iPhone reparatie handleidingen

iPhone reparatie zelf uitvoeren met een uitgebreide handleiding? Bij FixjeiPhone vind je alle iPhone reparatie handleidingen zodat jij zelf je iPhone kunt repareren. Bekijk hieronder de verschillende type iPhones en bekijk alle iPhone reparatie handleidingen!

Zelf je iPhone reparatie uitvoeren

Met deze iPhone reparatie handleidingen kan jezelf je iPhone repareren. Voor elk onderdeel hebben wij een speciale reparatie handleiding gemaakt. Hierbij zie je bij elke reparatie van A tot Z hoe je het defecte onderdeel kunt vervangen voor een nieuwe. Zo kan je bijvoorbeeld in ongeveer 15 minuten zelf je iPhone 6 scherm vervangen met onze reparatie handleiding.

Hierboven vind je de verschillende type iPhone’s. Op elke overzichtspagina van de reparatie handleidingen vind je alle handleidingen die voor jouw type iPhone beschikbaar zijn.

Belangrijk tijdens een iPhone reparatie

Er zijn een aantal punten erg belangrijk wanneer jezelf je iPhone gaat repareren. Onthoud altijd dat het belangrijk is om te repareren met goede iPhone onderdelen. Gebruik daarnaast goed gereedschap zodat je zeker weet dat de je iPhone goed kunt repareren.

We raden aan om de iPhone reparatie handleidingen te gebruiken. Hierdoor ben je zeker van het goed kunnen uitvoeren van je reparatie. In elke handleiding vind je ook een video. In de video laten we stap voor stap zien hoe je dit zelf kunt fixen.

Volg de video tijdens het uitvoeren van de reparatie goed, zo voorkom je fouten te maken tijdens het repareren.

Daarom je iPhone repareren met FixjeiPhone

Er zijn natuurlijk flink wat reparatie mogelijkheden voor iPhone reparaties. Via FixjeiPhone heb je voor alle iPhones zoals de iPhone X, iPhone 5s en de iPhone 8 plus voldoende handleidingen. In alle handleidingen zie je precies hoe wij repareren. In elke video zie je wat nodig is voor de reparatie van jouw toestel.

Daarom repareren bij FixjeiPhone

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Klaar terwijl je het zelf repareert
  • Ruim 1500 onderdelen voor je iPhone!
  • Bestelmogelijkheid voor dezelfde dag (same day deliverey)
  • Grootste iPhone reparatie site van de Benelux

Blijf rustig en neem de tijd tijdens je iPhone reparatie

Tijdens de iPhone reparatie is het belangrijk om altijd rustig te blijven en het overzicht te bewaren. Voor reparateurs raden we aan om gebruik te maken van de magnetische schroefmat.

Deze mat zorgt voor een goed overzicht en zal ervoor zorgen dat je geen fouten kunt maken. Zeker bij het terugplaatsen van de schroeven is dit erg belangrijk. Neem altijd voldoende tijd voor het uitvoeren van de reparatie, zo behoud je het overzicht.

Kom je er tijdens de iPhone reparatie niet uit?

Wanneer je er tijdens de reparatie niet uitkomt kan je altijd contact opnemen met een van de specialisten. Deze specialisten kunnen je tijdens de reparatie verder helpen!

Alle reparatie specialisten zijn dagelijks te bereiken tot 23:30. Mocht de reparatie niet lukken, dan is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van de opstuur service van FixjeiPhone. Een van de specialisten zal je iPhone reparatie uitvoeren en de iPhone terugsturen.