished?

Hopelijk ben je nu van alles op de hoogte wat betreft de iPhone 6. Twijfel je nog over de aankoop, of wil je meer weten over een van onze toestellen? Neem dan direct contact met ons op zodat een van onze specialisten je kan voorzien van advies! Een ander interessant artikel is het wat is een refurbished iPhone artikel, hier gaan we nog dieper in op de kwaliteit!

Ook voor andere type iPhones kan je terecht op onze website zoals bijvoorbeeld de iPhone 7, iPhone 8, iPhone X of een van de nieuwste iPhones zoals de iPhone Xs, iPhone Xr of iPhone Xs Max.

Heb je vragen over onze refurbished iPhone 6?

Direct in contact komen voor een vraag over een Refurbished iPhone 6? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons via de website. Via de chat op de website zijn wij 7 dagen per week te bereiken!