iPhone X oorspeaker en sensor kabel vervangen

iPhone X oorspeaker en sensor kabel vervangen

Problemen met je iPhone X oorspeaker of met de sensor kabel? Deze sensor kabel zit namelijk op je oorspeaker en is verantwoordelijk voor de ambient light sensor, proximity sensor, flood illuminator en de microfoon. De microfoon gebruik je tijdens handsfree bellen of tijdens het gebruik van Siri.

Na het vervangen van deze sensor kabel zal de Face ID functie vervallen. Eventueel kan je deze Face ID functie behouden door de flood illuminator en de ambient light sensor over te zetten op de nieuwe kabel.

Het vervangen van deze iPhone X oorspeaker met sensor kabel is de oplossing voor:

  • defecte ambient light sensor (lichtsensor)
  • defecte proximity sensor
  • defecte microfoon (voor handsfree bellen en Siri)

Belangrijk tijdens iPhone X oorspeaker en sensor kabel vervangen

Net als bij andere iPhone X reparaties is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan zodat je niets beschadigd op het moederbord van je iPhone. In de video die je hieronder kunt bekijken zie je stap voor stap hoe je eenvoudig en goedkoop zelf kunt fixen! Let er wel op dat je Face ID na de reparatie niet meer zal functioneren.

Gebruik tijdens deze iPhone X reparatie altijd goed iPhone gereedschap van de hoogste kwaliteit zodat je de iPhone goed kunt uitvoeren. Gebruik ook de iPhone X magnetische schroefmat zodat je het overzicht niet kwijtraakt tijdens de reparatie.

Bekijk hieronder de onderdelen en het gereedschap wat je nodig hebt voor de iPhone X oorspeaker en sensor kabel reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone X oorspeaker en sensor kabel vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone X oorspeaker en sensor kabel kopen?

Gebruik tijdens het vervangen van de iPhone X oorspeaker en sensor kabel altijd onderdelen van hoge kwaliteit! Zeker omdat de kabel veel verschillende functies bevat die belangrijk zijn voor het goed functioneren van de iPhone!

Je kunt alle iPhone X onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag

Nu ben je van alles op de hoogte om aan de slag te gaan! De reparatie zal ongeveer 20 minuten duren. Wij wensen je veel succes bij het vervangen van je iPhone X oorspeaker en sensor kabel!

Kom je er tijdens deze reparatie niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor extra advies (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het iPhone X oorspeaker en sensor kabel vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

2 reacties op “iPhone X oorspeaker en sensor kabel vervangen

  1. Hebben jullie ook een filmpje van het plaatsen van de flood illuminator en ambient sensor op de nieuwe oorspeaker kabel ? Mijn face id en voor camara doet het niet meer na het plaatsen van een nieuw scherm. ( gekocht bij jullie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *