iPhone X tempered glass

Toon:
per pagina

5 producten

Sorteer op :

iPhone X tempered glass kopen van hoge kwaliteit? Het tempered glass is eenvoudig aan te brengen met behulp van onze speciale video waarin we je stap voor stap laten zien hoe je dit zelf kunt doen!

Hieronder kan je het iPhone X tempered glass assortiment bekijken.

1 / 1

iPhone X tempered glass kopen bij FixjeiPhone

Koop goedkoop en snel een nieuw tempered glass voor je iPhone X bij FixjeiPhone. Een tempered glass zorgt dan ook voor een goede bescherming tegen krassen en andere beschadigingen. Deze ontstaan in de meeste gevallen door het toestel te laten vallen. Het plaatsen van een iPhone tempered glass is dan ook een goedkope oplossing om beter beschermd te zijn tegen beschadigingen van buitenaf.

Eenvoudig je iPhone X tempered glass aanbrengen op je toestel

De meeste mensen denken dat het plaatsen van een tempered glass erg moeilijk is. Zo zie je in veel winkels dat het heel spannend lijkt om een tempered glass op het display te plaatsen. We hebben dan ook een speciale video gemaakt waarin we precies laten zien hoe je een tempered glass aanbrengt op het display in minder dan 1 minuut van je tijd.

Het aanbrengen is eenvoudig te doen zonder enkele hulpmiddelen. Met de bijgeleverde schoonmaakdoekjes kan je het scherm van te voren schoonmaken en het tempered glass vervolgens plaatsen.

Omdat we er zeker van zijn dat een tempered glass zorgt voor een goede bescherming leveren wij onze refurbished iPhone X toestellen met een tempered glass zodat deze direct beter zijn beschermd.

iPhone X tempered glass aanbrengen met video

iPhone X tempered glass op je scherm plakken? Bekijk dan onderstaande video zodat je stap voor stap ziet hoe je dit eenvoudig kunt aanbrengen.

Verschillen tussen een iPhone X screenprotector en een tempered glass?

Een iPhone X screenprotector is een sticker / plakker die je op het scherm aanbrengt. Voorheen was het heel normaal om een screenprotector te plaatsen op een display van je iPhone X. Tegenwoordig is een iPhone X tempered glass van een stuk betere kwaliteit en beschermt dit beter dan een screenprotector.

Een tempered glass wordt dan ook vaak gezien als een screenprotector van gehard glas. Een tempered glass zal ook barsten wanneer je jouw toestel laat vallen.

Daarom je tempered glass kopen bij FixjeiPhone

Je kunt je iPhone tempered glass goedkoop bij FixjeiPhone kopen. We hebben dan ook een uitgebreid assortiment en bieden het assortiment goedkoop aan. Dit zijn alle iPhone X tempered glass soorten:

  • iPhone X tempered glass
  • iPhone X Invisible tempered glass
  • 5-pack iPhone X tempered glass
  • 10-pack iPhone X tempered glass
  • 50-pack iPhone X tempered glass (voor de grootverbruiker of bedrijven)

Heb je nog vragen over ons iPhone X tempered glas of over een van de producten zelf? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten! Zij staan 7 dagen per week voor je klaar!