Refurbished iPad

Toon:
per pagina

4 producten

Sorteer op :

Ben je op zoek naar een refurbished iPad? Hieronder vind je een uitgebreid refurbished iPad assortiment. Alle iPad’s zijn op ruim 50 punten gecontroleerd door een van onze reparatie specialisten. Bekijk hieronder het assortiment met refurbished iPad’s.

1 / 1

Waarom kiezen voor een refurbished iPad?

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een refurbished device in plaats van een nieuw device. Zo bespaar je ruim 35% met de oorspronkelijke aanschafprijs van een iPad en draag je daarnaast bij aan een beter milieu!

Onze eigen reparatie specialisten die ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van alle iPhone reparaties zullen elke iPad op ruim 50 verschillende punten controleren zodat je er zeker van kan zijn dat deze goed zal functioneren!

Waarom kiezen voor een refurbished iPad van FixjeiPhone?

Regelmatig krijgen wij de vraag waarom consumenten voor het bedrijf FixjeiPhone moeten kiezen? FixjeiPhone kan als geen ander onderscheid maken in de kwaliteit van de devices.

Zoals we dit al een tijd doen voor bij ons refurbished iPhone assortiment is te zien dat dit geweldige toestellen zijn met een kwaliteit waarmee je jaren vooruit kunt. Met de standaard 12 maanden garantie op het gehele iPad neem je geen enkel risico bij deze aankoop.

Welke iPad’s zitten het assortiment?

Momenteel hebben we verschillende type iPad’s in het assortiment waaronder de refurbished iPad air en de refurbished iPad air 2. Deze iPad’s zijn net als iPhones uitgebreid gecontroleerd.

Wat zit er bij een refurbished iPad geleverd?

Elke iPad wordt geleverd met een aantal accessoires zoals een gecertificeerde iPad adapter, een gecertificeerde lightning kabel en een tempered glass zodat je het scherm direct goed kunt beschermen!

Nog vragen over een refurbished iPad?

Heb je vragen over deze refurbished iPad’s of over een ander product die je wilt kopen? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten die je direct kan voorzien van vakkundig advies.