iPhone 8 oorgaasje vervangen

Problemen met je iPhone 8 oorgaasje en wil je dit eenvoudig oplossen? In deze reparatie handleiding leggen we je precies uit hoe je het kapotte of vieze oorgaasje eenvoudig kunt vervangen zodat je jouw gesprekspartner weer duidelijk kunt horen.

Niet in alle alle gevallen is het niet goed (of helemaal niet) kunnen verstaan van je gesprekspartner het gevolg van een smerig oorgaasje. In veel gevallen ontstaat dit probleem ook door een defecte oorspeaker of een defecte voorcamera kabel.

Het vervangen van het oorgaasje is een van de eenvoudigste iPhone 8 reparaties en zal iets meer dan 15 minuten duren. Het vervangen van het iPhone 8 oorgaasje is de oplossing voor:

  • defect oorgaasje
  • vervuild oorgaasje

Belangrijk tijdens iPhone 8 oorgaasje reparatie:

Zoals bij alle iPhone 8 reparaties is het extreem belangrijk dat je goed uitkijkt rondom de home button zodat je deze niet beschadigt (vervangen van de iPhone 8 home button is niet mogelijk vanwege de touch ID mogelijkheid). Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone 8 oorgaasje:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 8 oorgaasje vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Tijdens deze reparatie is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan, we adviseren om tijdens de reparatie een magnetische schroefmat te gebruiken om zo geen fouten te maken tijdens het terugplaatsen van de schroeven.

Direct aan de slag!

Nu je de reparatie handleiding hebt gelezen en de video hebt bekeken ben je klaar voor de reparatie! Zoals eerder verteld is het vervangen van het oorgaasje niet altijd de oplossing voor het niet goed kunnen horen van je gesprekspartner en kan dit mogelijk ook door de oorspeaker zelf of door de voorcamera kabel worden veroorzaakt. Bekijk deze handleidingen voor deze onderdelen hieronder: 

Voor alle klanten van FixjeiPhone is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen via onze chat mogelijkheid. Je kunt alle iPhone 8 onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Heb je verder nog vragen over het vervangen van je iPhone 8 oorgaasje? Plaats die dan onder dit bericht! Ook is het mogelijk om via de chat contact met ons op te nemen.

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *