iPhone 5 aan uit knop vervangen

iPhone 5 aan/uit-knop vervangenHet vervangen van de aan uit knop van je iPhone duurt ongeveer 45 minuten. Wanneer je nauwkeurig te werk en goede onze uitgebreide handleiding en video volgt is de reparatie goed te doen. De aan uit knop van de iPhone 5 gaat voornamelijk kapot door slijtage of soms ook door het laten vallen van de iPhone 5. Soms merk je al dat de knop wat minder goed reageert, vaak gaat die daarna kapot.

Tijdens de reparatie is het erg belangrijk om gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset. Slecht gereedschap beschadigt schroeven of zelfs onderdelen en dat wil je natuurlijk niet. Tijdens de reparatie is het belangrijk om goed op te letten dat alle onderdelen weer op exact dezelfde wijze worden teruggeplaatst (Tip: weet je niet meer hoe alles eruit zag, bekijk dan onderstaande video terug en je ziet precies hoe alle onderdelen geplaatst moet worden). FixjeiPhone heeft een speciale magnetische schroefmat voor de iPhone 5 waarop je alle gedemonteerde schroeven kunt leggen zodat je deze niet kwijt kunt raken en daarnaast precies waar je ze terug moet plaatsen.

Nu ben je klaar om de iPhone 5 weer in elkaar te zetten, test eerst of alle knopjes ook goed klikken. Het gaat om de plus-min knoppen en de aan en uit knop. Je kunt hiermee spelen door middel van de schroefjes iets losser of strakker te draaien.

Andere iPhone 5 reparatie video’s?

Bekijk de volgende video’s: iPhone 5 scherm vervangen of iPhone 5 batterij vervangen .

Verbindingen aan uit knop kabel van de iPhone 5

iPhone 5 aan en uit knop vervangen

De iPhone 5 aan en uit knop vervangen is een reparatie dat met meerderen delen van de iPhone in aanraking komt. Zo zit de trilmotor, plus min knoppen, mute switch en de aan en uit knop in verbinding met de kabel.

Als je goed kijkt op de afbeelding rechts zie je ook de twee volume knoppen zitten en de mute knop om het geluid op tril modus te zetten. Rechtsonder is het druk knopje van de aan uit-knop en links boven zie je de aansluiting op het moederbord. Het gedeelte waar de trilmotor op komt zit aan de andere kant van de kabel die is nu niet zichtbaar.

Onder de kabel van de aan en uit knop van de iPhone 5 zie je blauwe stickers zitten. Deze stickers moet je voor de reparatie van de iPhone 5 eraf halen, zodat de kabel vast blijft zitten aan het frame van de iPhone 5.

iPhone 5 aan uit knop vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke aan uit knop kopen?

Om je aan uit knop te kunnen vervangen moet je natuurlijk een goede aan uit knop kopen. Het is belangrijk om te weten dat er verschil in kwaliteit kan zitten tussen aan uit knoppen. Veel webshops verkopen slechte namaak onderdelen, die minder goed reageren en sneller kapot gaan.  Het is belangrijk om de reparatie uit te voeren met de hoogste kwaliteit zodat je zeker weet dat de kwaliteit van je iPhone hetzelfde blijft. FixjeiPhone verkoopt alleen iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit zodat je zeker weet dat de kwaliteit goed is!

Direct aan de slag

Na het lezen van onze uitgebreide handleiding en video weet je alles wat je moet weten om zelf aan de slag te kunnen met de aan uit knop van je iPhone 5. Het is belangrijk om goed de tijd te nemen voor de reparatie, vergeet daarnaast niet om gebruik te maken van goed gereedschap zodat je geen schroeven of onderdelen beschadigt tijdens de reparatie. Hierboven heb je kunnen lezen wat het verschil in kwaliteit is, wij raden altijd aan om voor de hoogste kwaliteit te kiezen. Je kunt een iPhone 5 aan uit button bestellen in onze webshop »

FixjeiPhone wenst je veel succes met het repareren van de aan uit knop van je iPhone. Volg de reparatie handleiding en video goed zodat je geen fouten maakt. Mocht je er tijdens de reparatie niet uitkomen, plaats dan een reactie onder aan deze pagina. Het team van FixjeiPhone zal zo snel mogelijk reageren.

We waarderen het zeer als je ons wilt liken op Facebook, Twitter en Google+!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

16 reacties op “iPhone 5 aan uit knop vervangen

 1. Erg duidelijk uitgelegd, bedankt.

  Maar als je zelf gaat sleutelen aan de iPhone dan vervalt de garantie toch sowieso?

  Gr.

  Jeremy

 2. Davey, bedankt voor de tot nu toe geboden service en support. Vanmiddag kijken of ik de aan/uit knop gerepareerd krijg, want ik mis mijn iPhone 5 heftig :-(.

 3. Ow Help, denk ik alles goed gedaan te hebben, (zelfs al mn schroefjes klopten precies!) doet hij het niet. Ik zie bovenin mij de kamera net iets licht als ik hem aan zet, maar verder blijft het hele scherm zwart.
  Waar kan ik dan heb beste eerst naar kijken? Waar kan dit aan liggen?

 4. Hoi,

  We hebben net de reparatie uitgevoerd omdat mijn trilmotor niet goed meer werkte. Telefoon ging na afloop ook niet meer aan, de oplaad kabel er in gedaan, toen deed hij het wel weer. Maar nu werkt de vergrendelingsknop niet meer, terwijl die niet stuk was ?. heb je een idee waar dat aan kan liggen en wat ik er aan kan doen? Trilmotor doet het ook nog steeds niet, alleen sporadisch..

  groetjes Rosanne

  1. Hallo Rosanne,

   Wellicht is er iets mis gegaan met de reparatie. Als je wil kan je de kabel terug sturen dan test ik even waar het aan kan liggen. Je kan er ook voor kiezen om de reparatie door mij te laten doen dan ben je een bedrag van €39,-

   Groet,

   Davey Groothedde

 5. Kan je dit filmpje ook gebruiken voor de iPhone 5S om de aan/uit knop te vervangen? Onderdelen heb ik inmiddels bij jullie besteld en hopelijk ontvang ik die morgen.
  Alvast bedankt voor je antwoord.

  1. Hallo Neander,

   Als er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met onze klantenservice!:D Succes met de reparatie!

   Groet,

   Davey Groothedde

 6. Het was een fluitje van een cent en heeft me niet meer dan een uurtje gekost.
  Alles werkt naar behoren. Als je zelf een beetje handig bent moet dit geen probleem zijn.

  Top service met top uitleg!

 7. Beste Davey

  Ik heb het kabeltje vervangen omdat de aanuitknop niet meer werkte.
  Helaas doet hij het nu nog niet
  Wat heb ik fout gedaan.Ik heb jouw video gevolgd.

  Ook heb ik een nieuw scherm geplaatst
  Alles werkt naar behoren behalve de aan uit knop

  Groet
  Hans

 8. Beste DAvey

  Ik heb het aan en uit schakelaar van mijn iPhone vijf vervangen met bij jullie gekocht onderdeel aan en uit knop werkt weer – geluid ook +geluid niet stil knop zet geluid vol aan je ziet hem dan oplopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *