iPhone 8 plus oorgaasje vervangen

iPhone 8 plus oorgaasje vervangen Problemen met het oorgaasje van je iPhone 8 plus en wil je dit zelf eenvoudig fixen? Een verstopt oorgaasje kan erg vervelend zijn, het oorgaasje kan verstopt raken door stof of ander vuil wat uiteindelijk kan zorgen dat jij je gesprekspartner niet meer kunt horen tijdens het voeren van een telefoongesprek.

In onderstaande reparatie video zie je in 8 minuten hoe wij stap voor stap het vervuilde oorgaasje vervangen voor een nieuwe!

Het vervangen van het iPhone 8 plus oorgaasje kan de oplossing zijn voor:

  • oorgaasje wat vervuilt is door stof / vuil
  • ontbreken van het oorgaasje (kunnen zo stof / vuil binnen in de iPhone komen)

Belangrijk tijdens iPhone 8 plus oorgaasje reparatie

Een oorgaasje lijkt een erg onschuldig onderdeel, toch is deze erg belangrijk om stof / vuil tegen te houden. Bij het ontbreken van het oorgaasje kan er stof / vuil binnen in de iPhone komen, dit kan uiteindelijk vervelende gevolgen hebben zoals onderdelen die niet meer functioneren door de hoeveelheid vuil dat binnen in de iPhone is gekomen. Ook adviseren we om de kwaliteit van je oorgaasje te controleren (en eventueel te vervangen) wanneer je bijvoorbeeld een scherm of batterij reparatie uitvoert. We adviseren om het oorgaasje te vervangen wanneer deze helemaal is vervuild of wanneer deze helemaal ontbreekt in je iPhone 8 plus.

Net als bij andere iPhone 8 plus reparaties is het belangrijk om gebruik te maken van het juiste gereedschap, zo verklein je de kans dat je iets beschadigt tijdens het uitvoeren van je reparatie. Wees bij de gehele reparatie extra voorzichtig rondom het gebied van de home button, bij een beschadiging is deze helaas niet eenvoudig te vervangen!

Gebruik de iPhone 8 plus oorgaasje reparatie video die je hieronder kunt bekijken. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone 8 plus oorgaasje reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 8 plus oorgaasje vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Volg bovenstaande reparatie video goed zodat je precies weet hoe je de reparatie moet uitvoeren. We adviseren altijd om iPhone gereedschap van de hoogste kwaliteit te gebruiken, zo kan je de reparatie goed uitvoeren en beschadig je geen onderdelen of schroeven. Je kunt iPhone 8 plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

Nu je van alles op de hoogte bent ben je klaar om de reparatie zelf te gaan uitvoeren. Tijdens de reparatie is het eventueel mogelijk om een van de specialisten om advies te vragen (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone). We wensen je veel succes met het vervangen van je iPhone 8 plus oorgaasje!

Heb je verder nog vragen over het vervangen van iPhone 8 plus oorgaasje of over een andere reparatie? Plaats die onder dit bericht onder zodat we je verder kunnen helpen!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *