Blogs

Welke iPhone heeft de beste camera?

Welke iPhone heeft de beste camera?

Bas op 26 februari 2021

Je wilt mooie foto’s gaan maken maar welke iPhone camera maakt de mooiste foto’s en wat is het verschil tussen de camera’s op de iPhone? De iPhone XR heeft 1 camera, de iPhone X heeft er 2 en iPhone 11 Pro Max heeft er zelfs 3!

iPhone 12 mini teardown

iPhone 12 mini teardown en reparatie tips!

Davey op 23 februari 2021

De iPhone 12 mini is een unieke iPhone en gemaakt voor mensen die houden van een compact design. In deze teardown laten we zien hoe je alle onderdelen…

iPad gaat niet meer aan

iPad gaat niet meer aan

Ayoub op 19 februari 2021

Heb jij een iPad en gaat deze niet meer aan? Helaas kan dit wel eens voorkomen. Je iPad scherm blijft op zwart staan en wat je ook probeert, er verandert niets. Gelukkig zijn er een aantal oplossingen voor dit probleem. In dit blog geven wij jou zeven oplossingen voor dit vervelende probleem.

iPhone SE 2020 dock connector vervangen

Davey op 16 februari 2021

iPhone SE 2020 dock connector kapot en wil je deze zelf gaan vervangen? De dock connector is een onderdeel die verantwoordelijke is voor meerdere functies. Naast het opladen…

MacBook start niet op

Ayoub op 10 februari 2021

Heb jij problemen met je MacBook? Erg vervelend, vooral wanneer jouw Apple notebook helemaal niet meer wil opstarten. Ervaar jij dit probleem? Hieronder volgen zeven oplossingen die jou verder kunnen helpen.

Welke iPhone heb ik?

Welke iPhone heb ik?

Bas op 4 februari 2021

De vraag “Welke iPhone heb ik?” krijgen wij dagelijks en hier geven wij dan ook graag antwoord op. Daarom dat wij dit uitgebreide artikel hebben gemaakt om jou te helpen.

De circulaire economie achter je iPhone, een beter milieu door te repareren

Ramon op 2 februari 2021

Wij strijden om de elektronische afvalberg te verkleinen en het creëren van een circulaire economie waarin mensen bewust zijn van elektronisch afval en zelf de levensduur verlengen van zijn of haar apparaat. In dit blog vertellen we jou graag meer over E-waste en hoe wij dit samen kunnen verminderen en uiteindelijk kunnen voorkomen.

iPhone SE 2020 scherm vervangen

iPhone SE 2020 scherm vervangen

Davey op 29 januari 2021

iPhone SE 2020 scherm of LCD kapot en wil je dit zelf repareren? In deze handleiding mét video laat ik je precies zien hoe je het iPhone SE…

Welke iMac heb ik?

Bas op 29 januari 2021

Door de jaren heen zijn er veel iMacs op de markt verschenen. Nu is de vraag die veel mensen zich stellen: ”Welke iMac heb ik?” In dit blog vind je alle benodigde informatie om er achter te komen welke iMac je hebt.

Welke iPhone heeft de beste batterij?

Ayoub op 24 december 2020

In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende iPhones op de markt gebracht. Vaak brengen de nieuw uitgebrachte iPhones veel upgrades met zich mee. Je kunt hierbij denken aan een betere camera, maar ook aan een betere batterij. Ben jij benieuwd naar welke iPhone de beste batterij heeft? In dit blog geven wij je graag antwoord op deze veelgestelde vraag.