iPhone 6s reparatie handleidingen

Heb je een kapotte iPhone 6s? Met deze uitgebreide iPhone 6s reparatie handleidingen kan jij zelf je iPhone 6s repareren! Op deze pagina staat een overzicht van de iPhone 6s onderdelen, klik op de afbeelding van het onderdeel dat jij wilt repareren voor de uitgebreide reparatie handleiding.

  Weet je niet wat het probleem is? Vraag het in onze chat: Open chat
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis* Gratis verzending!
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis* Gratis verzending!
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis* Gratis verzending!

Zelf je iPhone 6s repareren

Is je iPhone 6s kapot? Met deze iPhone 6s reparatie handleidingen kan jij zelf aan de slag met je iPhone 6s! Voor elk specifiek onderdeel van je iPhone 6 hebben wij een reparatie handleiding gemaakt. In deze handleiding vind je ook nog eens een video waarop stap voor stap te zien hoe is je het kapotte onderdeel kunt vervangen voor een nieuw onderdeel. Zo kun je in ongeveer 15 minuten zelf je iPhone 6s scherm vervangen.

Belangrijk tijdens iPhone 6s reparatie

Belangrijk tijdens de reparatie aan je iPhone 6s is om met een aantal punten rekening te houden. Maak tijdens je reparatie gebruik van iPhone 6s onderdelen van hoge kwaliteit. Slechte onderdelen gaan sneller kapot en werken soms niet goed. FixjeiPhone verkoopt alleen iPhone onderdelen van hoge kwaliteit, zo ben je er zeker van dat de kwaliteit goed is. Gebruik daarnaast altijd gereedschap van hoge kwaliteit, zo beschadig je tijdens de reparatie niets aan je iPhone of onderdelen van je iPhone.

Blijf rustig en neem de tijd

Blijf tijdens de reparatie altijd rustig, de magnetische schroefmat helpt bijvoorbeeld om overzicht te houden tijdens de reparatie. Zorgt altijd voor voldoende tijd, dit voorkomt stress waardoor je minder snel fouten zult maken. Maak daarnaast altijd gebruik van de reparatie handleidingen die wij hebben gemaakt en volg de video goed, zo kan je stap voor stap zien hoe je het kapotte onderdeel kunt vervangen.

Kom je er tijdens de iPhone 6s reparatie niet uit?

Mocht je er tijdens de reparatie aan je iPhone 6s niet uitkomen dan is er altijd de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met het reparatie team van FixjeiPhone. Het reparatie team kan je telefonisch begeleiden waarbij in de meeste gevallen de reparatie alsnog lukt.