iPhone X trilmotor vervangen

iPhone X trilmotor vervangenProblemen met de trilmotor van je iPhone X en functioneert deze daardoor niet meer? De trilmotor is een essentieel onderdeel van de iPhone en is het erg vervelend wanneer deze niet functioneert. De iPhone X trilmotor staat via de dock connector in het moederbord (net als de luidspreker).

Een defecte trilmotor van je kostbare iPhone X komt gelukkig niet vaak voor. Eventuele defecten worden meestal veroorzaakt door waterschade (vochtschade) of door het uitvoeren van een andere iPhone X reparatie.

Gelukkig is de iPhone X trilmotor zelf eenvoudig te vervangen (nadat je de luidspreker hebt gedemonteerd). De iPhone X trilmotor reparatie duurt ongeveer 20 minuten en is de oplossing voor:

  • niet kunnen trillen van trilmotor (bij meldingen / bellen)

iPhone X trilmotor reparatie

Tijdens deze makkelijke iPhone X reparatie laten we je stap voor stap zien hoe je de iPhone X trilmotor reparatie uitvoert. Apple noemt de trilmotor ook wel “taptic engine” Gelukkig is deze reparatie eenvoudig zelf uit te voeren. Wel is het net als bij andere reparaties belangrijk dat je rekening houdt met een paar belangrijke zaken.

We adviseren om tijdens het vervangen van de iPhone X trilmotor altijd een goede basis uitrusting te gebruiken zoals goed iPhone gereedschap en een magnetische schroefmat zodat je overzicht houdt tijdens een reparatie!

Bekijk hieronder de onderdelen en het gereedschap wat je nodig hebt voor de iPhone X trilmotor reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone X trilmotor vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone X trilmotor kopen?

Het is voor deze reparatie altijd belangrijk om te werken met iPhone X onderdelen van de hoogste kwaliteit! Zo weet je namelijk zeker dat deze goed zullen functioneren en dat je niet voor verassingen komt te staan. Kies daarom altijd voor kwaliteit! Vergeet daarnaast niet om het juiste iPhone gereedschap te bestellen zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren.

Je kunt alle iPhone X onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag

Nu je alles over deze iPhone X trilmotor reparatie weet ben je klaar om de reparatie zelf uit te voeren. We adviseren om deze video stap voor stap te bekijken zodat je precies op de hoogte bent van de reparatie. Neem altijd voldoende de tijd voor de reparatie en voer deze rustig uit!

Voor klanten van FixjeiPhone is het altijd mogelijk om via de chat contact op te nemen met een van de specialisten uit het team. Zij kunnen je extra advies geven over de iPhone X trilmotor reparatie (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het vervangen van de iPhone X trilmotor? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *