Blogs

iTunes error tijdens bijwerken of herstellen

iTunes error tijdens bijwerken of herstellen

Davey op 4 juni 2020

Een iTunes error tijdens het bijwerken of herstellen van je iPhone is erg vervelend. Meestal is een iTunes error de oorzaak van een hardware probleem. Al kan het…

Keurmerk Refurbished

FixjeiPhone ontvangt Keurmerk Refurbished

Davey op 2 juni 2020

Per 1 juni 2020 is FixjeiPhone goedgekeurd om het Keurmerk Refurbished te mogen dragen. Hiermee is FixjeiPhone het zesde gerenommeerde bedrijf binnen de Nederlandse refurbished branche die refurbished toestellen met dit exclusieve Keurmerk Refurbished mag aanbieden. Een prestatie waar we super trots op zijn!

Keurmerk Refurbished

Keurmerk Refurbished persbericht

Davey op 2 juni 2020

Nederlandse marktleider in do-it-yourself smartphone reparatie FixjeiPhone voldoet aan strenge kwaliteitseisen en krijgt nieuw Keurmerk Refurbished van Techniek Nederland. “In onze missie vinden wij het belangrijk dat duurzame…

iPhone Xs achter camera vervangen

iPhone Xs achter camera vervangen

Davey op 19 mei 2020

iPhone Xs achter camera kapot en wil je deze zelf goedkoop gaan repareren? In deze iPhone Xs reparatie handleiding laten we je stap voor stap zien hoe je de…

Face ID werkt niet

Face ID werkt niet

Davey op 1 mei 2020

Werkt Face ID niet meer bij je iPhone X, Xs (Max) of Xr? Wanneer Face ID defect is moet je telkens je iPhone ontgrendelen met behulp van de toegangscode wat natuurlijk erg vervelend is.

iPhone SE 2020 Teardown | iPhone 8 scherm past!

Davey op 24 april 2020

De lang verwachte iPhone SE 2020 is uitgerold en wij halen hem gelijk uit elkaar! FixjeiPhone wil weten wat er anders is aan de binnenkant van de nieuwe iPhone SE 2020 en of deze iPhone dezelfde onderdelen als de iPhone 8 gebruikt.

Welke iPhone heb ik

Welke iPhone heb ik?

Davey op 24 april 2020

De vraag “Welke iPhone heb ik?” krijgen wij dagelijks en hier geven wij dan ook graag antwoord op. Daarom dat wij dit uitgebreide artikel hebben gemaakt om jou te helpen.

iPhone 8 voorcamera vervangen met True Tone behoud

iPhone 8 voorcamera vervangen met True Tone behoud

Davey op 7 april 2020

True Tone is een functie die Apple vanaf de iPhone 8 heeft toegevoegd aan de iPhone. Het zorgt ervoor dat de witbalans wordt aangepast aan de kleuren van…

iPhone 7 scherm en LCD vervangen

iPhone 7 scherm en LCD vervangen

Davey op 25 maart 2020

iPhone 7 scherm of LCD kapot en wil je deze zelf vervangen? In deze uitgebreide reparatie handleiding laten we je met behulp van een video zien hoe je stap voor stap het defecte scherm kunt vervangen voor een nieuwe. Deze iPhone 7 scherm reparatie duurt ongeveer 30 minuten en is voor een ervaren reparateur goed te doen. Wel raden wij aan om de reparatie video goed te volgen en deze tijdens de reparatie ook erbij te gebruiken. In tegenstelling tot de andere iPhone scherm reparaties klapt de iPhone 7 open als een boek, de reparatie technieken zijn daarom dan ook anders dan bij de andere scherm reparaties. In onderstaande video laat ik je precies zien hoe je de open 7 goed openmaakt, de reparatie video duurt meer dan 30 minuten en laat je dan ook alle details goed zien!

iPhone 11 scherm vervangen

iPhone 11 scherm en LCD vervangen

Davey op 23 maart 2020

Hopelijk heb jij je iPhone 11 nog niet laten vallen maar ongelukjes zitten natuurlijk altijd in een klein hoekje. Vandaar dat wij deze handige reparatiehandleiding nu al voor je hebben gemaakt. Met een eenvoudig te volgen video kan jij deze iPhone 11 fixen.