iPhone Xs Max luidspreker vervangen

iPhone Xs Max luidspreker vervangen iPhone Xs Max luidspreker kapot en wil je deze eenvoudig vervangen met een reparatie handleiding? In deze handleiding vertellen we je precies hoe de luidspreker kapot kan gaan en hoe je dit eenvoudig weer kunt repareren met een handige video.

Het ontstaan van problemen met de luidspreker ontstaan vaak door viezigheid of door waterschade (vochtschade) in de iPhone. Gelukkig komt deze reparatie niet vaak voor.

Het vervangen van de luidspreker van de iPhone Xs Max zal ongeveer 20 minuten duren met onze handleiding. Het fixen van de iPhone Xs Max luidspreker is de oplossing voor:

  • niet kunnen horen van je gesprekspartner tijdens handsfree bellen
  • niet meer kunnen afspelen van media geluiden
  • niet kunnen horen van meldingen / geluiden (tijdens bellen of tijdens andere notificaties)

Belangrijk tijdens iPhone Xs Max luidspreker vervangen

Bekijk onderstaande video goed voordat je aan de slag gaat met deze iPhone Xs Max reparatie. In tegenstelling tot veel voorgaande modellen zijn er een paar kleine wijzigingen zoals het anders openklappen van de iPhone wanneer je deze open maakt.

We adviseren om altijd iPhone Xs Max onderdelen van A+ kwaliteit te gebruiken om te zorgen dat je iPhone dezelfde kwaliteit behoudt zoals je die bent gewend.

Bekijk hieronder de onderdelen en het gereedschap wat je nodig hebt voor de iPhone Xs Max luidspreker reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone Xs Max luidspreker vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone Xs Max luidspreker kopen?

Nu je precies weet hoe je de iPhone Xs Max luidspreker kunt fixen ben je klaar voor de reparatie! Vergeet niet om goed iPhone gereedschap te gebruiken en volg de video zodat je geen fouten kunt maken tijdens de reparatie.

Je kunt alle iPhone Xs Max onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag!

Wees tijdens je iPhone Xs Max reparatie altijd voorzichtig zodat je niets beschadigt tijdens de reparatie. Het vervangen van de iPhone Xs Max luidspreker duurt ongeveer 20 minuten. Het team van FixjeiPhone wenst je dan ook veel succes bij het uitvoeren van deze iPhone Xs Max luidspreker reparatie!

Kom je er tijdens deze reparatie niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor extra advies (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het iPhone Xs Max luidspreker vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *