iPhone 6s voorcamera kabel vervangen
HANDLEIDING

iPhone 6s voorcamera kabel vervangen

Dit heb je nodig

Nog 4 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Is je voor camera of proximity sensor kapot? Dan moet je de iPhone 6s voor camera kabel vervangen. Als je de voor camera kabel zelf gaat vervangen dan raden we aan om rustig de reparatie video te bekijken. In de reparatie video laten we zien hoe je van A tot Z zelf de iPhone 6s voor camera kabel kunt vervangen!

De iPhone 6s voor camera vervangen is een makkelijke reparatie waar je ongeveer 15 minuten mee bezig bent. Voor een beginnende reparateur zal deze tijd langer zijn, omdat je de video goed moet gaan bekijken. Je moet eerst het iPhone 6s scherm verwijderen voordat je de voor camera kabel kan vervangen.

We raden aan om een geschikte reparatieset te gebruiken en een magnetische schroefmat is ook handig, om het overzicht te behouden tijdens de reparatie.

Hoe kan de iPhone 6s voor camera kabel kapot gaan?

De iPhone 6s voor camera kabel gaat wel is defect tijdens bij het vervangen van het iPhone 6s scherm. Bij deze reparatie moet je namelijk de voor camera kabel vervangen en omdat het proximity sensor gedeelte gevoelig is gaat dit onderdeel wel is kapot tijdens de reparatie. Ook bij een niet werkende oorspeaker kan het aan de voor camera kabel liggen, omdat deze in verbinding staat met de oorspeaker.

Wanneer de iPhone 6s voorcamera vervangen?

  • Als de voor camera niet werkt, maar dat lijkt ons meer dan logisch.
  • Als de proximity sensor niet werkt. De proximity sensor zorgt ervoor het beeld van de iPhone 6s uitgaat op het moment dat je aan het bellen bent. Zo druk je niet per ongeluk de verkeerde toetsen in met je gezicht.
  • Als de sensor voor het automatisch aanpassen van de helderheid niet werkt. Deze sensor zorgt ervoor dat je beeldscherm automatisch helder wordt in een donkere omgeving en andersom werkt dit ook. Deze instelling moet wel geactiveerd zijn op de iPhone.

Bekijk onderstaande reparatie video goed (gaat de video té snel, pauzeer deze dan even)

iPhone 6s voorcamera kabel vervangen (video):

Dit product bestellen?

iPhone 6s voorcamera kabel
68 beoordelingen

Tijdelijk uitverkocht

 7,95
iPhone 6s oorspeaker
167 beoordelingen

Morgen in huis

 4,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

5487 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95
6s Schroefmat vierkant liggend schuin

Morgen in huis

 7,95

Welke iPhone 6s voorcamera bestellen?

Nadat je bovenstaande video hebt bekeken weet je alles om zelf de voor camera kabel van je iPhone 6s te vervangen. Het is belangrijk dat je repareert met iPhone onderdelen van goede kwaliteit zodat je zeker weet dat de kwaliteit goed is. FixjeiPhone verkoopt alleen iPhone onderdelen van goede kwaliteit. Je kunt een iPhone 6s voor camera kabel bestellen in de webshop »

Direct aan de slag

Nu je de video hebt bekeken en deze reparatie handleiding hebt gelezen kun je aan de slag met de reparatie. Onthoud altijd dat een goede iPhone reparatieset en daarnaast de magnetische schroefmat het halve werk zijn. Het is belangrijk om tijdens de reparatie altijd rustig te blijven en goed de video te volgen zodat je geen fouten maakt.

Heb je nog vragen over de reparatie? Of wil je een leuke reactie achter laten? Plaats deze dan onder dit bericht, zodat wij of andere reparateurs kunnen helpen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord