Blogs

FixjeiPhone Blogs

Onze laatste blog artikelen

Ben je opzoek naar handige, leuke en interessante blogs over alles wat te maken heeft met je iPhone, iPad, MacBook of iMac? Op deze pagina vind je blogs vol met tips over bijv. refurbished, e-waste, software en het laatste nieuws. Kom alles te weten over je Apple Device of wat FixjeiPhone doet aan verminderen van e-waste.

Bekijk hieronder onze informatieve en interessante blogs!

Laatste blogs

Blogs iPhone 13 Pro vs iPhone 14 Pro, dit is de beste keuze
Ben je toe aan een nieuwe iPhone? De kans is groot dat je dat twijfelt tussen de iPhone 13 Pro vs iPhone 14 Pro. Om je te helpen kiezen hebben wij de 7 belangrijkste punten voor jou met elkaar vergeleken. Want ga je voor de goedkopere iPhone 13 Pro of juist de nieuwere iPhone 14 Pro.
Lees blog

30 september, 2022

Door Ramon

Blogs Hoeveel is mijn iPhone waard? Bekijk de actuele waarde
Hoeveel is mijn iPhone waard? Dat is de vraag die wij elke dag horen. Daarom vertellen we je graag meer over wat de waarde van je toestel is, en hoe deze waarde wordt bepaald.
Lees blog

29 september, 2022

Door Sander

iPhone fabrieksinstellingen terugzetten
Blogs iPhone leegmaken voor verkoop: in 3 simpele stappen
Maak in 3 simpele stappen je iPhone leeg zodat je deze vervolgens kunt verkopen, inruilen of misschien wel wilt weggeven. Maak voordat je de iPhone gaat leegmaken eerst een reservekopie of zet de gegevens draadloos over naar je nieuwe iPhone. Bij het verkopen van je iPhone is het erg belangrijk om je iPhone volledig te […]
Lees blog

29 september, 2022

Door Sander

Blogs iPhone 14 kleuren, welke kleur kies jij?
De iPhone 14 is de nieuwste iPhone van Apple en wordt leverbaar in een uitgebreid kleurenpalet. Vraag jij je af in welke kleuren de iPhone 14 beschikbaar is? Om je te helpen hebben wij een compleet overzicht gemaakt van alle iPhone 14 kleuren, zodat je een keuze kunt maken.
Lees blog

29 september, 2022

Door Ramon

Welke iPhone heb ik?
iPhone Welke iPhone heb ik?
De vraag “Welke iPhone heb ik?” krijgen wij dagelijks en hier geven wij dan ook graag antwoord op. Daarom dat wij dit uitgebreide artikel hebben gemaakt om jou te helpen.
Lees blog

27 september, 2022

Door Bas

Blogs Alles over de iPhone 14: specificaties, afmetingen, functies en meer
De iPhone 14 is op 7 september 2022 door Apple gelanceerd. Wij vertellen je graag meer over de iPhone 14. Door dit blog te lezen kom je belangrijkste info te weten over de iPhone 14. Van kleuren en afmetingen tot aan nieuwste features en camera specificaties. In dit blog nemen we jou mee door alles te vertellen over de iPhone 14.
Lees blog

22 september, 2022

Door Ramon

Blogs Touchscreen problemen na update iOS 16
We hebben van veel mensen te horen gekregen dat ze problemen ervaren met het touchscreen van hun iPhone na het updaten naar iOS16. In dit blog kom je alles te weten over het probleem en delen we een tijdelijke oplossing totdat Apple dit fixt in een updaten.
Lees blog

16 september, 2022

Door Bas

iPhone eSim
Blogs Alles over eSim, dual-sim op iPhone
Iedereen kent de simkaart wel, het kleine kaartje die telkens kleiner wordt. De volgende stap voor de simkaart is eSim. In dit blog lees je alles over wat eSim is, hoe je het activeert op je iPhone en dual-sim op iPhone door eSim.
Lees blog

16 september, 2022

Door Bas

Welke iPhone heeft de beste batterij?
Blogs Welke iPhone heeft de beste batterij?
In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende iPhones op de markt gebracht. Vaak brengen de nieuw uitgebrachte iPhones veel upgrades met zich mee. Je kunt hierbij denken aan een betere camera, maar ook aan een betere batterij. Ben jij benieuwd naar welke iPhone de beste batterij heeft? In dit blog geven wij je graag antwoord op deze veelgestelde vraag.
Lees blog

16 september, 2022

Door Ramon

iPhone-14-vs-iPhone-13
Blogs iPhone 13 vs iPhone 14: de 7 belangrijkste verschillen
Je bent op zoek naar een nieuwe iPhone, de kans is groot dat je dat twijfelt tussen de iPhone 13 vs. iPhone 14. Om een goede keuze te kunnen maken hebben wij de belangrijkste verschillen voor jou op een rijtje gezet. Want kiest je voor de nieuwe iPhone 14 of toch de goedkopere iPhone 13? Lees verder om het verschil te ontdekken.
Lees blog

9 september, 2022

Door Ramon

iPhone 14 camera, de specs en nieuwe functies
Blogs iPhone 14 camera, de specs en nieuwe functies
Je bent aan het oriënteren om een iPhone 14 te kopen, maar hoe goed zijn de nieuwe camera's in vergelijking tot z'n voorganger en wat is er vernieuwd? Er zijn best wat verschillen en nieuwe features, daarom hebben we deze pagina voor jou opgesteld waarop je ontdekt hoe goed de camera's zijn van de iPhone 14-serie.
Lees blog

8 september, 2022

Door Bas

iPhone 14 specificaties
Blogs iPhone 14 specificaties, dit wil je weten
De iPhone 14 is mooi, is handzaam, heeft een vernieuwd ontwerp met rondere randen en is ook nog eens verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren! Benieuwd wat de iPhone 14 te bieden heeft? Lees dan snel verder.
Lees blog

8 september, 2022

Door Ramon