Barst in je scherm? Fix het met Fixjescherm spray

iPhone X scherm vervangeniPhone scherm gebarsten en wil je dit fixen? Binnenkort is het d.m.v. van onze nieuwe Fixjescherm spray mogelijk om binnen enkele seconden je gebarsten scherm te fixen! Momenteel is de spray in beta en test een geselecteerd aantal van onze zakelijke klanten dit product.

Deze revolutionaire spray is jarenlang met onze buitenlandse partners ontwikkeld en is een grote uitkomst voor de reparatie markt!

In de meeste gevallen zal de Fixjescherm spray het gebarsten scherm repareren (let op: het zal alleen je scherm repareren, bij een defect LCD is dit helaas niet de oplossing!). Het gebruiken van de Fixjescherm spray zal in de meeste gevallen de oplossing zijn voor:

  • gebarsten glas / scherm
  • beschadigingen / krassen op het scherm

Belangrijk tijdens de reparatie:

In de video is precies te zien hoe je de speciale spray aanbrengt op het scherm en je dit vervolgens goed over het scherm verdeelt voordat je het verder uitwrijft.

Let op: het is erg belangrijk op het kapotte scherm voor het aanbrengen van de spray goed schoon te maken zodat er geen vuil achter blijft (dit zal het effect van de spray negatief beïnvloeden).

Bekijk onderstaande video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

Barst in je scherm? Fix het met Fixjescherm spray (video):

 

Wanneer is de Fixjescherm spray beschikbaar?

Helaas is nog niet precies te vertellen wanneer de spray uiteindelijk op de markt zal komen. De verwachting is dat deze in Q3 van 2018 beschikbaar zal zijn voor de Nederlandse markt.

Inschrijven voor het BETA testprogramma?

Wil jij meedoen met het testen van dit nieuwe product? Schrijf je dan in voor het BETA testprogramma! Let op: dit is (helaas) een 1 april grap! Natuurlijk mag jij je ook nog inschrijven voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Schrijf je in voor het BETA testprogramma!

Nu al je scherm en LCD repareren?

Kan je niet wachten tot de release van de Fixjescherm spray en wil je nu al zelf je iPhone scherm repareren? Met de gratis reparatie handleidingen is het nu ook al mogelijk om eenvoudig & snel je scherm en LCD te vervangen! Daarnaast verkoopt FixjeiPhone ook iPhone onderdelen en gereedschap van zeer hoge kwaliteit zodat je zelf eenvoudig je iPhone kunt fixen!

Heb je verder nog vragen over de Fixjescherm spray of over het gebruik hiervan? Plaats dan je bericht onder deze handleiding!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

11 reacties op “Barst in je scherm? Fix het met Fixjescherm spray

  1. Het is nu 17 mei en 1 april is reeds voorbij. Filmpje is nog steeds te zien. Het moet waar zijn anders gelooft niemand meer hun filmpjes en schaad dit het vertrouwen van de consument!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *