iPad reparatie handleidingen

Zelf je iPad repareren

iPad reparatie handleidingen

iPad reparatie zelf uitvoeren met onze uitgebreide handleiding (met video)? Met de iPad reparatie handleidingen van FixjeiPhone kan je zelf eenvoudig je iPad reparatie uitvoeren! Klik hieronder op een van de verschillende types iPad om de handleiding per type iPad te bekijken.

Weet je niet welke iPad je hebt? Vind jouw model iPad hier: Welke iPad heb ik

Meest verkochte gereedschap

2 variaties

Morgen in huis

 3,95
FixjeiPhone iPad Reparatie Set

444 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95
TESA lijmverwijderaar spray

Morgen in huis

 12,95 14,95
Montage tape pakket

2 variaties

Morgen in huis

 11,95 30,85

2 variaties

Morgen in huis

 4,95

2 variaties

Morgen in huis

 5,95

32 beoordelingen

Morgen in huis

 29,95 39,95
Voorgesneden montage tape (TESA 61395)

Morgen in huis

 3,95
iPad scherm klemmen

Tijdelijk uitverkocht

 19,95 29,95
Warmtemat

44 beoordelingen

Morgen in huis

 84,95 119,95
Bekijk al het gereedschap

Goedkoop je iPad reparatie uitvoeren!

Een groot voordeel van het zelf uitvoeren van je iPad reparatie is dat je behoorlijk wat geld bespaart met het uitvoeren van je reparatie. Met onze iPad reparatie handleiding is het zelf repareren van je iPad goed te doen! In de reparatie handleiding zie je stap voor stap hoe je dit kunt uitvoeren met iPad onderdelen van de hoogste kwaliteit!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf hun iPad te repareren, dit is namelijk erg goed te doen met de handleidingen die wij aanbieden. We hebben inmiddels flink wat handleidingen beschikbaar zodat je vrijwel voor elk type iPad het zelf kan repareren.

Meest uitgevoerde iPad reparaties via FixjeiPhone

We krijgen regelmatig de vraag wat de meest uitgevoerde iPad reparaties zijn van FixjeiPhone. De meest uitgevoerde iPad reparaties zijn die van het scherm, deze gaat vaak kapot waardoor deze barst. Ook sneuvelt het LCD vaak waardoor er helemaal geen beeld meer is (zwart beeld) of waardoor er strepen / vlekken op het LCD zijn ontstaan.

Na de iPad scherm reparatie en de LCD reparatie komt de reparatie aan de batterij. Over het algemeen wordt een iPad minder intensief gebruikt waardoor de levensduur van de iPad batterij beter is. Indien een iPad batterij sneller leeg gaat dan is het zelfs mogelijk om deze eenvoudig te vervangen met een van de batterijen uit ons assortiment!

Belangrijk tijdens je iPad reparatie

Tijdens het zelf repareren van je iPad is het belangrijk om altijd goed gereedschap te gebruiken. Gebruik daarom altijd goed iPad gereedschap zodat je geen onderdelen beschadigt tijdens je reparatie! Neem ook altijd voldoende de tijd zodat je geen gevoelige onderdelen zoals bijvoorbeeld het LCD van je iPad beschadigt.

Inmiddels hebben tienduizenden reparateurs al hun iPad reparatie uitgevoerd met behulp van deze reparatie handleidingen! Wij raden aan om op het moment dat je gaat repareren altijd de reparatie handleiding te gebruiken zodat je geen fouten maakt tijdens de reparatie. In de reparatie handleiding voor de iPad laten we je namelijk stap voor stap zien wat je moet doen.

Vragen over je iPad reparatie?

Heb je tijdens het bestellen of tijdens de reparatie een vraag? Dan kan je altijd contact met ons opnemen zodat je verder kunnen adviseren! Voor onze klanten is er zelfs een live chat mogelijkheid beschikbaar zodat je tijdens je reparatie eenvoudig kunt opnemen met een van de specialisten!