iPhone 8 plus scherm en LCD vervangen

iPhone 8 plus scherm en LCD vervangeniPhone 8 plus scherm gebarsten of is het LCD kapot waardoor je geen beeld op je iPhone meer hebt of heb je problemen met de touch van je iPhone 8 plus?

In de vrijwel alle gevallen is dit probleem eenvoudig op te lossen door het scherm en LCD (wat uit 1 module bestaat) te vervangen. In deze reparatie handleiding laten we je dan ook precies zien hoe je dit eenvoudig zelf kunt doen in slechts 30 minuten.

Het vervangen van het iPhone 8 plus scherm en LCD is in de meeste gevallen oplossing voor:

  • gebarsten glas
  • defect touchscreen
  • strepen of vlekken op het LCD
  • defect LCD
  • home button (wanneer deze is beschadigd bij de home button kabel die door het scherm loopt)

Belangrijk tijdens de iPhone 8 plus scherm en LCD vervangen:

Tijdens elke iPhone 8 plus reparatie is het belangrijk om extra voorzichtig te zijn rondom de home button zodat je deze niet beschadigt. De home button is namelijk alleen door een moederbord reparatie specialist te herstellen.

Gebruik tijdens het vervangen van het iPhone 8 plus scherm en LCD altijd goed gereedschap en iPhone 8 plus onderdelen van de hoogste kwaliteit dit zal het uitvoeren van je reparatie een stuk eenvoudiger maken.

Maak altijd gebruik van onze reparatie video die je hieronder kunt bekijken. Zo zie je stap voor stap hoe je de reparatie uitvoert! Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone 8 plus scherm en LCD:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 8 plus scherm en LCD vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Na het bekijken van de video weet je precies hoe je eenvoudig zelf de reparatie kunt uitvoeren en het gebarsten glas of kapotte LCD eenvoudig vervangt voor een nieuwe!

Neem altijd voldoende tijd en volg de video stap voor stap zodat je geen fouten kunt maken tijdens de reparatie. Je kunt alle iPhone 8 plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

Het team van FixjeiPhone wenst je veel succes tijdens het uitvoeren van de reparatie!

Neem gerust contact met ons op voor extra hulp tijdens je iPhone 8 plus scherm en LCD reparatie (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over de iPhone 8 plus scherm en LCD reparatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen adviseren!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *