iPhone XS reparatie handleidingen

iPhone XS defect en wil je dit zelf eenvoudig repareren? Bekijk dan eens de iPhone XS reparatie handleidingen, hier laten we je stap voor stap zien hoe jij het defect van je iPhone XS kunt repareren. Klik hieronder op een van de iPhone XS onderdelen om de handleiding te bekijken!

  Weet je niet wat het probleem is? Vraag het in onze chat: Open chat

Zelf je iPhone XS reparatie uitvoeren met handleidingen

Met deze iPhone XS reparatie handleiding is het zelf repareren van je iPhone XS gelukkig goed te doen. Het zelf repareren van je iPhone XS scheelt dan ook flink veel geld en zorgt er daarnaast voor dat jezelf de kwaliteit van de onderdelen kunt kiezen! In de iPhone XS scherm handleiding zie je in minder dan 10 minuten hoe wij het scherm en OLED van de iPhone XS vervangen.

Steeds meer mensen kiezen voor het zelf repareren van je iPhone XS. Neem voor elke iPhone reparatie voldoende tijd zodat je niets kapot maakt tijdens het repareren! Kies altijd voor iPhone onderdelen van de meest hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat deze goed zullen functioneren in je iPhone XS.

Wereldprimeur met iPhone XS teardown!

We zijn ontzettend trots dat we 20 september 2018 een wereldprimeur hebben gehaald met de eerste iPhone XS teardown! Deze teardown is dan ook opgepakt door internationale media en is in middels meer dan 180.000 keer bekeken via YouTube. Je kunt de iPhone XS teardown bekijken via de handleiding die je hierboven kunt aanklikken. De teardown laat alle iPhone XS onderdelen zien. Hier zie je bijvoorbeeld hoe het iPhone XS scherm eraf wordt gehaald en de iPhone X batterij eruitziet.

Belangrijk tijdens elke iPhone XS reparatie

Net als bij de andere iPhone reparaties is het belangrijk dat je altijd rustig te werk gaat en de handleidingen goed volgt. De meeste reparaties zijn dan ook erg eenvoudig uit te voeren wanneer je de handleidingen goed volgt.

Wanneer je de onderdelen het gereedschap bij FixjeiPhone hebt gekocht is het altijd mogelijk om contact op te nemen met een van onze specialisten. Zij kunnen je altijd voorzien van advies en je helpen tijdens het uitvoeren van de reparatie van je iPhone XS.

Vragen tijdens je iPhone XS reparatie?

Heb je na het bekijken van een van deze iPhone XS reparatie handleidingen nog vragen over een van de handleidingen of over een andere reparatie? Neem dan gerust contact met ons op zodat een van onze specialisten je verder kan helpen!