iPhone 6 batterij vervangen
HANDLEIDING

iPhone 6 batterij vervangen

Dit heb je nodig

Nog 7 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Het vervangen van de iPhone 6 batterij is geen moeilijke reparatie en duurt ongeveer 15 minuten. Een defecte of een niet goed werkende batterij van de iPhone 6 is een veel voorkomend probleem. Gelukkig is dit probleem eenvoudig op te lossen. Bij intensief gebruik van je iPhone 6 kan het zo zijn dat de batterij van je iPhone na een tijd veel minder goed is.

Met het vervangen van de batterij is dit direct verleden tijd en heeft je batterij direct een betere capaciteit! De iPhone 6 batterij vervangen is een vrij snelle reparatie, dit komt omdat je alleen maar het scherm van je iPhone 6 verticaal moet openmaken en daarna kan je de batterij gelijk zien zitten en deze vervangen voor een nieuwe batterij.

Als je een nieuwe iPhone 6 batterij erin plaatst dan is het belangrijk dat je gebruikt maakt van een nieuwe batterij sticker. Wanneer je dit niet doet dan kan de batterij gaan schudden in de iPhone.

Al eerder publiceerde wij ook al video’s waarin we lieten zien hoe je een iPhone 5s batterij vervangt of de batterij van een iPhone 5. De reparatie van de iPhone 6 batterij lijkt erg veel op deze reparaties. Net als bij de andere reparaties moet eerst het scherm worden verwijderd, vervolgens kun je voorzichtig de oude batterij eruit halen en deze vervangen voor een nieuwe batterij!

iPhone 6 batterij reparatie (belangrijk):

Tijdens de reparatie is het belangrijk om gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset, met een slechte reparatieset kan je namelijk schroeven of zelfs onderdelen kapot maken tijdens de reparatie en dat wil je natuurlijk niet. De meeste mensen vinden het fijn om tijdens het uitvoeren van de reparatie gebruik te maken van een magnetische schroefmat zodat je alle gedemonteerde schroeven daarop kunt plaatsen zodat je zeker weet dat je deze niet kwijtraakt en precies weet waar ze terug moeten worden geplaatst.

Tijdens de reparatie is het wel belangrijk om voorzichtig en rustig te werk te gaan zodat je niets beschadigt en het overzicht houdt tijdens de reparatie.

Bekijk onderstaande iPhone 6 batterij reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 6 batterij vervangen (video):

Dit product bestellen?

Morgen in huis

 21,95 28,95
6 Schroefmat vierkant liggend schuin

Morgen in huis

 7,95

Morgen in huis

 9,95 15,80
FixjeiPhone iPhone Reparatie Set

Meest gekozen

5487 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95

Welke iPhone 6 batterij bestellen?

Voor het uitvoeren van de reparatie is het natuurlijk belangrijk om altijd gebruik te maken van een goede batterij voor je iPhone 6. Slechte batterijen hebben een minder goede capaciteit en zullen daarnaast ook sneller kapot gaan. Om er zeker van te zijn dat je de kwaliteit van je huidige batterij blijft behouden raden wij aan om voor een batterij te kiezen van de hoogste kwaliteit, zo weet je zeker dat de batterij goed zal functioneren.

FixjeiPhone adviseert om altijd te repareren met iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit zo weet je zeker dat je de kwaliteit van je iPhone 6 blijft behouden. Let op: de batterij sticker moet apart worden besteld!

Direct aan de slag gaan?

Na het bekijken van de reparatievideo en het lezen van deze handleiding weet je alles wat nodig is om zelf je iPhone 6 batterij te vervangen! Onthoud altijd dat het hebben van een goede iPhone reparatieset het halve werk is! FixjeiPhone adviseert vanwege de grote verschillen in kwaliteit om altijd gebruik te maken van een batterij van de hoogste kwaliteit. Je kunt een iPhone 6 batterij van de hoogste kwaliteit bestellen in onze webshop

FixjeiPhone wenst je veel succes met het vervangen van de batterij. Gebruik tijdens de reparatie onze handige video en de handleiding. Mocht je er tijdens de reparatie niet uitkomen, plaats dan een reactie onderaan dit artikel of neem contact op via klantenserivce pagina. De reparatie specialisten van FixjeiPhone zal je dan zo snel mogelijk helpen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

87 reacties op “iPhone 6 batterij vervangen

 • Heb samen met mijn vrouw een Iphone 5. Tijdens onze vakantie wild beide Iphones de laadkabel niet meer herkennen. Alleen bij uitgeschakelde Iphone lade ze op. Bij mijn Iphone is dat vanzelf hersteld.
  Bij de Iphone van Marja nog steeds niet. Laad dus alleen op bij uitgeschakelde Iphone.
  Heb net via Itunes een software herstel gedaan, maar heeft geen succes.
  Heeft u een antwoord?

  Groeten, Bram Hofman
  Lekkerkerk
  GSM: 0653691303

  Bram op 20 juni, 2015
  • Hallo Bram,

   Het lijkt erop dat het aan de kabel ligt of aan de dock connector. Het is wel een beetje toevallig dat het opeens bij beide iPhones gebeurde. Daarom verwacht ik dat het aan de oplaadt kabel ligt, maar dat zal je eerst even moet testen. De dock connector zal ook nog een optie zijn.

   Groet,

   Davey Groothedde

   FixjeiPhone Davey Groothedde op 22 juni, 2015
  • goede duidelijke uitleg.
   binnen een half uur zelf een batterij vervangen van mijn iphone 6.
   bedankt !

   jm op 13 april, 2019
 • Ik heb het gedaan zo als u zei maar met de nieuwe batterij doet hij niets ??? De oude wel

  Mvg Ron

  Ron op 2 augustus, 2016
  • Hallo Ron,

   Dat is er iets niet goed met batterij? Als je de batterij bij ons gekocht heb dan raad ik aan om even de klantenservice te bellen dan lossen we het gelijk even voor je op.

   Gr. Ricardo

   FixjeiPhone Ricardo Groothedde op 2 augustus, 2016
   • Hallo ik heb hetzelfde probleem wat heeft u eraan gedaan gr tommy

    Tommy op 9 augustus, 2017
 • Foutje in het filmpje: om de batterij los te halen, moet je eerst de twee stukjes tape aan de onderzijde van de batterij lostrekken. Doe dit voorzichtig, het tape rekt mee. Zorg dat het niet breekt en als het langer wordt, trek het dan naar de zijkant van de batterij. Wanneer beide tapes helemaal zijn losgetrokken, laat de batterij vanzelf los. Het plastic stuk gereedschap dat in het filmpje wordt gebruikt om de batterij los te maken breekt af. Maak altijd eerst de tape los.

  Hannie op 13 september, 2016
  • Hallo Hannie,

   Bedankt voor je goede feedback de manier die je omschrijft in inderdaad ook erg makkelijk! Als je batterij sticker alsnog kapot gaat dan kun je alsnog de gehele batterij verwijderen.

   Groet,

   Davey Groothedde

   Davey Groothedde op 14 september, 2016
 • Gister de batterij van mijn iPhone 6s vervangen, uiteindelijk gelukt maar de handleiding op jullie site is niet helemaal volledig:

  – het scherm zit gelijmd aan de behuizing en moet eerst verwarmd worden voor je het scherm eraf kunt wrikken.
  – de batterij zit met sterk 3M tape vast aan de achterkant van de iPhone en dit zal eerst los getrokken dienen te worden.
  Hiervoor kun je het best eerst de trilmotor welke onder de batterij zit losmaken.

  Nieuw tape zit niet bij de batterij meegeleverd en is wel nodig om te zorgen dat deze op zijn plek blijft zitten.

  Kortom: prima batterij, goed prijs en snel geleverd maar, er zijn wat punten voor verbetering vatbaar.

  Ronaldo op 20 november, 2016
 • Hoi!
  Is de batterij voor de iPhone 6 ook voor de 6s?
  Groeten,

  Jaap

  Jaap op 8 december, 2016
  • Hallo Jaap, Helaas past de batterij van de iPhone 6 niet op de 6s. Elke iPhone heeft een eigen batterij. Gr. Davey

   FixjeiPhone Davey op 9 december, 2016
 • Hi Davey, ik heb zojuist met succes mijn batterij vervangen. Dank voor de heldere uitleg en de video! Was een beetje eng om een zachte batterij uit mijn telefoon te wrikken, maar ben super blij met het resultaat! Dankjewel.

  Marc van de Wiel op 9 december, 2016
 • Beste mensen

  wat zijn wij blij dat we op deze site terecht kwamen. We hadden eerst in gedachten namelijk dat de u2 stuk zou zijn en wilden de telefoon al bijna opsturen om deze te laten repareren. Dankzij deze site stap voor stap op een simpele manier de batterij vervangen en hij is inderdaad weer als nieuw! Super blij met de goede informatie en de duidelijke beelden en uitleg hoe we dit moesten doen.
  Ik wil jullie hiervoor bedanken!

  Sonja Olde Daalhuis

  sonja olde daalhuis op 13 maart, 2017
 • Prima levering, prima uitleg met deze heldere video. Een tweede leven voor m’n iPhone!
  Dank.

  Rob op 26 mei, 2017
 • Beste Davey,

  Na het vervangen van de batterij start de iPhone wel op, alleen werkt de powerbutton niet meer.

  Suggesties?

  Mike van Dijk op 21 juli, 2017
 • Bedankt voor de snelle levering en heldere en duidelijke uitleg. Ik heb mijn nieuwe batterij snel ontvangen en met behulp van deze video redelijk snel en makkelijk vervangen. Alles werkt goed! 🙂

  kass op 7 augustus, 2017
 • Zojuist batterij en scherm zelf vervangen. Met jullie filmpje zo gedaan. Super bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Henriëtte Grandia

  H. Grandia op 28 september, 2017
 • Net de batterij vervangen van mijn iPhone 6. Helaas werkt mijn voor camera nu niet meer. Is dit makkelijk op te lossen? Wat heb ik verkeerd gedaan

  Rianne op 29 oktober, 2017
 • Met de video was het “a piece of cake” om de I-Phone 6 batterij te vervangen.
  Zeer duidelijk,

  Dankjewel!

  Henk

  Henk Waardenburg op 8 januari, 2018
 • Nieuwe batterij in de Iphone 6 geplaatst en werkt weer als vanouds.
  Kanjers die jongens van Fixjeiphone

  coenleich op 11 januari, 2018
 • Zojuist de batterij vervangen. Dat was idd heel eenvoudig maar nu laadt de telefoon niet meer op. Hij geeft kort aan dat hij oplaadt dan in een flits het applelogo maar dan schiet hij op een blauw scherm. Wat kan het probleem zijn?

  Joke op 24 januari, 2018
 • Ik heb de batterij van mijn iphone 6 zojuist vervangen. ik heb het precies gedaan zoals op het filmpje stond, maar nu laadt mijn mobiel niet meer dan 4% op en start hij om de zoveel tijd weer opnieuw op. Wat gaat hier verkeerd?

  Famke Hagel op 5 maart, 2018
  • Hallo Famke, Als ik het verhaal zo aanhoor dan lijkt het erop dat de batterij niet naar behoren werkt. Gr. Davey

   FixjeiPhone Davey op 6 maart, 2018
  • Gaat vaker zo… Heb een accu 5 maanden geleden gekocht en het werkte de eerste maanden perfect en daarna valt het bij de 40-60% uit en als je een nieuwe accu wilt moet je het op gaan sturen terwijl je dan geen accu hebt om je mobiel te gaan gebruiken…

   Davy op 19 maart, 2018
 • Dankzij jullie zeer duidelijke instructie video zojuist de batterij van mijn iPhone 6 vervangen.
  Het verwijderen van de oude batterij ging wat minder vlot dan verwacht maar het is dan toch gelukt.
  Mijn iPhone is terug in topconditie.

  donald.roberfroid op 14 maart, 2018
 • 3 weken gelden nieuwe batterij geplaatst, gecalibreerd. Bij 20 % knalt hij gelijk uit.
  Heb je een advies?

  Tjeu van der Vegt op 16 maart, 2018
 • eerst scherm vervangen van de Iphone 6 nu ook de batterij. ging allemaal makkelijk als je maar goed het filmpje volgt… magneet matje moet je erbij hebben. anders word het een zooitje met je schroefjes…

  Rene van der Lee op 26 maart, 2018
 • Batterij gisteren vervangen en iphone6 is stuk sneller echter in instellingen/batterij blijft bij batterijconditie ‘reparatie’ staan en bij max capaciteit —
  Komt dit omdat het geen originele accu is soms ?

  M de Haan op 6 april, 2018
  • Beste, dit probleem heb ik getest en ik zie dat het in iOS 11.3 opgelost is. Gr. Davey

   FixjeiPhone Davey op 9 april, 2018
   • Hallo, ik heb hetzelfde probleem met een iphone se. Echter is de iOS versie reeds 12.1. Is hier een oplossing voorhanden?

    Peter op 4 november, 2018
    • Hallo Peter,

     Neem hiervoor gerust even contact op met onze klantenservice via de telefoon, live chat of email.

     Met vriendelijke groet,

     FixjeiPhone

     FixjeiPhone (Bouke) op 5 november, 2018
 • een aantal weken een accu vervangen van mijn 6 sinds dien wordt mijn telefoon gloeiend heet, alle aansluitingen nogmaals gecontroleerd maar het probleem blijft….. wat kan ik hier aan doen?

  Stephan op 12 april, 2018
 • Net de batterij van een iphone 6 met behulp van de instructievideo vervangen. Helemaal top! Peace of cake op deze manier ??

  Benny op 1 mei, 2018
 • Super snel een nieuw batterij ontvangen waarvoor mijn dank.
  Net vervangen in de Iphone 6. Verwijderen van de plakkers van de oude ging erg moeizaam.
  Nieuwe gemonteerd Iphone werkt weer maar ik zie de batterij percentage erg snel teruglopen. 5% minder in 1 minuut.
  Ik heb deze eerst maar eens aan de lader. Maar eens kijken wat hij doet als hij eenmaal volledig opgeladen is geweest.

  Ramazan op 1 mei, 2018
  • Hallo Ramazan, Als de batterij erg snel ontlaadt terwijl er een nieuwe geplaatst is dan ligt dit vaak aan wat anders. Als er ergens in de iPhone een storing zit waardoor het onderdeel meer stroom verbruikt dan normaal is. Dan vliegen de percentages naar beneden. Gr. Davey

   FixjeiPhone Davey op 3 mei, 2018
 • Hallo,
  Gisteren 2 ‘batterij A ’ sets besteld voor iPhone 6 (mijn dochter en mezelf)
  “Express levering” aangevinkt en afwachtend of het vandaag al dan niet zou geleverd worden (feestdag in België) maar JA hoor, rond 13u30 stak het in de bus… TOP!
  Meteen aan de slag gegaan om batterijen te vervangen, en als je filmpje volgt is dit heeeeeeeel makkelijk!
  (Ik gebruikte haardroger om sticker los te krijgen en ging prima!)
  Gsm werkt ook weer perfect.
  2 super tevreden klanten(vooral de dochter die al maaaaanden zeurt dat gsm altijd ‘uitvalt’ en constant moet opladen want batterij altijd snel leeg, die zeker ‘reclame’ gaan maken over de goede en snelle service en betaalbare artikels.
  Ik koop zeker nog bij jullie als mijn iPhone iets mankeert!
  Groetjes,
  Linda

  Linda op 1 mei, 2018
 • Vandaag zelf de batterij van een iPhone 6 vervangen. Indicatie was ‘makkelijk’ en dat klopt. Perfect met Youtube door alle stapjes geleid, helemaal top! En inderdaad met een kwartiertje geregeld. De iPhone werkt weer perfect. Dank voor de snelle levering tegen een scherpe prijs en de uitstekende aanwijzingen!

  Danny van Eck op 8 mei, 2018
 • Hallo, ik heb nu een paar maanden een nieuwe batterij van jullie in mijn telefoon zitten een a type, vandaag heb ik de Dock connector ook vervangen. Batterij werkt op zich goed alleen blijft het batterij percentage heel lang op 100% staan en daarna valt de telefoon zomaar uit als hij uiteindelijk op 80% staat of 70%… als de telefoon dan vanzelf herstart geeft ie meestal 9% batterij aan. Callibratie dmv homeknop en uit-knop tegelijk ingedrukt houden om de batterij waarden te resetten heeft geen effect.
  Hebben jullie hier ervaring mee?
  Mvg

  hallo3 op 16 mei, 2018
  • Hallo, onderin de batterij zit een printplaatje en ik vermoed dat hier een storing in zit. Ik raad aan om de batterij even retour te sturen, zodat we een nieuwe kunnen sturen. Gr. Davey

   FixjeiPhone Davey op 18 mei, 2018
 • In 15 minuut m’n iphone6 battery geruild. Meeste werk was nog de föhn zoeken.
  Top instructie video. Top bestelling afhandeling.

  Ruud Slaman op 25 mei, 2018
 • Jawel, ook mijn IPhone was slecht geworden. Bij Amac getracht een reparatie te laten doen, maar de iPhone was volgens de verkoper krom. Er kon geen batterij in gezet worden. Puur bedrog natuurlijk, hij was zeker niet krom.
  Het setje voor de iPhone 6 besteld en vanavond het filmpje op de voet gevolgd. Kreeg het scherm er niet af.
  Daarvoor is dus dat zuignapje dat ook in het gereedschapssetje zit, eenvoudig op je scherm plakken en lichtelijk trekken zodat de spatels ertussen passen. Hij komt dan keurig los.
  Het is wel priegelwerk, maar uiteindelijk de batterij er netjes in gekregen. iPhone gestart en ja, hij doet het !!!!!
  Mensen, bedankt, ik kan weer voort !! Zet even dat zuignapje op het filmpje. ;-0

  Dekker op 3 juli, 2018
 • Heel erg bedankt voor deze video. Mijn vader van 74 en ik hebben samen in nog geen kwartiertje de batterij vervangen en de iPhone 6 doet het weer!

  Esther op 11 augustus, 2018
 • Zeer mooie uitleg op deze video. In nog geen 10minuten tijd de batterij simpel vervangen. Wel wat prutswerk om de oude batterij los te maken want beide strips waren afgeschoten. Maar anders door deze simpele uitleg was het kinderspel. Alweer 100 euro uitgespaard in een iLab.
  Tnx

  verwenjelichaam op 28 augustus, 2018
 • Zojuist, de oude batterij vervangen van de Iphone 6, problemen met de sticker verwijderen die na het warm maken toch afbraken inplaats van los te laten, voorzichtig de warme oude batterij los getrokken van het chassis met de stickers nog aan de telefoon. nieuwe batterij geplaatst en het apparaat nu onder de lader na calibreren. kijken hoe lang deze A-batterij meegaat.

  J.S van den Bos op 31 oktober, 2018
  • Hallo,

   Fijn om te horen dat het uiteindelijk toch gelukt is! Succes met je gefixte iPhone 6!

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 1 november, 2018
 • A+ Batterij besteld met stickers en gereedschap. Dankzij goede instructievideo zelf goed te vervangen.
  Pas wel op dat één van de stickers niet afknapt. Voel dit goed aan en verwarm de onderzijde zo nodig nog iets extra.
  Eigenaar van de IPhone is in ieder geval weer blij met de nieuwe batterij.

  Gerrit op 4 januari, 2019
  • Hallo Gerrit,

   Bedankt voor dit goede bericht en weer succes met de gefixte iPhone!

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 7 januari, 2019
 • voorgemonteerd LCD Scherm + dock connector + batterij Iphone 6 vervangen
  super goed gelukt dankzij jullie hulp, uitleg sober zeer goed en vooral duidelijk.
  gewoon weg een aanrader en goedkoop. 😊👍

  walter.de.roeve op 25 januari, 2019
  • Hallo Walter,

   Bedankt voor dit leuke bericht!

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 25 januari, 2019
 • Batterij losmaken ging iets minder vlot, maar voor de rest perfect de batterij kunnen vervangen dankzij deze informatieve video. Hopelijk kunnen we weer enkele jaartjes verder nu. Bedankt voor deze stap voor stap video. Tof team FixjeIphone.

  Marita op 19 februari, 2019
  • Hallo Marita,

   Bedankt voor dit mooie bericht!

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 20 februari, 2019
 • Bedankt Davey,
  Duidelijke instructie video.
  IPhone werkt weer als een malle :))

  Jason op 16 juni, 2019
  • Hallo Jason,

   Graag gedaan! Succes met je gefixte iPhone!

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 17 juni, 2019
 • Super handige hulp tool om je Batterij te vervangen.
  Erg overzichtelijk en duidelijke uitleg.

  Wim op 17 juni, 2019
  • Bedankt Wim voor dit mooie bericht!

   FixjeiPhone (Bouke) op 17 juni, 2019
 • goede uit leg duurde iets langer dan 10 min ongeveer 45 min kwam door me zelf met vast schroeven perfect
  bedankt

  j.querreveld op 17 juli, 2019
  • Hallo,

   Bedankt voor dit mooie bericht!

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 30 juli, 2019
 • Goede uitleg voor het vervangen van batterij en set is goed compleet.

  E van Kooten op 20 juli, 2019
  • Hallo,

   Bedankt voor dit positieve bericht!
   Succes met de gefixte iPhone!

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 30 juli, 2019
 • Dankzij de film, met uitleg over het vervangen van de batterij van de iPhone 6, een batterijset besteld. Snel geleverd en meteen aan de slag gegaan met de uitleg stap voor stap op het scherm. Zo gefikst. Batterij was opgeladen en de iPhone 6 werkte meteen naar behoren.

  Wil van Elk op 23 juli, 2019
  • Hallo Wil,

   Bedankt voor dit mooie bericht!

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 30 juli, 2019
 • batterij voor de 6 gekocht. snelle levering. Het is wel een gepriegel met die kleine schroefjes. maar het is gelukt ligt nu aan de lader en hoop dat hij het gaat doen. Video van de handleiding was duidelijk.

  margreet op 17 augustus, 2019
  • Hallo Margreet,

   Fijn dat alles gelukt is!
   Bedankt voor dit mooie bericht.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 19 augustus, 2019
 • Top! Dankzij de duidelijke uitleg in de video was het vervangen van de accu van m’n iPhone 6 een fluitje van een cent.

  M op 4 september, 2019
  • Bedankt voor deze geweldige reactie!

   FixjeiPhone (Bouke) op 5 september, 2019
 • Zeer duidelijke video. Batterij vervangen was kinderspel. TOP.

  Alex op 23 oktober, 2019
  • Hallo Alex,

   Bedankt voor deze fijne reactie!

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 23 oktober, 2019
 • Priam hulp bij het inzetten van de batterij

  adrikoot op 24 oktober, 2019
  • Top!
   Fijn dat het een prima hulp voor je was!

   FixjeiPhone (Bouke) op 24 oktober, 2019
 • Hoi,
  Ik heb dus ook net een poging gedaan voor het vervangen van de batterij. Ik kwam er bij het vervangen alleen achter dat de batterij al een keer vervangen is en niet is teruggeplakt met de juiste sticker, maar met een dubbelzijdig plakband. Hierdoor was het lastig de oude batterij eruit te krijgen. Ik heb alles gedaan in de film en mijn telefoon ligt aan de lader maar er gebeurd niets… ben ik te diep onder de batterij gegaan? Enig idee waardoor dit komt? De telefoon was nog prima dus ik ben nu wel een hoop geld kwijt… ik hoop op een reactie te gemoet. Groetjes Lieve

  Lieve van Dulst op 31 december, 2019
 • Een oude lijmstrip (die aan de linkerkant op de video) is aan het begin van het lostrekken afgebroken, zodat ik er niet meer bij kan. Wat kan ik nu ‘t beste doen om de batterij veilig los te krijgen?

  Hendrik Jan op 22 januari, 2020
  • Hallo Hendrik Jan,

   Mogelijk is het de beste optie om het even door een ervaren reparateur te laten doen.
   Dit kan natuurlijk ook door ons.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 22 januari, 2020
 • Bedankt is goed gelukt,

  guus Smeets op 14 maart, 2020
  • Hallo Guus,

   Dat is super! Succes met je gefixte iPhone!

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 14 maart, 2020
 • Voor de eerste keer mijn batterij vervangen. Met het filmpje erbij is het supermakkelijk. Dank je wel voor de topservice!

  Vanessa op 5 april, 2020
  • Hallo Vanessa,

   Bedankt voor dit mooie bericht!
   Succes met de gefixte iPhone 6!

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 6 april, 2020
 • Zeer duidelijk filmpje.
  Batterij Iphone 6 was heel eenvoudig te vervangen!
  Wel wat langer dan 10 minuten, maar dat komt doordat het de eerste keer was.

  Sjaak op 8 april, 2020
  • Hallo Sjaak,

   Bedankt voor dit mooie bericht!

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 9 april, 2020
 • Snelle levering en hele heldere uitleg hoe ik de batterij van mijn 5 jaar oude iPhone 6 kan vervangen. Dank je wel. Ik ben er erg blij mee!
  Echt een aanrader om met deze webshop in zee te gaan.

  Ghislaine op 26 april, 2020
  • Hallo Ghislaine,

   Top! Bedankt voor dit mooie bericht!

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 28 april, 2020
 • Hoi, de batterij vervangen met de goede instructie. Eigenlijk een fluitje van een cent. Alleen nou doet de iphone helemaal niks.
  Start niet op en lijkt ook niet te laden. Wat nu?

  Coert op 1 mei, 2020
  • Hallo Coert,

   Dit is natuurlijk erg vervelend.
   Heb je al een harde reset geprobeerd?

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone (Bouke) op 4 mei, 2020
   • Heb ik inderdaad geprobeerd. Helaas geeft dit ook geen respons.
    Een tijd aan de lader maar het toestel doet niks.

    Coert op 4 mei, 2020
 • Top filmpje, misschien even aangeven dat je een voor het losmaken van de trilmotor ook een kruiskopschroevendraaier gebruikt. Als ik naar mijn batterij kijk staat daarop APN: 616-0809 en in het videootje tonen jullie een APN-616-0906. Maakt dat verschil?

  Pieter Nierop op 11 juni, 2020
 • Duidelijke instructie, precies zo gevolgd en de telefoon startte direct op voorzien van een nieuwe batterij.
  Het opladen gaat nu ook een stuk vlotter dan toen de oude batterij er nog in zat.

  Piece of cake zo met die instructie videootjes.

  Pieter Nierop op 14 juni, 2020
 • Heb net de batterij van de iPhone 6 vervangen. Met behulp van de instructievideo was dit zeer gemakkelijk.
  Top !!

  Dick Koopmans op 2 februari, 2021

Geef een reactie