iPhone XR reparatie handleidingen

iPhone XR reparatie zelf uitvoeren met onze reparatie handleidingen? Hierin laten wij je stap voor stap zien hoe je dit eenvoudig kunt oplossen! Steeds meer mensen kiezen dan ook voor het zelf repareren van de iPhone XR! Klik hieronder op een van de iPhone XR handleiding om de handleiding met video te bekijken. 

  Weet je niet wat het probleem is? Vraag het in onze chat: Open chat

Belangrijk tijdens je iPhone XR reparatie

Het is belangrijk dat je tijdens elke iPhone XR reparatie gebruik maakt van onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo zal je Apple iPhone ook het vervangen van een onderdeel weer goed functioneren en is deze weer van dezelfde kwaliteit als een nieuwe iPhone.

Zo adviseren wij om alle onderdelen te vervangen met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Net als de iPhone X is het belangrijk om de iPhone rustig open te maken zodat je niets beschadigt tijdens de reparatie.

We adviseren om tijdens al je iPhone XR reparaties gebruik te maken van onze videos zodat je precies weet hoe je de reparatie binnen 30 minuten kunt uitvoeren. En ga je aan de slag met een batterij? Kies dan voor iPhone batterijen van A+ kwaliteit, deze zijn van de hoogste kwaliteit zodat ze goed functioneren.

Meest voorkomende reparaties aan je iPhone XR

Regelmatig krijgen wij de vraag wat de meest voorkomende reparaties zijn voor dit toestel. De iPhone XR scherm reparatie is momenteel nog een van de meest uitgevoerde reparaties omdat ze natuurlijk snel defect kan gaan. De meest voorkomende iPhone XR reparaties zijn:

  • iPhone XR scherm en LCD reparatie
  • iPhone XR batterij reparatie
  • iPhone XR luidspreker en oorspeaker reparatie
  • iPhone XR dock connector reparatie

We verwachten dat ook de iPhone XR batterij straks een populaire reparatie gaat worden en ook de luidspreker en de oorspeaker zijn reparaties die veel gaan voorkomen. Dit zal zorgen dat je iPhone XR weer goed functioneert en dat je ook niets hoeft te laten repareren bij een dure winkel. Het iPhone XR scherm vervangen is net als bij de iPhone XS de meest populaire reparatie.

Zelf je iPhone XR repareren met FixjeiPhone

Met het grote assortiment onderdelen op voorraad kan je eenvoudig zelf je kapotte iPhone XR repareren. Op alle onderdelen die wij leveren zoals die van het scherm en batterij zit standaard 6 maanden garantie. Dit is even lang wanneer je ervoor kiest om het te laten vervangen in onze winkel.

Voordelen van zelf repareren van je iPhone XR:

  • Snelle mogelijkheid met dezelfde dag verzending (same day delivery mogelijkheid)
  • Advies van onze medewerkers (specialisten)
  • Goedkoop ten opzichte van het laten uitvoeren van je iPhone XR reparatie
  • Eenvoudig zelf te repareren met onze handleidingen (met video’s)

Steeds meer consumenten kiezen vanwege de vele oordelen dan ook voor het zelf uitvoeren van de iPhone reparatie aan de Xr. Wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone is het altijd mogelijk om contact op te nemen met een van de specialisten. De reparatie specialisten kunnen jou verder adviseren om zo je reparatie succesvol te laten verlopen.

Liever je iPhone XR laten repareren door FixjeiPhone?

Toch blijven er flink wat consumenten die liever onder het genot van een kopje koffie meekijken met de reparatie. Ook deze dienst is mogelijk bij FixjeiPhone en je kunt dan ook direct terecht voor het laten uitvoeren van je iPhone XR reparatie.

Geen tijd om langs te komen of woon je te ver uit de buurt van onze winkel? Dan is het zelfs mogelijk om je iPhone op te sturen naar onze specialisten via onze opstuur service. Een van onze iPhone reparatie specialisten gaat je iPhone XR repareren en je ontvangt deze vervolgens terug.