Verzending en retour

FixjeiPhone verstuurt alle bestellingen met Post NL binnen Nederland en België. Bij elke bestelling krijg je 30 dagen retourrecht, deze termijn gaat in vanaf de dag dat de bestelling is ontvangen. Nadat de stickers van het onderdeel zijn verwijderd vervalt de garantie van je onderdeel. Al onze iPhone en iPad onderdelen worden getest voordat ze worden verstuurd. Als je meer informatie wilt of contact op wil nemen dan kan dat via de contactpagina. Bekijk de contactpagina »

Retour

Ben je niet tevreden met je bestelling? Je hebt 30 dagen retourrecht om je bestelling terug te sturen naar FixjeiPhone. Bij iedere bestelling ontvang je standaard drie maanden garantie op het onderdeel dat je bij ons hebt besteld. De garantie vervalt als de sticker van het onderdeel is verwijderd.

Retourmelding stappenplan:

  1. Download hier het retourformulier »
  2. Vul het retourformulier volledig in en print deze uit
  3. Voeg het retourformulier bij de bestelling
  4. Retourneer je bestelling naar onderstaand adres
  5. Pak de retouren in de verzenddoos die je hebt gekregen bij de bestelling. De verzenddoos bevat een dubbele plakstrip zodat deze opnieuw eenvoudig te verzenden is (dus niet in de envelop stoppen, deze komt namelijk vaak kapot aan!).

Retour adres:

FixjeiPhone
t.a.v. Administratie
Virulyweg 21-D
7602 RG Almelo

Belangrijk: vergeet niet het retourformulier bij de zending te voegen. Anders kan de RMA afdeling niet herkennen van wie het pakket afkomstig is en kan het niet worden behandeld.