Reparatie handleidingen

Is je iPhone kapot en ben je op zoek naar een iPhone reparatie handleiding? Bij FixjeiPhone kan je terecht voor al je iPhone reparatie handleidingen zodat je helemaal zelf je iPhone kunt repareren. Op deze pagina vind je de verschillende types iPhone, klik op de afbeelding van jouw iPhone om bij de reparatie handleidingen terecht te komen.

Zelf je iPhone repareren

Met deze iPhone reparatie handleidingen kan jezelf je iPhone repareren. Voor elk onderdeel hebben wij een speciale reparatie handleiding gemaakt waar je bij elke reparatie handleiding een uitgebreide vindt zodat je van A tot Z kunt zien hoe je het defecte onderdeel kunt vervangen voor een nieuwe. Zo kan je bijvoorbeeld in ongeveer 15 minuten zelf je iPhone 6 scherm vervangen met onze reparatie handleiding.

Hierboven vind je de verschillende type iPhone’s. Op elke overzichtspagina van de reparatie handleidingen vind je alle handleidingen die voor jouw type iPhone beschikbaar zijn.

Belangrijk tijdens een iPhone reparatie

Er zijn een aantal punten erg belangrijk wanneer jezelf je iPhone gaat repareren. Onthoud altijd dat het belangrijk is om te repareren met goede iPhone onderdelen, maak daarnaast gebruik van goed gereedschap zodat je zeker weet dat de je iPhone goed kunt repareren. We raden zeker aan om de iPhone reparatie handleidingen te gebruiken om er zeker van te zijn dat je de reparatie aan je iPhone goed kunt uitvoeren. In elke iPhone reparatie handleiding vind je ook een video, hier laten we stap voor stap zien hoe je dit helemaal zelf kunt repareren. Volg de video tijdens het uitvoeren van de reparatie goed, zo voorkom je fouten te maken tijdens het repareren.

Blijf rustig en neem de tijd

Tijdens de iPhone reparatie is het belangrijk om altijd rustig te blijven en het overzicht te bewaren. Voor beginnende reparateurs raden we aan om gebruik te maken van de magnetische schroefmat, dit zorgt voor een goed overzicht en zal ervoor zorgen dat je geen fouten kunt maken in het terugplaatsen van de schroeven. Neem altijd voldoende tijd voor het uitvoeren van de reparatie, zo behoud je het overzicht.

Kom je er tijdens de iPhone reparatie niet uit?

Wanneer je er tijdens de reparatie niet uitkomt kan je altijd contact opnemen zodat wij je verder kunnen helpen, dagelijks zijn wij via onze live chat bereikbaar tot 23:30. Mocht de reparatie niet lukken, dan is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van de opstuur service van FixjeiPhone, zij kunnen je iPhone reparatie dan afmaken.