iPhone Xr batterij vervangen

iPhone Xr batterij vervangeniPhone Xr batterij vervangen omdat je huidige iPhone batterij versleten is? Net als bij andere iPhone batterijen is ook die van de iPhone Xr een slijtage producten. Na een X aantal laadcyclussen is het beter voor je iPhone om deze te vervangen.

In onderstaande reparatie handleiding zie je hoe je eenvoudig zelf de iPhone Xr batterij kunt vervangen in ongeveer 30 minuten.

Je kunt de batterij eenvoudig zelf vervangen, je bespaart hierdoor flink wat kosten en geeft je iPhone Xr een tweede leven. De meeste iPhone batterijen zijn versleten bij ongeveer 600 tot 850 laadcyclussen

Meestal is een batterij versleten naar ongeveer 500 tot 700 laadcyclussen. De batterij van de iPhone is namelijk een slijtage product en gaat niet onbeperkt mee.

Het vervangen van de batterij van je iPhone Xr kan de volgende problemen oplossen:

  • niet willen opstarten van de iPhone Xr
  • snel leeglopen van de iPhone Xr
  • foutief weergeven van de batterij percentages
  • niet willen opladen van de batterij (komt meestal door de dock connector)

Belangrijk tijdens de iPhone Xr batterij reparatie

Net als bij alle iPhone Xr reparaties is het belangrijk dat je voorzichtig bent en rustig de tijd neemt tijdens de reparatie. Om deze reparatie goed uit te voeren is een magnetische schroefmat voor de iPhone Xr bijna essentieel om overzicht te behouden tijdens de reparatie.

Tijdens de reparatie is het belangrijk om extra voorzichtig te zijn tijdens de oorspeaker en de sensor kabel (zijn onder andere verantwoordelijk voor je Face ID). Wanneer deze onderdelen zijn beschadigd is het moeilijk om de Face ID functie te herstellen. Bij de kabels van het iPhone Xr scherm is het ook belangrijk dat je hier voorzichtig bent met de kabels, deze zijn erg gevoelig. Vergeet niet om aan het eind van de reparatie een nieuwe frame sticker te plaatsen zodat je iPhone beschermd is tegen hoeveelheden vocht en stof.

Hieronder vind je alle iPhone Xr onderdelen en gereedschap die je nodig hebt voor het fixen van de batterij! Kies altijd voor onderdelen en gereedschap van de meest hoge kwaliteit zodat deze altijd goed zal functioneren.

Dit heb je nodig om de iPhone Xr batterij te vervangen:

We raden aan om eerst de gehele iPhone Xr batterij reparatie video te bekijken, zodat je kunt zien hoe je de reparatie moet uitvoeren.

iPhone Xr batterij vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone Xr batterij kopen?

Het is belangrijk om te kiezen voor een iPhone X batterij van A+ kwaliteit zodat deze goed functioneert en je kunt genieten voor optimale prestaties. Je kunt alle iPhone Xr onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag!

Nu je precies op de hoogte bent van de iPhone Xr batterij reparatie is het tijd om aan de slag te gaan! Zorg ervoor dat je voldoende de tijd neemt en rustig te werk gaat tijdens de reparatie.

Het team van FixjeiPhone wenst je veel succes met de reparatie van je iPhone Xr batterij. Als je nog vragen hebt kun je die altijd onder dit bericht plaatsen of contact opnemen met onze klantenservice!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *