iPhone 6s plus aan en uit knop vervangen

iPhone 6s plus aan en uit knop vervangenJe eigen iPhone 6s plus aan en uit knop vervangen met behulp van een handige reparatie video? In dit bericht leer ik je stap voor stap hoe je zelf de aan en uit knop van je iPhone 6s plus kunt vervangen. De aan en uit knop vervangen is een redelijk moeilijke reparatie, omdat de reparatie ongeveer 30 minuten duurt en het moederbord ook verwijderd moet worden.

Aan de kabel van de aan en uit knop zit ook een microfoon en een flitser. De flitser is ook voor de achter camera en voor het gebruik van de zaklamp en de microfoon is mede verantwoordelijk voor het geluid bij het opnemen van video’s.

Tijdens een lange reparatie is het belangrijk dat je gebruik maakt van een magnetische schroefmat. Tijdens de reparatie kan je alle schroeven die je uit de iPhone hebt gehaald op de magnetische schroefmat plaatsen. Door de magneet blijven alle schroeven goed op de plekken liggen. Het is erg belangrijk om alle schroeven op de juiste plek terug te zetten vanwege de verschillende lengte van de van de schroeven, wanneer je een té lange schroef in op de verkeerde plek terugdraait kan je mogelijk het moederbord beschadigen en dat wil je natuurlijk niet. Ook is het belangrijke om een goede iPhone reparatieset te gebruikten tijdens de reparatie, zo draai je geen schroeven of andere onderdelen kapot tijdens je reparatie.

iPhone 6s plus aan en uit knop vervangen:

 • Bij het vervangen van de aan en uit knop vervang je ook de flitser en de microfoon.
 • Bij het terugplaatsen van het moederbord moet je de geluidsbox antenne goed in het rubberen gedeelte bij de simkaart drukken, anders gaat deze antenne kapot bij het terugplaatsen van de simkaart houder.
 • Als je het moederbord terugplaatst in het frame moet je niet vergeten de GPS antenne terug te plaatsen. Die zit aan de onderkant van het moederbord vastgeklikt.
 • Let goed op dat er geen connectoren onder het moederbord zitten als je het moederbord terugplaatst.

iPhone 6s plus aan en uit knop vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke aan en uit knop bestellen?

Wanneer je jouw aan en uit knop van je iPhone 6s plus gaat repareren is het belangrijk om te kiezen voor een aan en uit knop van goede kwaliteit. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor iPhone 6s plus onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat de kwaliteit goed is.

Direct aan de slag

Na het lezen van de reparatie handleiding en het bekijken van de video ben je er klaar voor om met je reparatie te beginnen. Onthoud altijd dat goed gereedschap het halve werk is, blijf tijdens je reparatie altijd rustig en neem voldoende tijd zodat je niet hoeft te haasten tijdens je reparatie. Je kunt een iPhone 6s plus aan en uit knop bestellen in de webshop »

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

2 reacties op “iPhone 6s plus aan en uit knop vervangen

 1. Hallo,
  ik zit nog steeds met een probleem. Geen camera of zaklantaarn.
  Nu zou het ook de aan en uit kabel volgens jullie kunnen liggen, maar ik wat moeite met het vinden van de bijpassende video.
  Bij de 6S plus staat bij mij onder “iPhone 6s plus aan en uit knop vervangen” de reparatievideo de volumeknop ipv de aan en uitknop. Zouden jullie er even na kunnen kijken? Anders ligt het misschien wel aan mij .

  mvg
  hennie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *