iPhone SE batterij vervangen

iPhone SE batterij vervangenJe eigen iPhone SE batterij vervangen met behulp van een handige reparatievideo? In deze reparatie handleiding ga ik je laten zien hoe je de batterij van A tot Z zelf kunt vervangen. Het vervangen van de iPhone SE batterij is een makkelijke reparatie, wel moet je goed blijven opletten tijdens de reparatie zodat je geen fouten maakt.

De reparatie duurt ongeveer 10 minuten en wanneer je nog niet ervaren bent duurt het ongeveer 30 minuten. Zorg dat je tijdens de reparatie geen tijdsdruk hebt wanneer je aan het repareren bent, want het is belangrijk om de reparatie nauwkeurig uit te voeren. De reparatie is een gemakkelijke reparatie omdat de reparatie niet zo lang duurt en het moederbord ook op de plek blijft zitten tijdens de reparatie.

Belangrijk bij de reparatie:

Tijdens de reparatie adviseren wij altijd om gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset en daarnaast ook een magnetische schroefmat, zodat je overzicht houdt tijdens de reparatie en later precies weet waar elk schroefje terug moet worden geplaatst.

Wanneer de iPhone SE batterij vervangen?

 • Je moet je iPhone SE batterij vervangen wanneer het batterij percentage niet meer klopt en als de batterij zomaar bij bijvoorbeeld 30% uitvalt. Je kunt dan ook proberen om eerst de batterij te kalibreren.
 • Bij iPhone SE waterschade is de batterij vaak defect en is het aan te raden deze te vervangen.
 • Bij het snel leeglopen van de batterij. Er zit 1624 Mah in de batterij en wanneer de batterij langere tijd in gebruik is dan wordt dit langzaam minder waardoor je iPhone SE sneller zal leeglopen wat bij veel gebruik van je iPhone erg vervelend kan zijn.
 • Wanneer de iPhone niet wil opladen dan kan de batterij ook defect zijn. Dit probleem komt ook vaak door de dock connector van de iPhone SE.

Let op bij de home button

De iPhone SE home button kabel zit vast van het scherm naar de dock connector. Let goed op dat je deze kabel niet kapot maakt bij het openmaken van het scherm. In onderstaande reparatie video kun je zien hoe je voorzichtig het scherm van de iPhone SE omhoog tilt.

iPhone SE batterij vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone SE batterij kopen?

FixjeiPhone biedt alleen de hoogste kwaliteit iPhone SE onderdelen aan. Er zijn veel verschillende soorten batterijen op de markt en ook veel verschillende kwaliteiten. Wij bieden de garantie op een goede batterij die goed zal functioneren! De batterijen worden bij binnenkomst steekproefgewijs getest op de hoeveelheid mAh wat in de batterij zit.

Direct aan de slag

Na het bekijken van deze video en het lezen van deze handleiding weet je alles wat je moet weten om zelf aan de slag te gaan met de reparatie. Onthoud altijd dat goed gereedschap het halve werk is en ga altijd rustig te werk zodat je geen fouten maakt tijdens de reparatie. Je kunt een iPhone SE batterij bestellen in de webshop »

Batterij vervangen en nog steeds geen resultaat?

Als je iPhone SE niet meer wil opladen en met een nieuwe batterij doet die dat nog steeds niet dan kan ook de dock connector of het scherm defect zijn. Het is daarom belangrijk om de oorzaak van het probleem te weten. Is de telefoon gevallen en doet hij niks meer dan kan ook het scherm van de iPhone SE defect zijn.

Heb je nog vragen over deze reparatie? Stel die dan onder dit bericht, zodat wij of andere reparateurs je verder kunnen helpen. Ook leuke reacties worden altijd enorm gewaardeerd!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

4 reacties op “iPhone SE batterij vervangen

 1. Beste,

  Ik heb mijn iPhone SE van de week proberen te maken door de accu te vervangen deze was aan vervanging toe. Het ging allemaal vrij goed tot dat ik het oude accu eruit moest halen, de plak sticker was vrij snel afgebroken waardoor hij nog muurvast in de telefoon zat. Ik heb hierbij flink lopen klungelen waardoor er een kabel is ingescheurd die bij het beeldscherm naar binnen gaat. Na de telefoon weer in elkaar te hebben gezet werkte mijn telefoon niet meer. Wat ik overigens wel verwacht had. Maar ik had vooral verwacht dat mijn beeldscherm alleen niet zou werken. Wat ik gek vind is dat ik de telefoon ook niet kan opladen. Als ik hem aansluit op de computer deed hij ook niks en werd hij niet herkend. Ik heb goed gecheckt of alles weer netjes aangesloten was van binnen. Kan het zijn dat ik een defecte accu geleverd heb gekregen?

  Groetjes Koen

 2. Hey Davey,

  Bedankt voor je heldere uitleg/video heb zojuist met suc6 mijn batterij vervangen van mijn iPhone SE.
  Volgende klusje is scherm iPad 2 van de kids.

  Met vriendelijke groet,

  John.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *