iPhone 6 tempered glass

Toon:
per pagina

6 producten

Sorteer op :
Layout     

iPhone 6 tempered glass kopen om zo je iPhone 6 goed beschermen met een tempered glass? Een iPhone 6 tempered glass zal je scherm goed beschermen tegen krassen of andere beschadigingen die kunnen ontstaan bij bijvoorbeeld een val.

Bekijk hieronder het iPhone 6 tempered glass assortiment. 

iPhone 6 tempered glass kopen bij FixjeiPhone

Voor het aanschaffen van een nieuw iPhone tempered glass is het zeer eenvoudig om deze goedkoop en zelf aan te brengen met onze handige video. In de video zie je stap voor stap hoe je de dikke glazen screenprotector eenvoudig kunt aanbrengen op het iPhone 6 scherm. Een goed tempered glass zorgt er dan ook voor dat je beter bent beschermd wanneer je iPhone valt.

Verschil tussen een iPhone 6 screenprotector en glass

Regelmatig krijgen wij de vraag wat de verschillen zijn tussen een iPhone 6 screenprotector en tussen een tempered glasplaat. Een screenprotector is eigenlijk een wat verouderd woord en wijst naar de stickers die het scherm beschermen en die voorheen vaak worden gebruikt. Een soort iPhone 6 screenprotector is dan ook een tempered glass die echt breekt wanneer deze kapot gaat zoals een echt glas!

Wanneer een tempered glass aanbrengen op je iPhone 6?

Regelmatig krijgen wij de vraag wanneer het verstandig is om een iPhone tempered glass aan te brengen op je iPhone 6. Zeker wanneer je de iPhone vaker laten vallen is het gebruik van een tempered glass erg verstandig. Naast een tempered glass doet een goed iPhone hoesje ook wonderen om je toestel goed te beschermen. Een tempered glass wordt onder de consumenten ook wel iPhone 6 screenprotector genoemd.

Een groot voordeel is dat je bij onze refurbished iPhone 6 een gratis tempered glass ontvangt zodat deze direct goed beschermd is. Bij FixjeiPhone.

iPhone 6 tempered glass aanbrengen met video

In onderstaande video laten wij je stap voor stap zien hoe je het tempered glass eenvoudig aanbrengt op je iPhone 6. Met onze handige video is dit eenvoudig zelf te doen.

Welke soorten tempered glass hebben jullie voor de iPhone 6?

Binnen het tempered glass assortiment hebben we verschillende soorten. Dit zijn de verschillende soorten iPhone 6 tempered glass:

  • iPhone 6 tempered glass
  • iPhone 6 tempered glass (ultra)
  • iPhone 6 Invisible tempered glass
  • 5-pack iPhone 6 tempered glass
  • 10-pack iPhone 6 tempered glass
  • 50-pack tempered glass voor de iPhone 6

Heb je nog vragen over ons iPhone 6 tempered glass assortiment of over het aanbrengen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Onze specialisten staan 7 dagen per week voor je klaar.