iPad oplader origineel

Toon:
per pagina

8 producten

Sorteer op :

Originele Apple iPad oplader kopen maar vind je deze ook zo duur? Kies dan zeker voor onze gecertificeerde iPad oplader origineel. Al onze iPad opladers zijn uitgerust met een MFI-chip. Deze MFI-chip zorgt dat de iPhone kabels goed kunnen functioneren. Hiernaast bieden wij natuurlijk ook de originele Apple iPad kabels aan die geschikt zijn voor de iPad.

Het assortiment kabels is zorgvuldig samengesteld door specialisten van FixjeiPhone. In combinatie met 6 maanden garantie en 30 dagen bedenktijd kies je voor zekerheid.

1 / 1

Wat is een originele iPad oplader?

Een originele iPad oplader is een adapter of een lightning aansluiting kabel van Apple. Het belangrijkste van deze kabels en adapters is dat jouw device veilig en snel kunt opladen. Door een speciale MFI chip kabel zijn de kabels gecertificeerd en dus van de hoogste kwaliteit. Deze certificering zal zorgen voor herkenning van je iPad kabel.

Doordat de lightning kabels en adapters gecertificeerd zijn kun je altijd veilig en snel je iPhone of iPad opladen. Sinds kort heeft FixjeiPhone ook de originele Apple oplader in retailverpakking. Deze originele kabels van Apple zijn perfect om je iPad op te laden met een USB kabel. Doordat wij deze kabels in grote aantallen inkopen kunnen wij voor scherpe prijzen aanbieden op onze website!

Naast het iPad kabel assortiment bieden we ook het originele iPhone oplader assortiment aan.

Verschil tussen een originele oplader of een gecertificeerde oplader?

Wat is het verschil tussen een gecertificeerde iPhone oplader of een originele iPhone oplader? Het grootste verschil tussen deze kabels is de verpakking. Het belangrijkste van beide opladers is dat deze gecertificeerd zijn en dat de kabels de MFI chip bevatten. Zowel onze gecertificeerde opladers als de originele opladers van Apple bevatten deze chip waardoor opladen veilig en snel is.

De kabel is altijd aan te sluiten op je lightning connector. Ook is de kabel te gebruiken op externe batterijen (powerbank) met usb aansluitingen of usb poorten. Met deze kabel kan je dan ook veilig bijvoorbeeld je iPad mini of iPad air opladen. Ook zal je iPad snel opladen.

Daarom je originele oplader bij FixjeiPhone kopen

  • Groot assortiment iPad opladers voor je Apple device
  • Ook 100% originele Apple kabels beschikbaar (met 12 maanden garantie)
  • Scherpe prijzen voor hoge kwaliteit kabeltjes
  • Ruim 20.000 beoordelingen met een 9 gemiddeld
  • Specialistisch advies van specialisten

Zit er garantie op de usb lader of kabel voor een iPad?

Regelmatig krijgen wij de vraag of er garantie op de iPad kabels en adapters zit. FixjeiPhone geeft standaard 6 maanden garantie op alle accessoires waaronder ook deze kabels en adapters. Zo ben je er dan ook zeker van dat het perfect zal functioneren en je veilig je apparaat kunt opladen.

Door een uitgebreide productcontrole met speciale apparaten kunnen wij garanderen dat de kabels gecertificeerd zijn. Een team van reparatie specialisten heeft het iPad en iPhone oplader assortiment vakkundig samengesteld.

Waarom je originele iPad oplaadkabel bij FixjeiPhone kopen?

Bij FixjeiPhone profiteer je altijd van ons ruime assortiment aan kabels. Met de snelle verzendopties heb je deze morgen al in huis. Op werkdagen geldt er voor 0:00 uur besteld, morgen in huis! De kabel zijn ook te gebruiken voor een Dual USB adapter (2 kabels nodig). Zelfs voor de nieuwste iPhone xs en xs max modellen zijn deze kabels geschikt.

Vragen over originele Apple iPhone opladers?

Hopelijk weet je na het lezen van alle informatie alles over de kabels en adapters van FixjeiPhone. Voor meer informatie over het iPhone oplader assortiment kun je contact opnemen met onze specialisten. Zij kunnen je direct voorzien van vakkundig advies!