iPhone 6s Plus reparatie handleidingen

Is je iPhone 6s Plus kapot? Gelukkig kan je met behulp van deze iPhone 6s Plus reparatie handleidingen zelf je iPhone 6s Plus repareren! Voor elk onderdeel is een uitgebreide handleiding (met video). Klik op de afbeelding van het onderdeel dat jij wilt repareren voor de reparatie handleiding.

  Weet je niet wat het probleem is? Vraag het in onze chat: Open chat
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis* Gratis verzending!
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis* Gratis verzending!
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis* Gratis verzending!

Zelf je iPhone 6s Plus repareren

Je kapotte iPhone 6s Plus kun je gelukkig zelf repareren met deze uitgebreide iPhone 6s Plus reparatie handleidingen. Voor elk specifiek onderdeel is een uitgebreide handleiding gemaakt zodat jij dit onderdeel zelf kunt vervangen. In de video leggen we stap voor stap uit hoe je het onderdeel kunt vervangen. Met de reparatie handleiding fix je in ongeveer 15 minuten zelf je kapotte iPhone 6s Plus scherm!

Belangrijk tijdens iPhone 6s Plus reparatie

Om de reparatie zo soepel mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om met een aantal punten rekening te houden. Onthoud altijd dat goede iPhone 6s Plus onderdelen het halve werk zijn! Het is belangrijk om je reparatie altijd uit te voeren met iPhone onderdelen van goede kwaliteit, zo weet je namelijk zeker dat de kwaliteit goed is. FixjeiPhone vindt kwaliteit belangrijk en daarom verkopen wij alleen hoge kwaliteit iPhone onderdelen. Maak tijdens de reparatie gebruik van goed gereedschap, dit zorgt ervoor dat je geen onderdelen of zelfs je iPhone beschadigt.

Blijf rustig en neem de tijd

Blijft tijdens de reparatie altijd rustig en probeer het overzicht te houden, dit kan goed doormiddel van de magnetische schroefmat waarop je alle gedemonteerde onderdelen kunt leggen tijdens de reparatie. Neem voor elke reparatie voldoende tijd zodat je niet in tijdnood komt waardoor je moet opschieten. Een goede tip is om tijdens de reparatie de reparatie video erbij te houden, zo zie je stap voor stap hoe je het onderdeel kunt vervangen.

Kom je er tijdens de iPhone 6s Plus reparatie niet uit?

Wanneer je er tijdens de reparatie van je iPhone 6s Plus niet uitkomt is er een mogelijkheid om contact op te nemen met iemand van het reparatie team van FixjeiPhone. Het reparatie team kan je telefonisch begeleiden waardoor de reparatie meestal alsnog lukt. We kunnen je ook via de chat helpen zodat je direct advies hebt over de reparatie die je gaat uitvoeren.