iPhone 4 reparatie handleidingen

Is je iPhone 4 kapot en wil je deze zelf repareren? Met deze iPhone 4 reparatie handleidingen kan jezelf je iPhone 4 repareren! Op deze pagina vind je een overzicht van de onderdelen van de iPhone, klik op de afbeelding van het onderdeel dat jij wilt repareren voor de reparatie handleiding.

Zelf je iPhone 4 repareren

Met deze iPhone 4 reparatie handleidingen kan jezelf je iPhone 4 repareren. Voor elk onderdeel van de iPhone 4 hebben we een speciale reparatie handleiding gemaakt met video zodat je stap voor stap kunt zien hoe je het defecte onderdeel van je iPhone 4 kunt vervangen!

Belangrijk tijdens iPhone 4 reparatie

Wanneer je aan de slag gaat met jouw iPhone 4 reparatie is het belangrijk om met een aantal punten rekening te houden, dit zal jouw reparatie een stuk makkelijker maken. Maak tijdens de reparatie altijd gebruik van goede iPhone 4 onderdelen. FixjeiPhone verkoopt alleen iPhone onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat de onderdelen goed zijn. Maak daarnaast altijd gebruik van goed gereedschap, slecht gereedschap kan je iPhone beschadigen.

Blijf rustig en neem de tijd

Een ander goed advies is om tijdens de reparatie altijd rustig te blijven, zo houd je overzicht bij je reparatie. Neem dan ook voldoende voor de reparatie zodat je niet hoeft te haasten. Gebruik tijdens de reparatie altijd de video, zo kan je stap voor stap zien hoe je de reparatie moet uitvoeren.

Kom je er tijdens de iPhone 4 reparatie niet uit?

Mocht je er tijdens je reparatie aan je iPhone 4 niet uitkomen, neem dan contact op met ons reparatie team. Het reparatie team kan je verder telefonisch begeleiden tijdens je reparatie zodat je er alsnog uitkomt. Mocht je echt niet uit de reparatie kunnen komen dan is het ook mogelijk om van de opstuur service gebruik te maken, zij kunnen de reparatie dan afmaken.