iPhone 7 Plus tempered glass

Toon:
per pagina

7 producten

Sorteer op :
Layout     

iPhone 7 Plus tempered glass kopen om zo goede bescherming te bieden voor je iPhone 7 Plus scherm? Met het plaatsen van een tempered glass zal je jouw scherm goed beschermen, het aanbrengen van een tempered glass is eenvoudig zelf te doen met onze video!

Bekijk hieronder het iPhone 7 Plus tempered glass assortiment!

iPhone 7 Plus tempered glass kopen bij FixjeiPhone

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw iPhone tempered glass is het mogelijk om deze goedkoop aan te schaffen. Veel mensen weten niet dat je een tempered glass ook eenvoudig zelf kunt plaatsen. We hebben hier zelfs een speciale montage video voor gemaakt zodat je stap voor stap ziet hoe je dit fixt.

Een tempered glass is dan ook een dikke screenprotector die gemaakt is van dik materiaal. Dit materiaal barst ook wanneer je de telefoon hard laat vallen en beschermt het schermglas goed.

Verschillen tussen een iPhone 7 Plus screenprotector en een tempered glass?

We krijgen vaak de vraag wat het verschil is tussen een iPhone 7 Plus screenprotector en een tempered glass. Een screenprotector is eigenlijk een dikke sticker / plakker die je op het display plakt. Een tempered glass is een dun glasplaatje die je op het scherm plakt. Een groot voordeel van een tempered glass ten opzichte van een screenprotector is dat deze veel beter beschermt bij een hardere val.

Aanbrengen van iPhone 7 Plus tempered glass

Het aanbrengen van een iPhone 7 Plus tempered glass is erg eenvoudig. We hebben namelijk een speciale video gemaakt die je op onze website kunt raadplegen. In de video laat Davey precies zien hoe je een tempered glass plakt op het scherm. Dit is erg eenvoudig en is te zien in minder dan 1 minuut.

Bekijk hieronder de video voor het aanbrengen van een tempered glass voor de iPhone 7 Plus.

Koop je tempered glass bij FixjeiPhone

Er zijn natuurlijk flink wat verschillende webshops waar je een tempered glass kunt kopen. Bij FixjeiPhone weet je zeker dat je een goed product krijgt. We zijn gemiddeld dan ook meer dan 25.000 keer beoordeeld met een gemiddeld cijfer van een 9.

Zo kies je bij FixjeiPhone voor zekerheid. Vragen over een iPhone 7 Plus tempered glass? Neem dan eenvoudig contact met ons op via de chat op onze site. Onze specialisten staan 7 dagen per week voor je klaar om je informatie te geven over onze producten.