iPhone XS Max batterij vervangen
HANDLEIDING

iPhone XS Max batterij vervangen

Dit heb je nodig

Nog 8 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

iPhone XS Max batterij vervangen omdat deze niet meer goed functioneert? In deze reparatie handleiding kun je zien hoe je de iPhone XS Max batterij kunt vervangen op de juiste manier. De iPhone batterij is een slijtage product en presteert na verloop van tijd minder goed, met een nieuwe batterij presteert de batterij en daardoor het toestel weer uitstekend.

Wij vinden het belangrijk dat niet elke iPhone met een klein defect in de kast of prullenbak belandt. De meeste iPhone problemen zijn eenvoudig te repareren als je maar weet hoe het moet. Met uitgebreide iPhone reparatie handleidingen laten wij je zien hoe je een defect zelf kunt repareren. Door de batterij van de iPhone XS Max te vervangen voorkom je e-waste en geef je de iPhone een tweede leven.

Signalen van een versleten of kapotte iPhone XS Max batterij:

 • De iPhone blijft in een bootloop (opnieuw opstarten) wanneer de lightning kabel erin zit
 • De iPhone gaat snel leeg terwijl de iPhone niet veel wordt gebruikt (kan ook komen door een iPhone moederbord probleem, controleer eerst de batterijconditie)
 • De iPhone geeft het verkeerde percentage weer en valt bijvoorbeeld uit bij 20 procent (kalibreren kan hierbij mogelijk helpen)
 • De iPhone batterij is opgezwollen / dik geworden (dit probleem kan ook worden herkend doordat het scherm bijvoorbeeld bol staat, dit komt namelijk vaak door een opgezwollen batterij die onder het scherm duwt)
 • De iPhone valt spontaan uit (kan ook komen door de oorspeaker en sensor kabel, dock connector of het moederbord)

Het is belangrijk om bij elk probleem een goede diagnose vast te stellen. Gebruik tijdens je iPhone XS Max reparatie altijd iPhone XS Max onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit, zo weet je zeker dat de juiste kwaliteit wordt behouden en je iPhone goed blijft presteren. Wil je weten welke iPhone je hebt? Bekijk dan de welke iPhone heb ik pagina. Op deze pagina kun je er eenvoudig achter komen welke iPhone je hebt.

Belangrijk tijdens iPhone XS Max batterij vervangen

Voordat je gaat beginnen aan deze iPhone XS Max reparatie is een goede voorbereiding essentieel. In de reparatie video zie je stap voor stap hoe je de batterij kunt vervangen, de handleiding geeft extra informatie over de reparatie.

Ga ook rustig te werk om montageschade te voorkomen en let extra goed op bij het verwijderen van het scherm. Het is namelijk erg zonde als het scherm of de oorspeaker en sensor kabel wordt beschadigd tijdens de reparatie. In de reparatie video wordt voor het verwijderen van de batterij, de luidspreker en de trilmotor gedemonteerd, zodat de batterij sticker eenvoudiger kan worden verwijderd onder de batterij. Bij het terugplaatsen van de batterij kan eerst de trilmotor en de luidspreker weer op de juiste plek worden geplaatst.

Bekijk onderstaande iPhone XS Max batterij reparatie video voordat je gaat beginnen aan deze reparatie. Je kunt de video op pauze zetten als het te snel gaat! Bekijk je deze video op een smartphone of tablet? Dan adviseren we om je device een kwartslag te draaien!

iPhone XS Max batterij vervangen (video):

Koop jouw nieuwe iPhone XS Max batterij bij FixjeiPhone

iPhone XS Max batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis

 39,95 49,95
iPhone XS Max batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis

 34,95 44,95
iPhone XS Max batterij set

Morgen in huis

 34,95 44,95
iPhone XS Max batterij

1 beoordelingen

Morgen in huis

 29,95 39,95

Repareer de iPhone XS Max batterij zelf en voorkom e-waste

Het is belangrijk om de iPhone XS Max te repareren wanneer deze alleen een slechte batterij heeft. Elke iPhone die we kunnen repareren is een iPhone die nog niet op de e-waste afvalberg terecht komt. In de meeste gevallen worden apparaten niet gerepareerd omdat mensen niet weten wat er kapot is of doordat ze niet weten hoe het defect gerepareerd moet worden. Hoe meer je gaat repareren hoe beter je een apparaat leert kennen en defecten kunt verhelpen. Op deze manier kan iedereen een steentje bijdragen aan de circulaire economie.

Naast iPhone reparatie handleidingen bieden wij ook een uitgebreid en kwalitatief assortiment refurbished iPhones aan. Refurbished iPhones zijn een duurzaam alternatief voor reparaties en aantrekkelijk voor je portemonnee.

Veelgestelde vragen

 • Vraag

  Is het echt goedkoper om het zelf te fixen?

  Antwoord

  Als je zelf de batterij van de iPhone XS Max fixt dan betaal je alleen voor het onderdeel en niet de uren die een reparateur met jouw iPhone bezig is. Dit is namelijk een aanzienlijk gedeelte van de kosten.

 • Vraag

  Welke batterij moet ik kiezen?

  Antwoord

  Je hebt keuze uit een hoge kwaliteit batterij en een A+ kwaliteit batterij. De A+ kwaliteit is een vergelijkbare kwaliteit aan het origineel. Ook heb keuze uit een set of alleen het onderdeel, in een set zit alles wat je nodig hebt om je reparatie succesvol te voltooien.

Conclusie iPhone XS Max batterij vervangen

Je hebt nu alle informatie die je nodig hebt om de iPhone XS Max batterij te kunnen vervangen. We adviseren om voor elke reparatie de tijd te nemen en te werken op een goede ondergrond. Een magnetische schroefmat is onmisbaar om de organisatie te bewaren tijdens de reparatie, vrijwel alle schroeven hebben een ander formaat en moeten op de juiste plek worden teruggeplaatst.

Melding na het vervangen de iPhone XS Max batterij

Na het vervangen van de iPhone XS Max batterij ontstaat er een melding wanneer dit niet wordt gedaan door een Apple-service provider. Hierdoor zal er een melding (eerste dagen op hoofdscherm en vervolgens bij instellingen) verschijnen. Deze melding heeft geen invloed op het functioneren van het batterij of iPhone. De meeste mensen kiezen ondanks de melding er gewoon voor om de iPhone zelf te repareren omdat het verder geen invloed heeft op de prestaties van de iPhone.

Gebruik tijdens de reparatie altijd kwalitatief goede onderdelen en het juiste gereedschap. Je kunt deze onderdelen en het gereedschap vinden in onze webshop ›

Heb je na of tijdens de iPhone XS Max batterij reparatie nog vragen? Stel deze dan onder dit bericht of neem contact op met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar om je te helpen bij je reparatie!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord