Originele iPhone oplader

Toon:
per pagina

15 producten

Sorteer op :

Originele iPhone oplader kopen maar vind je deze ook zo duur? Kies dan voor onze gecertificeerde iPhone opladers. Deze kabels zijn MFI chip (gecertificeerd) en van dezelfde kwaliteit als de originele Apple kabels alleen dan voor een scherpe prijs! Daarnaast bieden wij ook de originele Apple kabel aan.

Bekijk hier het originele iPhone oplader assortiment!

1 / 1

Wat is een originele iPhone oplader?

Een originele iPhone oplader is een adapter of een lightning kabel van Apple. Het belangrijkste van deze kabels en adapters is dat jouw device veilig en snel kunt opladen. Door een speciale MFI chip kabel zijn de kabels gecertificeerd en dus van de hoogste kwaliteit. Deze certificering zal zorgen voor herkenning van je iPhone kabel. Hierdoor ontvang je niet de melding dat het accessoire niet wordt ondersteund.

Doordat de lightning kabels en adapters gecertificeerd zijn kun je altijd veilig en snel je iPhone of iPad opladen. Sinds kort heeft FixjeiPhone ook de originele Apple oplader in retailverpakking. Deze originele kabels van Apple zijn perfect om je iPhone op te laden met een USB kabel. Doordat wij deze kabels in grote aantallen inkopen kunnen wij voor scherpe prijzen aanbieden op onze website!

Verschil tussen een originele oplader of een gecertificeerde oplader?

Wat is het verschil tussen een gecertificeerde iPhone oplader of een originele iPhone oplader? Het grootste verschil tussen deze kabels is de verpakking. Het belangrijkste van beide opladers is dat deze gecertificeerd zijn en dat de kabels de MFI chip bevatten. Zowel onze gecertificeerde opladers als de originele opladers van Apple bevatten deze chip waardoor opladen veilig en snel is.

De kabel is altijd aan te sluiten op je lightning connector. Ook is de kabel te gebruiken op externe batterijen (powerbank). Met deze kabel kan je dan ook veilig je iPhone opladen zodat je de volgende dag je iPhone kunt gebruiken.

Daarom je originele oplader bij FixjeiPhone kopen

  • Groot assortiment iPhone opladers voor je Apple device
  • Ook 100% originele Apple kabels beschikbaar (met 12 maanden garantie)
  • Scherpe prijzen voor hoge kwaliteit kabeltjes
  • Ruim 20.000 beoordelingen
  • Specialistisch advies van iPhone specialisten

Zit er garantie op de oplader of kabel voor een iPhone?

Regelmatig krijgen wij de vraag of er garantie op de iPhone kabels en adapters zit. FixjeiPhone geeft standaard 6 maanden garantie op alle accessoires waaronder ook deze kabels en adapters. Zo ben je er dan ook zeker van dat het perfect zal functioneren en je veilig je apparaat kunt opladen.

Door een uitgebreide productcontrole met speciale apparaten kunnen wij garanderen dat de kabels gecertificeerd zijn. Een team van reparatie specialisten heeft het iPhone oplader assortiment vakkundig samengesteld.

Vragen over de originele Apple iPhone oplader?

Hopelijk weet je na het lezen van alle informatie alles over de kabels en adapters van FixjeiPhone. Voor meer informatie over het iPhone oplader assortiment kun je contact opnemen met onze specialisten. Zij kunnen je direct voorzien van vakkundig advies!