iPhone 6 aan en uit knop kabel vervangen
HANDLEIDING

iPhone 6 aan uit knop vervangen

Dit heb je nodig

Nog 1 meer onderdeel of gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Is de aan uit knop (powerknop) kapot van de iPhone 6 en kan je daardoor je iPhone niet meer vergrendelen, of werkt de flitser van je camera niet meer? In deze reparatie handleiding leggen we je precies uit waarvoor de aan en uit knop allemaal verantwoordelijk. Hieronder is met de reparatie video precies te zien hoe je dit stap voor stap zelf kunt vervangen! Het vervangen van de iPhone 6 aan uit knop is een gemiddelde reparatie en zal ongeveer 25 minuten duren.

Tijdens het vervangen van de aan en uit knop is het belangrijk dat je de reparatie zorgvuldig uitvoert omdat het een reparatie is die redelijk precies is. We raden dan ook altijd aan om een magnetische schroefmat te gebruiken zodat je goed overzicht houdt tijdens het repareren en geen fouten kunt maken met het terugplaatsen van schroeven. Kies ook altijd voor een goede iPhone reparatieset, goed gereedschap is namelijk belangrijk om geen schroeven of andere onderdelen te beschadigen. Het is belangrijk om elke reparatie uit te voeren met iPhone 6 onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo ben je er zeker van dat de kwaliteit goed is en blijf je de kwaliteit behouden die je bent gewend.

Wanneer de iPhone 6 aan uit knop vervangen?

Veel mensen vragen zich af waarvoor de aan en uit knop verantwoordelijk is. Hieronder vind je de functies van de aan en uit knop, wanneer een van deze functies defect is kan dit door een defecte aan en uit knop komen.

iPhone 6 aan en uit knop functies:

 • Vergrendelknop
 • Flitser voor de achter camera
 • Achter camera (software matig werkt deze samen met de aan en uit knop)
 • Licht voor de zaklamp functie
 • 3e microfoon voor het opnemen van media geluiden

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 6 aan uit knop vervangen (video):

Dit product bestellen?

16 beoordelingen

Morgen in huis

 8,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2553 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95
6 Schroefmat vierkant liggend schuin

Morgen in huis

 7,95

596 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95

Wat heb je nodig voor de reparatie?

Om de aan en uit knop van de iPhone 6 goed te kunnen vervangen is het belangrijk dat je kiest voor een goede iPhone 6 aan uit knop en natuurlijk een goede iPhone reparatieset om de reparatie goed te kunnen uitvoeren. Bij de meeste reparaties is het niet noodzakelijk om een magnetische schroefmat te gebruiken maar voor deze reparatie is het wel erg handig om die te gebruiken. Het gebruik maken van een magnetische schroefmat zorgt voor goed overzicht kunnen houden tijdens het repareren.

Direct aan de slag!

Nu je de reparatie video hebt bekeken weet je precies hoe je zelf de aan en uit knop kunt vervangen. Onthoud altijd dat goed gereedschap het halve werk is en blijf altijd rustig tijdens het repareren van de aan en uit knop. Je kunt iPhone 6 onderdelen bestellen in onze webshop »

Heb je verder vragen over het vervangen van de iPhone 6 aan uit knop of wil je meer weten over de reparatie? Neem dan contact met ons op via de live chat!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties op “iPhone 6 aan uit knop vervangen

 • Muteschakelaar werkt niet iPhone 6

  J.schins op 28 april, 2019
  • Hallo,

   Dan raden we dus aan om dit onderdeel in deze handleiding te vervangen.
   Mocht je verder nog vragen of problemen hebben, dan kun je het beste contact opnemen met ons via de live chat op http://www.fixjeiphone.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 29 april, 2019

Geef een antwoord