Originele iPhone oplader

Toon:
per pagina

17 producten

Sorteer op :

Originele iPhone oplader kopen? FixjeiPhone verkoopt gecertificeerde iPhone opladers en adapters. Deze kabels zijn MFI chip (gecertificeerd), van zeer hoge kwaliteit voor een scherpe prijs! Daarnaast bieden wij ook de originele Apple kabels aan.

Bekijk hieronder het iPhone oplader assortiment van FixjeiPhone!

1 / 1

Wat is een originele iPhone oplader?

Een originele iPhone oplader is een adapter of een lightning kabel van Apple. Het belangrijkste van deze kabels en adapters is dat jouw device veilig en snel kunt opladen. Door een speciale MFI chip kabel zijn de kabels gecertificeerd en dus van de hoogste kwaliteit. Deze certificering zal zorgen voor herkenning van je iPhone kabel. Hierdoor ontvang je niet de melding dat het accessoire niet wordt ondersteund.

Doordat de lightning kabels en adapters gecertificeerd zijn kun je altijd veilig en snel je iPhone of iPad opladen. Zo hebben we een iPhone oplaadkabel die gecertificeerd is en je perfect kunt gebruiken voor het opladen van je iPhone 5 tot en met de nieuwste iPhone modellen zoals de iPhone 11 Pro Max.

Verschil tussen een originele oplader of een gecertificeerde oplader?

Wat is het verschil tussen een gecertificeerde iPhone oplader of een originele iPhone oplader? Het grootste verschil tussen deze kabels is de verpakking en dat de kabel natuurlijk van Apple afkomstig is. Een gecertificeerde kabel bevat altijd een MFI chip zodat je net als een Apple kabel je toestel veilig en snel kunt opladen.

De kabel is altijd aan te sluiten op je lightning connector. Ook is de kabel te gebruiken op externe batterijen (powerbank). Met deze kabel kan je dan ook veilig je iPhone opladen zodat je de volgende dag je iPhone kunt gebruiken.

Daarom je originele oplader bij FixjeiPhone kopen

  • Groot assortiment iPhone opladers voor je Apple device
  • Ook originele Apple kabels beschikbaar (met 12 maanden garantie)
  • Scherpe prijzen voor hoge kwaliteit kabeltjes
  • Ruim 50.000 beoordelingen
  • Specialistisch advies van iPhone specialisten

Zit er garantie op de oplader of kabel voor een iPhone?

Regelmatig krijgen wij de vraag of er garantie op de iPhone kabels en adapters zit. FixjeiPhone geeft standaard 6 maanden garantie op alle accessoires waaronder ook deze iPhone oplaadkabels en adapters. Zo ben je er dan ook zeker van dat het perfect zal functioneren en je veilig je apparaat kunt opladen.

Door een uitgebreide productcontrole met speciale apparaten kunnen wij garanderen dat de kabels gecertificeerd zijn. Een team van reparatie specialisten heeft het iPhone oplader assortiment vakkundig samengesteld.

Vragen over de originele Apple iPhone oplader?

Hopelijk weet je na het lezen van alle informatie alles over de kabels en adapters van FixjeiPhone. Voor meer informatie over het iPhone oplader assortiment kun je contact opnemen met onze specialisten. Zij kunnen je direct voorzien van vakkundig advies!