Verzending en retour

FixjeiPhone verstuurt alle bestellingen met Post NL binnen Nederland en België. Bij elke bestelling krijg je 30 dagen retourrecht, deze termijn gaat in vanaf de dag dat de bestelling is ontvangen. Na het verwijderen van de folies / stickers vervalt het retourrecht van je onderdeel. Uw garantie vervalt hierbij uiteraard niet.

Retour

Ben je niet tevreden met je bestelling? Je hebt 30 dagen retourrecht om je bestelling terug te sturen naar FixjeiPhone. Bij iedere bestelling ontvang je standaard 6 maanden garantie op het onderdeel dat je bij ons hebt besteld.

Retourmelding stappenplan:

  1. Download hier het retourformulier »
  2. Vul het retourformulier volledig in (bestelnummer verplicht) en print het formulier uit
  3. Voeg het retourformulier bij de bestelling
  4. Retourneer je bestelling naar onderstaand adres
  5. Frankeer de bestelling voldoende (bekijk hier de frankeringstarieven)
  6. De retouren (zonder iPhone of iPad opsturen*) kan je in de verzenddoos retourneren (indien je de producten in een envelop hebt ontvangen raden we aan om zelf een doos te zoeken voor het retourneren). Verpak het product altijd goed zodat er geen kans op schade is tijdens verzending!
  7. De verwerkingstijd van uw retour is gemiddeld 1 tot 3 werkdagen na binnenkomst bij ons. De verwerkingstijd voor terugbetalingen is maximaal 5 werkdagen.

Retour adres:

FixjeiPhone
Afdeling: Retouren
Virulyweg 21-D
7602 RG Almelo

Belangrijk: Vergeet niet het retourformulier bij de zending te voegen. Anders kan de RMA afdeling niet herkennen van wie het pakket afkomstig is en kan het niet worden behandeld.
Opsturen zonder iPhone: het is belangrijk om de onderdelen op te sturen zonder de iPhone of iPad. Wanneer de onderdelen met de iPhone of iPad samen worden opgestuurd dienen wij montagekosten te rekenen.

Algemene voorwaarden: voor de algemene voorwaarden kan je deze pagina bekijken »