iPhone 7 home button vervangen

iPhone 7 home button vervangen

De allereerste vervangende iPhone 7 home button wordt natuurlijk onthuld door FixjeiPhone! Deze uitgebreide iPhone 7 home button handleiding is natuurlijk een must see voor elke reparateur! 

In deze reparatie handleiding gaan we de iPhone 7 home button vervangen met een nieuwe home button (samen met een speciale dock connector). Het vervangen van de iPhone 7 home button is een eenvoudige reparatie en duurt ongeveer 20 minuten.

Dit is een unieke reparatie handleiding waarin wij dit grote probleem behandelen, het vervangen van de iPhone 7 home button is dan ook een primeur! Het vervangen van de iPhone 7 home button is de oplossing voor:

  • defecte home button
  • gescheurde home button kabel

Met het vervangen van deze nieuwe iPhone 7 home button zal je het probleem oplossen van een niet functionerende home button en kan je de klikfunctie weer gebruiken (touch ID zal niet functioneren).

Belangrijk tijdens iPhone 7 home button vervangen

Tijdens deze reparatie maken we gebruik van een speciale iPhone 7 home button set. Deze set zorgt ervoor dat de nieuwe home button via een speciale dock connector wordt aangesloten en wordt zo herkend door de iPhone. In het verleden zijn er tal van andere mogelijkheden home buttons geïntroduceerd die helaas allemaal niet functioneerden in de iPhone 7.

Na de iPhone 7 home button reparatie zal de drukfunctie worden overgenomen door de nieuwe home button en ook start de iPhone weer op, de touch ID functie zal niet functioneren. Het reparatieteam van FixjeiPhone heeft dan ook lang getest met deze speciale home button set en we zijn dan ook gigantisch blij dat deze unieke set goed functioneert! Naast de iPhone 7 hebben wij deze home buttons ook beschikbaar voor de iPhone 7 plus, iPhone 8 en de iPhone 8 plus.

Tijdens deze iPhone 7 home button reparatie kan je onderstaande reparatie video gebruiken. Hier laten we je stap voor stap zien hoe je de reparatie kunt uitvoeren. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van het iPhone 7 home button reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 7 home button vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Hierboven heb je precies kunnen bekijken hoe wij de iPhone 7 home button hebben vervangen met onze speciale iPhone 7 home button set. Het is belangrijk dat je altijd gebruikt maakt van deze set (geen andere home button sets beschikbaar die dit kunnen oplossen).

Gebruik altijd goed iPhone gereedschap en maak gebruik van onderdelen van de hoogste kwaliteit zodat je niets kapot maakt tijdens je reparatie!

Direct aan de slag!

Nu ben je op de hoogte van alles wat je moet weten om de reparatie zelf uit te voeren. Neem bij het uitvoeren van deze reparatie altijd voldoende tijd en volg de video stap voor stap zodat je geen fouten kunt maken tijdens de reparatie. Je kunt alle iPhone 7 onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Het team van FixjeiPhone wenst je veel succes tijdens het uitvoeren van de reparatie!

Neem gerust contact met ons op voor extra hulp tijdens het vervangen van de iPhone 7 home button set (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het uitvoeren van deze iPhone 7 home button reparatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen adviseren!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

3 reacties op “iPhone 7 home button vervangen

  1. Precies lang leve de Chinezen!! Nu nog een programmer tool ontwikkelen zodat touchid het ook doet word eens tijd dat de applemaffia aangepakt word!! Repareer ze graag hoor maar soms te gek voor woorden wat hier binnenkomt en wat volgens apple niet te maken is en weldegelijk repareerbaar is.

    1. De tool voor het overschrijven van data van het ene scherm naar het andere is er gelukkig al. het lijkt me dan ook slechts een kwestie van tijd voordat ze dit ontwikkelen voor de home buttons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *