Refurbished iPhone 6

Toon:
per pagina

6 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone 6 kopen bij FixjeiPhone? Bij FixjeiPhone bieden we refurbished iPhones aan van zeer hoge kwaliteit zodat je zeker weet dat de kwaliteit goed is! Met 12 maanden garantie ben je er zeker van dat de kwaliteit zeer goed is!

Elke refurbished iPhone 6 wordt op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd!

1 / 1

Op zoek naar een refurbished iPhone 6?

Ben je op zoek naar een iPhone 6? Het kopen van een refurbished iPhone 6 is een erg goede keus, dit toestel is van zeer hoge kwaliteit zodat je er ook zeker van bent dat het toestel goed zal functioneren en dat het toestel wat je koopt ook van goede kwaliteit is.

Waarom een refurbished iPhone 6 kopen?

Het aanschaffen van een refurbished iPhone 6 is een stuk goedkoper dan een nieuwe iPhone 6. Daarnaast is het kiezen voor een refurbished toestel ook nog eens heel goed voor het milieu, zo draag ook jij een steentje bij aan een beter milieu! Onze refurbished devices worden voor verkoop helemaal leeggemaakt en gecontroleerd op 50 verschillende punten zodat je zeker weet dat de iPhone 6 uitstekend zal functioneren. Wanneer er problemen zijn met een van de onderdelen zullen wij die voor verkoop altijd vervangen!

Refurbished iPhones: Dit moet je weten!

Waarom kiezen voor een refurbished iPhone 6 van FixjeiPhone?

FixjeiPhone is de grootste reparatie website van de Benelux. Vanwege de grote vraag naar een refurbished iPhone binnen de klantengroep van FixjeiPhone bieden wij deze sinds kort ook aan. Met de grote kennis over de kwaliteit van een iPhone 6 kunnen wij als geen ander beoordelen wat de kwaliteit is van een refurbished iPhone 6.

Bij eventuele problemen met de iPhone 6 kunnen wij dan ook als geen ander helpen met het oplossen van het probleem. In alle gevallen lossen wij het probleem van de iPhone 6 op en wanneer wij er helemaal niet uitkomen ontvang je gewoon een ander device!

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone 6 controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst

Heb je vragen over onze refurbished iPhone 6?

Wil je meer informatie over het kopen van een refurbished iPhone 6? Neem dan contact met ons op zodat wij je dan direct kunnen adviseren. Via de live chat op de website zijn wij elke dag te bereiken tot 23:30!