iPhone 5s oorspeaker vervangen

iPhone 5s oorspeaker vervangenJe eigen iPhone 5s oorspeaker vervangen? Dat kan in ongeveer 15 minuten. Na het lezen van deze reparatie handleiding en het bekijken van de reparatie video is de reparatie goed zelf uit te voeren.

Waar je tijdens de reparatie op moet letten is het touch id. Tijdens het openmaken van het scherm moet je erg voorzichtig het scherm omhoog liften, want anders gaat je touch id kapot van je iPhone. Dit is ook te zien in de reparatie video die hieronder staat.

Tijdens de reparatie is het belangrijk om gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset. Slecht gereedschap kan namelijk schroeven of zelfs hele onderdelen beschadigen en dat wil je natuurlijk niet. Daarnaast vinden veel mensen het moeilijk om alle schroeven bij elkaar te houden en daarnaast te weten waar de schroeven vandaan komen. Speciaal voor iedereen die dit moeilijk vindt heeft FixjeiPhone een speciale magnetische schroefmat gemaakt die je tijdens de reparatie kunt gebruiken.

Wat doet de oorspeaker?

De oorspeaker van de iPhone 5s zorgt ervoor dat je persoon kunt horen waarmee je aan het bellen bent. Op het moment dat de oorspeaker niet meer werkt hoort de persoon jou wel tijdens het bellen maar jij de persoon niet meer. De microfoon en de oorspeaker staan niet met elkaar in verbinding. De microfoon die ervoor zorgt dat de andere kant waarmee je belt jou hoort zit vast aan de dock connector van de iPhone 5s.

Werkt je oorspeaker nog steeds niet na het vervangen?

Het kan zijn dat je oorspeaker van de iPhone 5s niet werkt nadat deze vervangen is voor een nieuwe. Mogelijk is dan de voor camera kabel defect. Deze voorcamera kabel staat in verbinding met de oorspeaker. De voorcamera kabel staat in verbinding met het moederbord en daardoor maakt de oorspeaker ook contact. Mocht dit ook geen oplossing zijn dan zit er mogelijke een defect in het moederbord van je telefoon.

iPhone 5s oorspeaker vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone 5S oorspreaker kopen?

Het is erg belangrijk om tijdens de reparatie een oorspeaker te gebruiken van de hoogste kwaliteit. Veel webshops verkopen copy / namaak onderdelen van slechte kwaliteit met als gevolg dat ze minder goed functioneren en sneller kapot gaan. FixjeiPhone raadt altijd aan om voor iPhone onderdelen te kiezen van de hoogste kwaliteit, zodat je zeker weet dat de kwaliteit goed is.

Direct aan de slag

Na het lezen van dit uitgebreide handleiding en het bekijken van de reparatievideo weet je alles wat nodig is om zelf aan de slag te gaan met je iPhone 5S oorspeaker. Onthoud altijd dat het belangrijk is om gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset, dit is namelijk het halve werk.

FixjeiPhone verkoopt alleen iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit omdat wij absoluut niet achter de slechte kwaliteit van sommige namaak onderdelen staan. FixjeiPhone raadt dan ook altijd aan om te kiezen voor onderdelen voor je iPhone van de beste kwaliteit. Je kunt een iPhone 5s oorspeaker van de hoogste kwaliteit bestellen in onze webshop »

FixjeiPhone wenst je veel succes met het vervangen van je oorspeaker! Volg de reparatie handleiding en reparatievideo goed tijdens de reparatie. Mocht je er tijdens de reparatie niet uitkomen laat dan onder aan dit bericht een reactie achter. Het team van FixjeiPhone zal zo spoedig mogelijk reageren.

We waarderen het zeer als je ons wilt liken op Facebook, Twitter en Google+!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

2 reacties op “iPhone 5s oorspeaker vervangen

 1. Hallo Davey,

  Ik heb al een iphone 6s voorzien van een nieuwe accu met gebruik nemen van je uitleg op video
  Nu heb ik dit ook gedaan met een iPhone 5s alleen nu heb ik geen geluid meer
  Heb alle drie stekkertjes er al een paar keer er opnieuw opgezet maar het geluid blijft stil
  De camera doet het wel heb jij een idee waar ik dit probleem moet zoeken
  Vr Gr Benjo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *