iPhone 6s dock connector vervangen

iPhone 6s dock connector vervangenLaadt je iPhone 6s niet meer op en wil je de iPhone niet meer met iTunes verbinden? Dan is de kans groot dat dit aan de dock connector van je iPhone 6s dock connector ligt, want deze is verantwoordelijk voor het opladen en voor het verbinden met de computer.

De iPhone 6s dock connector vervangen is een makkelijke reparatie waar je ongeveer 20 minuten mee bezig bent. De reparatie is makkelijk, omdat het moederbord van de iPhone 6s gewoon blijft zitten in het frame van de iPhone.

Het is erg belangrijk dat je voor de reparatie gebruik maakt van een goede iPhone reparatieset en een magnetische schroefmat bevelen we ook aan.

Wanneer de iPhone 6s dock connector vervangen?

 • Je moet de iPhone 6s dock connector vervangen als je iPhone 6s niet meer wil opladen of niet meer met iTunes wil verbinden.
 • Je moet de iPhone 6s dock connector vervangen als je spreek microfoon niet meer werkt. De spreek microfoon is de microfoon die je gebruikt tijdens het bellen. De gesprekspartner kan je dan niet horen wanneer deze kapot is.
 • De geluidsbox staat in verbinding met de dock connector. Via de dock connector heeft de geluidsbox verbinding met het moederbord. De geluidsbox zorgt voor het het tijdens het afspelen van media zoals bijvoorbeeld Youtube.
 • De GSM antenne zit ook vast aan de dock connector. De GSM antenne is mede verantwoordelijk voor het bereik van de iPhone 6s.
 • De koptelefoon aansluiting zit vast aan de dock connector. Als je oordopjes van de iPhone niet werken moet je dus ook de iPhone 6s dock connector vervangen.

Waardoor gaat de dock connector defect?

De dock connector zit aan de onderkant van de iPhone 6s en dit is een onderdeel wat redelijk vaak kapot gaat. Dit kan meerdere oorzaken hebben, maar een dock connector heeft gewoon slijtage door op lightning kabel. De dock connector kan ook kapot gaan door:

 • Het gebruikt van slechte lightning kabel. We raden altijd aan om een goede lightning kabel te gebruiken bij het opladen.
 • De dock connector kan kapot gaan doordat er teveel stof aan de onderkant zit. Dit kan je ook voorzichtig even schoonmaken met een pinnetje, mocht dat het geval zijn.
 • Tijdens een andere reparatie kan de dock connector ook kapot gaan. Als je bijvoorbeeld de geluidsbox van de iPhone 6s vervangt, dan kan je een defecte maken in de kabel.

Bekijk onderstaande reparatie video goed, gaat de video té snel dan kan je deze even pauzeren!

iPhone 6s dock connector vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone 6s dock connector kopen?

Voor het repareren van de dock connector van je iPhone 6s moet je natuurlijk een goede dock connector bestellen. Het is erg belangrijk dat je een dock connector koopt van goede kwaliteit, wij raden altijd aan om iPhone onderdelen te kopen van de hoogste kwaliteit zodat je zeker weet dat het goed is. FixjeiPhone verkoopt altijd onderdelen van de hoogste kwaliteit, zo weet je zeker dat het goed is!

Let op: verschillende kleuren dock connectors

Bij de iPhone 6s dock connector heb je 4 verschillende kleuren: space grey, zilver, champagne en in het rose goud. Het is belangrijk om goed op te letten welke kleur iPhone 6s je hebt zodat je ook de juiste kleur dock connector kan bestellen, zodat de kleur van de dock connector mooi bij de kleur van je iPhone past.

Direct aan de slag

Na het bekijken van de video weet je alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen met de reparatie. Onthoud altijd dat het belangrijk is om een goede iPhone reparatieset en magnetische schroefmat te gebruiken tijdens de reparatie. Gebruik tijdens de reparatie altijd iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit, je kunt een iPhone 6s dock connector bestellen in de webshop »

FixjeiPhone wenst je veel succes met het repareren van je iPhone!

Heb je vragen over de reparatie? Stel je vraag dan onder aan dit bericht, zodat wij of anderen je verder kunnen helpen! Wij waarden het erg als je ons wilt liken op Facebook!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

12 reacties op “iPhone 6s dock connector vervangen

 1. Hallo Allen, ik wil jullie alleen maar complementen geven voor al deze Mooie en duidelijke film`s die op site staat, ik heb veel geleerd en heb ook de IPHONE 6S Scherm volgens deze film gerepareerd. serieus en perfect,,

 2. Hallo fixjeiphone

  Als je slecht bereik hebt doordat 4g/3g soms slecht doet of geen verbinding hebt, dan is dit onderdeel dus kapot?

  Rampa

 3. Nieuwe connector juist geinstalleerd, nu geeft mijn telefoon aan dat ik mijn headphones aangesloten heb, terwijl dit niet is, en heb geen geluid meer met muziek afspelen, met bellen alleen via luidspreker.
  Internet stond een tip om je headphones herhaaldelijk in en uit je iphone te halen maar dit werkt niet, enig idee?

  Mvg Tom

  1. Beste Tom, Vermoedelijk ligt dit aan de dock connector zelf. De koptelefoon aansluiting denkt dat er een aux kabel in zit. Je kan dit verhelpen door een andere te plaatsen en de andere retour te sturen naar de webshop waar je de dock connector gekocht hebt. Gr. Davey

 4. Beste

  Ik heb de connector van de iphone6s van men man vervangen vandaag met wisselstukken die ik bij jullie heb besteld. Dankzij uw heel duidelijk filmpje ging dit zeer vlot. De iphone wilde niet meer opladen. Er zat nog maar enkele maanden een nieuwe batterij is dus ik nam aan dat het de connector was. Nu wil hij nog steeds niet opladen. Er komt wel een batterij met rood blokje op het scherm maar verder gebeurt er niets. Ik heb hem enkele uren laten insteken maar ook dan gebeurt er nog steeds niets. Wanneer ik de draad uittrek komt er een beeld bij dat ik moet insteken (dat is al wel meer dan de vorige keer toen was het enkel het batterijtje dat verscheen). Aan de kabel kan het ook niet liggen want dit is een nieuwe van apple zelf.

  Hebt u enig idee wat het nog kan zijn? Zou ik ergens toch iets niet goed hebben aangesloten of zou de batterij alsnog terug stuk kunnen zijn?

 5. Hallo Stephanie,

  Het probleem zit waarschijnlijk in de batterij of dock conenctor. Ik zal aanbevelen om dit te testen met een andere batterij of andere dock connector. Gr. Davey

 6. Hallo! De Dock connector is vervangen en er kan weer worden opgeladen. Alleen doet de trilogie het nu niet meer. Waar kan het aan liggen? Ik heb inmiddels de schroefjes wat losser gedraaid, maar nog steeds geen trilling…

 7. Hallo , onlangs Dock connector vervangen ,zonder enige problemen .Nu weer één gedaan alsook een nieuwe batterij gemonteerd maar IPhone valt steeds uit ( zoals voor de reparatie) en laadt niet op. Enig idee wat er kan mis zijn?

  1. Hallo Werner,

   Het kan liggen aan de montage, de batterij, de dock connector, een chip op het moederbord, de oplader en zelfs de kabel.
   Neem gerust even contact op met onze klantenservice zodat wij dit met je kunnen oplossen.

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *