Klantbeoordelingen

13.759 reviews

Rating Feedback Company
Reviews Feedback Company

Accessoires

FixjeiPhone verkoopt accessoires die je voor je iPad of iPhone kunt gebruiken. De accessoires die wij in de webshop verkopen zijn van goede kwaliteit, zo weet je zeker dat de accessoires goed zijn.

Andere categorieën:
opladers & kabelsiPhone hoesjes | gereedschap | iPhone of iPad onderdelen | iPhone skins

Toon:
per pagina

48 producten

Sorteer op :
Advies nodig? Nu chatten
  1 / 1

  Accessoires van hoge kwaliteit

  FixjeiPhone vindt het altijd belangrijk om een constante kwaliteit te leveren waarop je kunt vertrouwen. Wij verkopen dan ook alleen accessoires die van hoge kwaliteit zijn. Zo weet je zeker dat je op de kwaliteit kunt vertrouwen.

  Welke accessoires in het assortiment?

  Wij verkopen verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld een simkaart knipper, een simkaart adapter of speciale beschermglaasjes die je iPhone beschermen tegen een val tegen de grond. Een simkaart knipper maakt het knippen van je simkaart een stuk eenvoudiger, en met de simkaart adapter kan je van een kleine simkaart een groter formaat maken zodat de simkaart ineens wel in je iPhone past.

  Vragen?

  Heb je vragen over de accessoires in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je advies kunnen geven. Het team van FixjeiPhone staat altijd klaar voor het beantwoorden van al je vragen.