MacBook Pro A1502 oplaadpoort (Late 2013 – Early 2015) vervangen

MacBook Pro A1502 oplaadpoort (Late 2013 – Early 2015) vervangen Functioneert de MacBook Pro A1502 oplaadpoort niet meer goed en wil je dit eenvoudig vervangen? In deze korte handleiding laten we je in minder dan 5 minuten zien hoe je de oplaadpoort eenvoudig vervangt! In de video zie je stap voor stap hoe je dit eenvoudig zelf kunt vervangen en waar je op moet letten tijdens het uitvoeren van de reparatie.

Deze oplaadpoort gaat redelijk vaak kapot door slijtage. Het vervangen van je MacBook Pro A1502 oplaadpoort (Late 2013 – Early 2015) is de oplossing voor:

  • Niet meer kunnen opladen van je MacBook Pro
  • Het niet kunnen detecteren van de oplader

Belangrijk tijdens MacBook Pro A1502 oplaadpoort (Late 2013 – Early 2015) vervangen

Het vervangen van deze MacBook Pro A1502 oplaadpoort (Late 2013 – Early 2015) is erg eenvoudig en is dan ook eenvoudig zelf (zonder ervaring) uit te voeren. Let er tijdens de reparatie wel goed op dat je de batterij connector losklikt van het moederbord zodat alle stroom van het moederbord af is.

Nadat je de scherm connector hebt gedemonteerd is het al tijd om de oplaadpoort te demonteren uit je MacBook Pro A1502.

Maak tijdens je reparatie altijd gebruik van MacBook reparatieset zodat je alle schroeven goed kunt demonteren en de connectoren goed kunt losmaken. We adviseren om ESD veilig te werken wanneer je aan de slag gaat met je MacBook reparatie. Dit heb je nodig voor het vervangen van je MacBook Pro A1502 oplaadpoort (Late 2013 – Early 2015):

Bekijk onderstaande MacBook Pro A1502 oplaadpoort (Late 2013 – Early 2015) reparatie video goed! Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

MacBook Pro A1502 oplaadpoort (Late 2013 – Early 2015) vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke MacBook Pro A1502 oplaadpoort kopen?

Na het bekijken van onze reparatie video hebt bekeken weet je hoe eenvoudig het is om zelf de oplaadpoort van je MacBook Pro A1502 te vervangen. Het is belangrijk om te kiezen voor MacBook Pro A1502 onderdelen van hoge kwaliteit zodat je de kwaliteit blijft behouden die je bent gewend. Net zoals de MacBook batterij slijt ook de oplaadpoort en is deze na enige tijd toe aan vervanging.

Naast het type MacBook Pro A1502 vind je op onze website alle onderdelen voor de MacBook, MacBook Air en MacBook Pro. Je kunt hier de MacBook Pro A1502 oplaadpoort bestellen »

Direct aan de slag!

Je bent klaar voor de reparatie! De reparatie is erg eenvoudig uit te voeren en zal in de meeste gevallen minder dan 5 minuten duren. Vergeet niet om de juiste onderdelen te bestellen en maak gebruik van goed MacBook gereedschap zoals we boven de video opsommen.

Heb je verder nog vragen over het vervangen van de MacBook Pro A1502 oplaadpoort? Plaats dan je vraag onder deze handleiding of neem direct contact met ons op via de chat mogelijkheid in onze website!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *