iPhone 7 home button vervangen

iPhone 7 home button vervangenHet gebeurd bijna elke reparateur wel eens dat de home button van de iPhone 7 kapot gaat. De home button zit met een plakkertje aan de achterkant van het scherm gemonteerd. We adviseren altijd om de home button te verwarmen met bijvoorbeeld een heat gun om zo de home button zo voorzichtig mogelijk te verwijderen. Als de home button kapot gaat is de home button vaak nog wel te repareren door iemand die kan microsolderen. Heeft de iPhone 7 home button zoveel schade dat dit ook niet meer kan dan is een nieuwe home button een goed alternatief.

Voor en nadelen nieuwe iPhone 7 home button:

+ Je kunt de druk functie weer gebruiken om terug te gaan naar het beschermscherm
+ De trilmotor (taptic engine) reageert als je de knop gebruikt
– De touch ID functie werkt niet meer
– De druk functie werkt minder goed dan de oorspronkelijke home button

Belangrijk tijdens iPhone 7 home button vervangen

De iPhone 7 home button wordt op dezelfde connector aangesloten als de oorspronkelijke iPhone 7 home button. Het is daarom belangrijk dat de kabel die door het scherm heen gaat niet beschadigd, want als dit gebeurd werkt de home button ook niet. We adviseren ook altijd om eerst een ander scherm te testen voordat je kunt concluderen dat je home button kapot is als je geen uiterlijke schade ziet.

Tijdens deze iPhone 7 home button reparatie kan je onderstaande reparatie video gebruiken. Hier laten we je stap voor stap zien hoe je de reparatie kunt uitvoeren. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van het iPhone 7 home button reparatie:

iPhone 7 home button vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Hierboven heb je precies kunnen bekijken hoe wij de iPhone 7 home button hebben vervangen met onze nieuwe iPhone 7 home button. Neem voldoende tijd tijdens de reparatie, zodat je geen schade kunt maken aan de kabel van het scherm van de iPhone 7.

Gebruik altijd goed iPhone gereedschap en maak gebruik van onderdelen van de hoogste kwaliteit zodat je niets kapot maakt tijdens je reparatie!

Direct aan de slag!

Nu ben je op de hoogte van alles wat je moet weten om de reparatie zelf uit te voeren. Neem bij het uitvoeren van deze reparatie altijd voldoende tijd en volg de video stap voor stap zodat je geen fouten kunt maken tijdens de reparatie. Je kunt alle iPhone 7 onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Het team van FixjeiPhone wenst je veel succes tijdens het uitvoeren van de reparatie!

Neem gerust contact met ons op voor extra hulp tijdens het vervangen van de iPhone 7 home button (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het uitvoeren van deze iPhone 7 home button reparatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen adviseren!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

3 reacties op “iPhone 7 home button vervangen

  1. Precies lang leve de Chinezen!! Nu nog een programmer tool ontwikkelen zodat touchid het ook doet word eens tijd dat de applemaffia aangepakt word!! Repareer ze graag hoor maar soms te gek voor woorden wat hier binnenkomt en wat volgens apple niet te maken is en weldegelijk repareerbaar is.

    1. De tool voor het overschrijven van data van het ene scherm naar het andere is er gelukkig al. het lijkt me dan ook slechts een kwestie van tijd voordat ze dit ontwikkelen voor de home buttons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *