BLOG

Hoe maak ik mijn iPhone simlock vrij?

Op 3 oktober 2013, door Davey
97 reacties 3 min. leestijd

Tegenwoordig kun je overal iPhone’s kopen, of je ze nu importeert of op marktplaats koopt, je moet altijd uitkijken of ze simlock vrij zijn. Gelukkig zijn de meeste nieuwe en refurbished iPhones tegenwoordig simlockvrij geleverd, wel adviseren we om altijd goed uit te kijken! Als je net zoals ik een iPhone hebt gekocht die een simlock heeft kan dit erg vervelend zijn als je wilt wisselen van provider. Heb je bijvoorbeeld een iPhone 4S gekocht in Amerika die een AT&T simlock heeft? Dan kun je helaas niet bellen met je T-mobile simkaart.

Op internet staan vele mogelijkheden maar er is hier nogal veel onduidelijkheid over, na veel onderzoek snap ik het unlock gebeuren aardig goed en ik wil daarom graag deze kennis met jullie delen!

iPhone officieel simlock vrij maken

Voordat we moeilijke stappen gaan verrichten is het altijd belangrijk om te kijken of jij je iPhone gratis simlock vrij kunt maken, heb je namelijk een iPhone uit Amerika met een contract en is het contract afgelopen? Dan heb je een grote kans dat je via een factory unlock website de iPhone simlock vrij kunt maken!

Als je iPhone bijvoorbeeld een AT&T simlock heeft dan raad ik je aan om als eerste deze deze pagina in te vullen, bij een andere simlock moet je zoeken op de website van de provider. Op deze pagina kun je controleren of je iPhone gratis simlock vrij kan worden gemaakt door je IMEI en andere gegevens hier in te vullen. Boven in de pagina komt vervolgens een melding te staan of je iPhone in aanraking komt. Als dit helaas niet het geval is dan moeten we naar een andere oplossing zoeken en als het wel kan kan ik je feliciteren en kun je binnen enkele dagen je iPhone activeren door je iPhone te verbinden met iTunes, je krijgt dan direct een melding te zien dat je iPhone simlock vrij is.

iPhone simlock vrij maken met een factory unlock

Als de bovenstaande methode helaas geen optie is dan is er nog hoop! In mijn geval was dit ook de ideale oplossing van mijn simlock. Er is namelijk een unlock mogelijk door middel van een factory unlock, dit is een service die verschillende partijen aanbieden, ze kunnen jouw iPhone simlock vrij maken door alleen het IMEI nummer te weten en de simlock provider. Er werkt schijnbaar iemand bij Apple of bij een provider die stiekem onder werktijd er wat bij wil verdienen, diegene zorgt ervoor dat jouw iPhone wordt geactiveerd zodat iTunes deze simlock vrij kan maken.

Het klinkt misschien best raar, maar ik heb deze methode ook met succes gebruikt. Ik had voor mijn moeder een iPhone 4S gekocht met een AT&T simlock, na het invullen van haar IMEI nummer werd haar iPhone inderdaad geactiveerd en kon ik de iPhone activeren met iTunes zodat deze simlock vrij was! Er zijn verschillende partijen (zie Google) die deze zogenaamde factory unlock aanbieden, zelf heb ik gebruik gemaakt van IMEIUnlockPro, door hier AT&T te selecteren, mijn gegevens en mijn IMEI nummer werd mijn iPhone binnen 24 uur simlock vrij gemaakt! Ook kreeg ik netjes een e-mail met de mededeling dat het unlocken met succes voltooid was.

iPhone simlock vrij maken met een hardware matige unlock

Er is ook nog een andere methode mogelijk namelijk je iPhone hardware matig simlock vrij maken, hierbij moet je tussen je sim kaart en je sim kaart houder een kleine chip stoppen. Deze chip zorgt ervoor dat de iPhone denkt dat er een officiële sim kaart erin zit en probeert deze na te bootsen (Emuleren).

De bekendste is de Gevey chip, deze kun je op verschillende website’s bestellen en werkt best goed. Persoonlijk vind ik het goed werken alleen vind ik het een groot nadeel dat je na het herstarten van je iPhone bepaalde stappen moet volgen zodat je iPhone weer simlock vrij is (ongeveer 2 minuten). Helaas komt niet elke iPhone in aanmerking voor een hardware matige unlock, maar ik heb voor het gemakt hieronder een lijst gemaakt waarin je kan zien of je iPhone in aanmerking komt.

 • iPhone 4: Helaas tot IOS 5.1.1 (Gevey)
 • iPhone 4S: Werkt op alle toestellen, ook met IOS7 (Gevey)
 • iPhone 5: werkt op alle toestellen, ook met IOS7 (X-Sim)

Hopelijk heb ik je kunnen helpen met het unlocken van je iPhone, heb je vragen of kom je ergens niet uit? Plaats dan gerust een reactie en ik zal je proberen te helpen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

97 reacties op “Hoe maak ik mijn iPhone simlock vrij?

 • Hey,

  Onlangs heeft mijn zusje haar iPhone via marktplaats gekocht. Ook in haar geval zit er een simlock op. Provider heet Verizon en is afkomstig uit Amerika. Is er een optie om het toestel gratis simlock vrij te krijgen. Zij heeft er een hoop voor betaalt. En helaas hadden wij ook geen research naar gedaan. Als we wisten dat het zo duur en moeilijk zou zijn, hadden we het niet gekocht.

  Hopelijk kan ze hiermee geholpen worden 🙁

  Groetjes

  Lady op 21 oktober, 2013
  • Hey Lady,

   Dit is erg vervelend voor je, een iPhone met een Verizon lock kan je unlocken door de bovenstaande handelingen uit te voeren of contact met Verzion te nemen. Persoonlijk raad ik je als eerste aan om Verizon te bellen en als dat niet werkt adviseer ik je een factory unlock!

   Wel hoor ik vaak dat Vodafone NL op een Verizon iPhone werkt, probeer dit eerst even voordat je verdere stappen onderneemt ;)!

   Veel succes en we horen graag van je.

   FixjeiPhone Ricardo Groothedde op 21 oktober, 2013
   • hallo

    ik wilde nog een bericht achterlaten voor de maker van deze artikel
    mijn iphone was simlock bij AT&T ik had al zo.n kleine dingetje maar daarmee kon ik niet internetten met mij 3g ik wilde mijn iphone jailbraken om hem te simlocken maar ik zocht verder en vond dit.ik volgde de stapen en mijn phone was meteen simlock vrij daarom wilde ik je bedanken

    hossen op 21 juli, 2015
  • Ik heb een telefoon Samsung Galaxi Note 4 gevonden in Kroatië en deze is van iemand die niet in Kroatië woont. De telefoon heb ik meegenomen naar NL en wil deze graag aan de eigenaar teruggeven. Telefoon is gelocked, dus kan helaas niet achterhalen van wie deze zou kunnen zijn. provider is TELCEL. Gekeken of die als vermist staat aangegeven op een site IMEI detective.com. Kwam niet voor op deze site. Ik kan zien dat ze een Google account hebben omdat er een ”M” teken bovenin staat, dat er nog ongelezen app’s binnen zijn gekomen, dat er een gemiste oproep is geweest.
   Wie kan mij hierin verder helpen.

   Marianne op 8 juli, 2015
 • Hey,

  Hier hetzelfde!
  Mijn zus heeft ook een iPhone gekocht met een simlock van KPN.
  Ik zit ook nog steeds in het activatiescherm waar ik niet doorkom vanwege de simlock.
  Zou ik de iPhone dan eerst via deze site (http://www.kpn.com/prive/mobiel/toestel-en-abonnement/service/hulp-bij-gebruik-toestel/toestelhulp.htm##/apple/iphone-4-s-met-ios-7/support/sim-lock-verwijderen/usecase/sim-lock-verwijderen/6) simlockvrij kunnen maken ook al zit ik nog in het activeringsscherm?

  Mvg Jur

  Jur op 28 december, 2013
  • Dat is erg vervelend want dit zou moeten werken, je kunt altijd naar Kpn bellen om je iPhone simlock vrij te krijgen. Dan kunnen ze voor je kijken of de iPhone buiten het contract valt en simlock vrij kan worden gemaakt.

   FixjeiPhone Ricardo Groothedde op 28 december, 2013
 • ik blijk een unlocked Iphone 5S van AT&T via marktplaats te hebben gekocht merk ik nu…
  Heb inmiddels naar at&t internationaal iphone unlock nummer gebeld maar krijg geen toestemming om hem te unlocken omdat ik het gerelateerde telefoonnummer niet kan aanleveren (wel het EMEI-nr overigens)

  Ik zie boven geen mogelijkheid staan om een iPhone 5s met at&t contract te unlocken.

  Hoe nu verder? Suggesties?

  Edwin op 19 januari, 2014
  • Beste Edwin,
   Dit is erg jammer, ik adviseer je om een factory unlock te proberen omdat dit vaak goed gaat met AT&T. Uiteraard zijn er ook meer mogelijkheden zoals met een hardwarematige unlock d.m.v. rsim5, wij hebben dit nog niet getest maar 1 van deze opties zou de oplossing moeten zijn.

   Veel succes!

   FixjeiPhone Ricardo Groothedde op 21 januari, 2014
 • Beste,

  heb via ebay een iphone 5 16 GB gekocht uit Engeland voor mijn dochter.
  Zogezegd Unlock, maar is wel locked.
  Toestel stond als nieuw ingesteld, dus begin alles in te voeren, land, taal, simkaart eerst geplaatst, maar hij weigert de simkaart. Naar Apple gebeld, alles doorgegeven, is niet gestolen,
  verkoper werkt niet mee, want hij zou alleen maar naar Tmobile Orange UK moeten mailen, en klaar. we met minimale kost van 20,24 pond. Heb hem gezegd dat ik dat zou betalen, maar helaas, nooit geen meer reactie IMIE 013403001129817
  Ben zelf woonachtig in België.
  Heb al van die sites geprobeerd, betaald, maar niks werkt, en gezegde officiele unlock sites zijn peper duur.
  Hebt U een oplossing voor mij AUB?
  Hopend op een snelle reactie,

  met vriendelijke groeten,

  Stephane Van Steen

  [email protected]

  32(0)479.745.766

  Stephane Van Steen op 20 januari, 2014
  • Beste Stephane,
   Dit is ook erg vervelend, een Tmobile Orange UK unlock is ook erg duur om d.m.v. een factory unlock te unlocken maar er is helaas geen makkelijkere oplossing behalve een hardwarematige unlock. Ik adviseer hiervoor rsim alleen heb ik deze nog niet kunnen testen.

   Succes!

   FixjeiPhone Ricardo Groothedde op 21 januari, 2014
 • Hen een iphone4 32gb gekocht en is simlock op hij komt van Frankrijk is Orange ofzo iets kan ik hem unlocken? En hoe

  sean op 23 januari, 2014
  • Hallo Sean,
   Dit kan d.m.v. een hardwarematige unlock of een factory unlock, deze stappen staan hierboven uitgebreid uitgelegd. Veel succes!

   FixjeiPhone Ricardo Groothedde op 25 januari, 2014
 • Hoi,

  Ik heb een iphone 4 en er zit een simlock op uit ”Austria one (orange) en ik heb er per ongeluk ios7 opgedaan en nu zit ik hele tijd vast aan de activatie scherm. hij is meer dan jaar oud en ik heb geen idee hoe ik hem simlock vrij kan maken en ik heb geen simkaart uit dat land, in de winkels komen ze met onzin bedragen zoals 130 om de simlock te verwijderen etc.

  Kan je me aub helpen!

  Kendrick op 23 januari, 2014
  • Werkte de iPhone wel op iOS 6? Ik ben bang dat we een manier moeten verzinnen om de iPhone alsnog te activeren, dit kan d.m.v. een hardwarematige unlock of een factory unlock dat inderdaad prijzig is, ook is er een mogelijkheid om je activatie scherm te omzeilen alleen vraag ik me wel af of je dan alsnog kan bellen.

   FixjeiPhone Ricardo Groothedde op 25 januari, 2014
 • Misschien een domme vraag maar als ik van provider verander en dus een andere simkaart in de iPhone stop moet ik dan ook de iPhone simlock vrij maken?

  Gr.Annie

  Annie Raaijmakers op 8 februari, 2014
  • Hallo Annie,

   Dat is helemaal geen domme vraag. Normaal gesproken moet dat wel maar als je de iPhone in Nederland hebt gekocht bij je vorige abonnement dan is meestal je iPhone simlockvrij. Mocht dat niet zo zijn, bijna alle providers maken je iPhone gratis simlock vrij als je abonnement verlopen is.

   Groetjes,

   Davey Groothedde

   FixjeiPhone Davey Groothedde op 8 februari, 2014
 • Dankjewel voor je snelle antwoord. Ik heb de iPhone gekocht (simlockvrij) en daarna een abonnement.

  Groetjes Annie Raaijmakers

  Annie Raaijmakers op 9 februari, 2014
  • Dan moet dat dus geen probleem zijn!

   FixjeiPhone Ricardo Groothedde op 10 februari, 2014
 • werkt dit alleen met amerikaanse toestellen, of ook met bijv. zwitserse?

  Mirre Snelting op 10 februari, 2014
  • Dit werkt gelukkig met alle toestellen!

   FixjeiPhone Ricardo Groothedde op 10 februari, 2014
 • Ik heb nog een i phone 1 geloof ik die ik mijn jongste wil geven. Ik heb een nieuwe sim kaart, maar de tel doet niks. Hij draait wel op de wifi, maar er kan niet mee gebeld worden. Hoe doe ik dat bij deze?

  Colinda Franssen op 12 februari, 2014
 • Het, ik heb laatst een iphone 5 op marktplaats gekocht, maar er blijkt dus dat er een simlock op zit van at&t een amerikaanse provider dus, maar ik heb helemaal geen gegevens van welk imei het is etc wat moet ik doen?

  Mila op 14 februari, 2014
 • Beste,

  Ik heb een iphone 4s waarop een vodafone abonnement zat dat inmiddels afgelopen is. Ik heb nu een orange simkaart die ik vanaf nu wil gebruiken (woon in Spanje).
  Nu loop ik inderdaad tegen het probleem aan dat de telefoon een simlock heeft.
  Het probleem is nu dat ik niet verder in het menu kom dan de taal en land kiezen, daarna geeft hij aan dat hij simlock heeft.
  Ik kan dus ook niet achterhalen wat het imei nummer is om hem te unlocken.

  Iemand een tip hoe ik achter het imei nummer kan komen?

  dank u

  jascha op 17 februari, 2014
 • Hallo Jascha, je kan het imei nummer zien door op het informatie icoontje te klikken (grote i). Die vind je ook bij het activatie scherm als je de iPhone wilt activeren.

  FixjeiPhone Ricardo Groothedde op 17 februari, 2014
 • mijn dank is groot!

  jascha op 17 februari, 2014
 • hey,
  ik heb een Iphone van een vriend overgekocht en deze komt blijkbaar uit Londen… en is gesimlocked met vodafone
  hoe kan ik deze het beste unlocken?
  alvast bedankt voor de hulp! 🙂

  ymani op 25 februari, 2014
  • Ik raad je aan om dit te doen met een factory unlock, dan heb je daarna nooit meer last van problemen. Met een hardwarematige unlock kan je in de toekomst altijd problemen krijgen ;)!

   FixjeiPhone Ricardo Groothedde op 26 februari, 2014
   • ik weet wel niet precies wat het is want er staan daar op die website zoveel keuzes van vodafone :$

    ymani op 26 februari, 2014
   • en als ik dan die gevey chip gebruik wat voor problemen kan ik dan nog krijgen?
    en werkt deze op iphone 4 met ios7?

    ymani op 26 februari, 2014
    • Denk hierbij aan problemen met dat je simkaart niet werkt als je mobiel uitvalt, je moet dan een aantal stappen volgen om hem weer werkend te krijgen. En er zijn inderdaad veel opties voor een factory unlock, helaas weet ik nog niet welke de beste is maar daar zou ik in de toekomst naar kijken!

     FixjeiPhone Ricardo Groothedde op 28 februari, 2014
 • Hallo, ik heb een iphone 4s en is simlock. de provider is Globe uit de Filipijnen.
  Contract is inmiddels beeindigd maar nog steeds simlocked.
  Kunnen jullie dit permanent simlock vrij maken?
  Zoja, wat mag het kosten?

  alvast bedankt

  mvg, Lee

  HK op 4 maart, 2014
  • Hallo HK, Dat is vervelend, Helaas hebben wij hier nog geen service voor. Hopelijk lukt het om er 1 te vinden, hou ons maar op de hoogte 😉

   ricardo op 5 maart, 2014
   • Hallo,
    Ik wil graag een iPhone 6 kopen in Amerika met dus een at&er lock, werken de bovenstaande oplossingen ook op een iPhone 6?
    Mvg Lotte

    Lotte op 12 augustus, 2016
 • Hoi, ik heb een half jaar geleden een Iphone 4 via marktplaats gekocht. Deze werkte gewoon op mijn Simpel (T-Mobile) abonnement. Nu ben ik van abonnement geswitched (Hollandsnieuwe, Vodafone) en nu blijkt dus dat er een simlock op zit. Hoe kom ik er nu achter of ik een buitenlandse simlock heb? En hoe kan ik de simlock verwijderen? Alvast dankjewel!

  Lionneke op 14 maart, 2014
 • En hoe kom ik er achter wélke buitenlandse simlock er op zit?

  Lionneke op 14 maart, 2014
 • hoi, ik heb een iphone 5S gekocht in Amerika en deze is mij verkocht geweest als een simlockvrije iphone maar later bleek dat hij toch gesimlocked is, nu ik heb al veel keren naar apple gebeld en niemand kan daar iets aan doen behalve de zogezegde provider; cricket, maar deze mensen reageren helemaal niet op men e-mails. Ook heb ik het langs de website imeiunlock geprobeerd maar bij deze lukte het ook niet en ik krijg geen geld terug. Ik weet helemaal niet meer wat ik moet doen….

  Jolien Michiels op 18 april, 2014
  • Hallo Jolien, welke provider simlock zit op de iPhone? Toevallig AT&T?

   ricardo op 18 april, 2014
 • hallo!

  ik heb een iphone 5s uit amerika met de provider at&t,
  ik zie in de bovenstaande berichten staan dat het niet kan met de oplossingen die hier boven beschreven staan.

  maar er staat toch dat je ”deze link” kunt drukken als je een at&t provider hebt.
  ik heb dit gedaan en over 5 dagen zou ik hem dus moeten verbinden met itunes???

  gaat dit werken?

  groetjes

  fvdk op 1 mei, 2014
 • Hallo,
  Heb net 2 de hands toestel gekocht,iphone 4s.Na de up date naar ios 7 werkt hij echter niet meer door sim lock.
  Hij is van Us Sprint,waar kanikhem laten unlocken aub?
  Thanks
  Chris

  Chris op 10 mei, 2014
  • ios 7.1.1…….

   Chris op 11 mei, 2014
   • Hallo Chris,

    Ik adviseer je een factory unlock aan, er zijn verschillende website’s die dit aanbieden zoals hierboven staat aangegeven. Veel succes!

    ricardo op 11 mei, 2014
    • Dank U Ricardo,
     Ga een poging wagen met een R-sim kaartje…….

     Chris op 12 mei, 2014
 • * IMEI Number Please enter the device IMEI number. Example: 490154203237518 (15 numbers)
  This device is not currently eligible to be unlocked.
  Please verify the IMEI entered is correct by dialing *#06# on your device. dit krijg ik heb een iphone uit ireland en k heb alles al geprobeert ook contact met vodafone maar daar kom je nergens mee hoop dat je wat kan betekenen voor me voordat hij uit t raam gaat mvg janssen

  Ajay Janssen op 12 mei, 2014
  • Erg vreemd, hoe rijg je dat bericht? In een sms of als melding. Want als het inderdaad van de provider komt kan je eens proberen om de handeling te volgen en je imei nummer te smsen. Zelf heb ik dit niet eerder gezien.

   Ricardo Groothedde op 13 mei, 2014
 • Rsim 9pro werkt niet in Belgie voor iphone 4S na update ios 7.1.1….

  Chris op 21 mei, 2014
 • Hoi Chris,

  geluk dat ik jouw site tegen kom!

  ik ben een tijdje geleden in Engeland geweest.
  ik heb ginder voor een 120 pond een iphone 5C kunnen kopen van een Thais meisje.
  Zij gebruikte ginds de provider O2.

  nu terug in Belgie aangekomen en wil mijn kaart erin steken > Simlock!
  Ik weet, net zoals alle anderen hier, niet goed doordacht en ja..

  Bovendien blijkt dat die thaise vrouw dan ook nog de iphone als gestolen is gaan opgeven, dus zelfs in engeland kan die iphone niet meer gebruikt worden.

  Ik wil er een mobile vikings kaart in steken, maar geen benul of ik nu een jailbreak of sim unlock moet doen en hoe. Hopelijk heb jij een goede tip zodat mijn aankoop niet voor niets geweest is?

  ik heb alvast geleerd om vreemde mensen niet zo snel te vertrouwen.. zelfs geen schattige thaise meisjes.. 😉

  Alvast heel erg bedankt!

  Lies op 12 juni, 2014
 • Hoi ik had vraag

  Ik heb een iphone 5 die uit uk komt en van t-mobile provider uk wil die simlock vrij laten maken
  Kunt u die simlock vrij maken en wat kost het

  Alvast bedank

  Rambix op 20 juli, 2014
  • Hallo Rambix, wij hebben helaas geen unlock service, wel kunt u gebruik maken van de bovenstaande methoden. Veel succes!

   FixjeiPhone Ricardo Groothedde op 20 juli, 2014
  • ik zag u email en ik dacht van ga even een email sturen , als u wilt ik kan voor u regelen,om simlock vrij te maken,u iphone is netwerk kost rond 29 pond om simlock vrij te maken,
   u kunt contact opneme, met mijn

   gr jos

   jero op 4 januari, 2016
 • Ik heb in Griekenland een iPhone 5 gevonden meisje een berichtje gestuurt maar wordt genegeerd. Naar de politie gebracht maar die heeft hem terug gegeven. Nu wil ik hem dan maar zelf gaan gebruiken, alleen kan ik hem niet unkocken zonder haar Apple id , is er een manier om hem toch te unlocken?

  pim op 27 juli, 2014
  • Beste Pim,

   De iPhone is te wel unlocken, maar niet via een legale weg. We mogen daarom hier geen informatie over geven.

   Groet,

   Davey Groothedde

   Davey Groothedde op 28 juli, 2014
   • Davy, kun jij mij helpen een IPhone 6 USA met LOCK, te UNLOCKEN !!!! Ben bereid langs te komen, laat mij dit via de mail weten. [email protected]. Groeten Ria van Deijl

    Ria van Deijl op 24 september, 2014
 • beste

  is er al een manier gevonden om de iphone 5s te unlocken ? deze is gevonden maar komt oorspronkelijk van engeland , die bepaalde persoon heeft die hier in beglie verloren. nu is er een manier om deze simlock te omzeilen ?

  Aaron op 5 augustus, 2014
 • maat,

  Wat een rare berichten, het klopt voor geen appelflap

  joop op 6 augustus, 2014
 • Hallo,ik heb vandaag een iphone 4s gekocht.
  Maar hij is simlock met orange uk … Weet iemand raad?

  Chrissyxo op 25 augustus, 2014
 • Hallo ik wil een iPhone komen… Helaas heeft die ook een simlock van orange UK en ik heb een tmobile abonnement past mn sim kaart er gewoon in of moet ik die ook inlokken? En via welke weg dan? Kan iemand helpen?

  Alina op 30 augustus, 2014
 • Ik heb een iphone 5c met een spaans vodafone abonnement. Deze wil ik graag simlockvrij maken omdat ik de telefoon in Nederland wil gaan gebruiken. Kan ik gewoon een Nederlandse Vodafone sim gebruiken of moet de telefoon echt simlockvrij gemaakt worden?

  Gienepien op 8 september, 2014
 • Hallo daar,

  een vraag:
  ik heb een iPhone gekocht in de Filipijnen en ik wil hem heel graag hier in Nederland gebruiken maar hij is niet simlock vrij.
  zou ik met deze stappen hem simlock vrij kunnen maken?

  ShadoWolf op 9 september, 2014
 • hallo allemaal,

  Ik heb een iphone 4s gekocht met een simlock van orange uk.
  Kan iemand me helpen hoe ik het simlock vrij kan maken?
  Ik heb geen PayPal of een creditcard dus daarom kan ik
  niet via het buitenland me telefoon simlock vrij maken.
  Ik hoop dat iemand raad weet

  chrissy op 13 september, 2014
 • Davey,

  Super erg bedankt voor de reparatie, hij was super snel en alles doet het weer en hij is schoon. Bedankt!

  Max op 13 september, 2014
 • hoi ik heb ook een Iphone 4s in America gekocht met een kaartje van proveider Sprint hier doet hetniet
  wie kan mij helpen. gr

  L.E.Gomes op 13 september, 2014
 • Hallo, ik heb afgelopen vrijdag in Washington DC in een TMobile shop een Iphone6 gekocht, helaas bij thuis komst een LOCK USA erop. Apple en Tmobile schuiven elkaar de bal toe. Ik moet nu wachten tot er iemand in NL, dit weet op te lossen

  Hebben jullie een oplossing voor de IPhone 6 ?

  Ik hoor heel graag van jullie !!!
  Groeten Ria van Deijl

  Ria van Deijl op 24 september, 2014
 • Hallo,

  Ik heb van mijn man een iphone 6 gekregen, hij heeft deze gekocht bij Vodafone in Duitsland en zijn huidige abbonnement daar verlengd.Ik ben klant bij T-mobile(Nederland), na het plaatsen van mijn simkaart merkte ik dat er een simlock op zit. Hoe en bij wie kan ik deze eraf laten halen zodat mijn T-mobile simkaar erin kan? Bedankt alvast!

  Groetjes,

  Kadish

  kadishhh op 8 oktober, 2014
 • Waar moet ik op letten als ik een simlock vrije Iphone wil kopen?

  Gijs op 8 oktober, 2014
  • Waar moet ik op letten als ik een simlock vrije Iphone wil kopen in Amerika ?

   Gijs op 8 oktober, 2014
 • ik heb een iphone 4s softbank gekocht kan ik het ook met dit simlockvrij maken?

  daniela op 10 oktober, 2014
 • Ik weet niet wat voor een soort Simlock op mijn iPhone zit, maar heb hem overgenomen en de provider is van telfort, wat kan ik het beste doen?

  Watmaakthetuit op 19 oktober, 2014
 • Hallo heb een iphone 4 gekocht en die komt uit Frankrijk meer weet k dus niet maar is niet simlock vrij wat moet ik nu doen vriendelijke groet selina

  selina op 23 oktober, 2014
 • Ik heb deze website destijds gelezen en daarnaast vele anderen om een veilige unlock te vinden. Helaas ben ik er ooit eerder mee opgelicht 🙁 De informatie hier was erg nuttig, want ik wilde op zoek naar een “factory unlock”.
  Ik heb uiteindelijk een hele goeie site gevonden voor het simlockvrij maken voor iPhone’s! Volgens mij is het alleen voor iPhones, maar ik heb het gebruikt voor mijn iPhone 5 en alles was zo geregeld. Het was een ‘factory unlock’ dus ik kan gewoon resetten en updaten zonder dat ie eraf gaat.
  Daarna heeft mijn moeder het ook gebruikt voor haar iPhone 4S, dat was een buitenlandse simlock. Het was zelfs geen probleem om bij hun bedrijf aan huis langs te komen, ik vond het fijn om even te zin dat er echte mensen achter dit bedrijf zaten, niet alleen een website. Ze waren er erg vriendelijk en dat ze Nederlands waren vond ik ook wel fijn, zo was alles duidelijker. Ik raad ze zeker aan!

  Fayla op 21 november, 2014
 • Oh ik zie nu dat de website niet wordt laten zien, als je dit bedrijf ook wilt gebruiken ik had ze geonden op iphoneunlock-simlockvrijmaken.nl je kan het ook gewoon in google intypen.

  Fayla op 21 november, 2014
 • Ik heb een iphone 5s uit frankrijk met een franse simlock dat denk ik tenminste ik kan helemaal niet in de telefoon wa moetik doen!!

  Bob op 15 januari, 2015
 • Beste,
  Ik heb een IPhone 4s uit Londen gekocht
  hoe kan ik deze het beste unlocken?
  alvast bedankt voor de hulp!

  salar op 16 januari, 2015
 • Beste,

  Ik heb een iphone 6 gekocht, die helaas ook simlock is.
  Ik ben er achter gekomen dat de toestel uit ierland komt . en alleen simkaarten van meteor er in kunnen. ik ben naar verschillende telefoon winkels geweest, die mij helaas ook niet konden helpen.

  Denkt u dat ik kans maak om mijn iphone 6 te unlocken?

  Alvast bedankt .

  Gr. Nadia

  Nadia. op 22 januari, 2015
 • Hallo,
  Ik had een iPhone 4s, gekocht bij iPhone store A’dam voor 100 eu omdat ik net na mijn abonnement omgezet te hebben naar sim only abonnement hij kapot ging, dus dacht ik goeie koop te doen, hij was als nieuw doet het ook nog prima, totdat ik nu hem aan m’n moeder wil geven, en haar goedkope sim only abonnement ander provider, Ineens doet geen enkele sim kaart er meer in, in verschillende winkels geweest, gebeld om te unlocken, maar die gaat niet, ws toestel uit Amerika??? Zeggen ze.
  Wat kan ik nu het beste doen???
  Hopelijk kun je me helpen, t s echt zo zonde om hem weg te doen.
  Mvg simone

  Simone op 3 februari, 2015
  • Hi,

   Ik heb hetzelfde gehad met mijn Verizon (provider uit de USA) iphone4S.

   Net in de US geweest en daar vertelde zij mij dat sinds Feb 2015 de iphone 4s toestellen simlock vrij zijn. Dit hebben ze bij de apple store in Boston bevestigd. Ik moets mijn telefoon restoren met iTunes om een nieuw certificaat te krijgen van de apple server.

   Voor mij heeft dit gewerkt en is het toestel simlock vij.

   Misschien werk het voor jouw ook.

   Floris op 9 maart, 2015
 • Ik heb een tijdje geleden een Iphone 3 gekocht op een veiling in Engeland. Geen idee wie de provider is, dus ik heb een probleem neem ik aan. Hoe krijg ik hier de simlock uit? Die chip werkt dat ook voor Iphone 3? Als iemand me op weg kan helpen, ben ik hem erg dankbaar 🙂

  M.v.g. Rob Smit.

  Rob Smit op 4 februari, 2015
 • Hoe maak ik mijn Iphone5 simlock vrij !!
  Iphone 5 in zweden gekocht provider heet Telenor
  Alvast bedankt!

  Najat op 7 februari, 2015
 • hoe weet ik welke provider de simlock op mijn gsm heeft ?

  tom op 4 maart, 2015
 • Ik had aqfgelopen maand twee i phone 4s gekocht in australia als simlook vrij maar nu blijkt baar dat niet zo, zou u misschien hier mij helpen hoe kan ik hem dan nog simlook vrij kan krijgen? voor provider van telenor?
  ik wacht op uw reactie.
  Gr Musa

  Musa op 9 maart, 2015
 • Hallo,

  Ik heb een Iphone 5 16GB gekocht via Marktplaats, deze heb ik toen netjes toegezonden gekregen. Maar nu blijkt dat er een Simlock opzit van AT&T. Ik heb geprobeerd via de site van AT&T de telefoon simlock vrij te maken maar ik heb helemaal geen gegevens van degene waar ik de iPhone bij heb gekocht. Nu wil ik hem graag simlock vrij maken zodat ik mijn Vodafone sim kan gebruiken. Wat zou u mij aanraden om te doen?

  Mvg Danny

  Danny op 20 juni, 2015
 • Mijn zoontje heeft mijn oude i phone 3 die ik zelf paar jaar geleden heb gekocht. Nu heb ik zelf een prey pay kaart gekocht en er in gedaan. Maar ik kan hem niet bellen omdat de foon op simlock springt hoe kan ik dit uitzetten? Zodat ik hem kan bellen?

  rianne op 12 juli, 2015
 • ik heb ifone 5 gekocht via groupon kan er mee internetten fotos maken maar blijf kpn zoeken.
  En op instelingen staat niet aanbieder op en ios pakt die niet.
  Graag hulp

  alida op 21 december, 2015
 • Hallo, heb een iphone 6 gekocht blijkbaar engels, zat een o2 simkaart in. Mijn eigen tele2 simkaart wordt niet geaccepteerd. Wat kan ik doen?

  Adil op 6 januari, 2016
 • Hoi!
  Ik heb op marktplaats een iphone 6 gekocht en ja hoor simlock zit erop, alleen een probleem ik heb bij apple navgraag gedaan, de telefoon is gekocht in de EU maar heeft een japanse simlock?? Help me alsjeblieft dit heeft me 400€ gekost!

  Groetjes marissa

  Marissa op 4 februari, 2016
 • Goedemorgen, werkt deze Gevey ook op de iPhone 6S plus van AT & T?

  Gevey Unlock Sim Card for iphone 4s 5 5c 5s 6 6 6s 6s until ios 9.1

  Heb deze gevonden op Ebay.

  GR Ron

  Ron op 21 april, 2016
 • Ik heb een iphone 5S in de Filippijnen gekocht. Mijn simkaart van Tele2 werkt niet op deze telefoon vanwege te simlock. IK weet alleen niet voor welke provider de simlock is. Waar kan ik dit vinden?

  reh_koppers op 1 juni, 2016
 • Ik heb eigenlijk een hele andere vraag maar weet anders niet waar ik deze vraag kan stellen.
  Ik heb een telefoon abonnement tot eind augustus maar ik krijg morgen mijn nieuwe iPhone se binnen. Kan ik tot eind augustus mijn simkaartje van nu gebruiken? Het is wel een andere provider. En als dat kan, wordt het dan moeilijk om mijn nieuwe simkaart erin te doen en dan verder te gaan op een andere provider?

  Karlijne op 15 juli, 2016
 • Beste,

  Vorig jaar heb ik in Amerika een iPhone 5s gekocht. Ze vertelden me daar dat er geen simlock op zat. Terug in NL heb ik het simkaartje eruit gehaald (T-Mobile) en er een nl simkaart in gedaan. Je kunt er alles mee behalve bellen.
  Nu ben ik naar verschillende winkels gegaan en niemand die het toestel kan unlocken.
  Heeft er iemand tips? Ik heb al contact gehad met T-Mobile Amerika en Apple maar helaas beide konden me niet helpen.

  Alvast bedankt!

  Samira op 19 juli, 2016
 • Ik heb een iPhone 5s van mijn zoon gekregen er zit een simlock op van NTT docomo uit Japan hoe kan ik de iPhone simlockvrij maken en tegen welke kosten?

  Raymon op 25 november, 2016
 • Ik heb een i-phone 6S en die is in de USA gebruikt. Nu wil ik deze graag in Nederland gebruiken. Alle bovenstaande berichten zijn van meer dan 2 jaar oud.
  Wat is tegenwoordig de beste manier voor een unlock?

  Met vriendelijke groet,

  N. Roegiest

  Noël Roegiest op 26 januari, 2019
  • Hallo,

   Helaas kunnen wij hier niet meer verder mee helpen.
   Wij raden je aan om hiervoor contact op te nemen met Apple zelf.

   Met vriendelijke groet,

   FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 28 januari, 2019
 • Kan ik een Nederlandse iPhone 3G na het herstel naar iPhone OS 2 met een prepaid Lebara SIM activeren? Want ik zie op Marktplaats foto’s waarin staat: Insert a valid SIM with no PIN lock to activate iPhone.

  iPhoneCollector op 16 mei, 2019
  • Hallo,

   Dit is voor ons eigenlijk niet te zeggen.
   We raden aan om hiervoor toch even navraag te doen bij Apple.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   FixjeiPhone FixjeiPhone (Bouke) op 17 mei, 2019
 • Ik heb een iPhone 11 128gb uit Mexico en momenteel kan er alleen een Mexicaanse sim in, is deze zo te manipuleren dat ik alle Sims wereldwijd er in kan gebruiken ? Alvast bedankt.

  Peter op 23 augustus, 2021
  • He Peter, Ik weet niet welke simlock erop zit. Meestal doen providers niet moeilijk als je ze belt met de vraag of ze de iPhone simlockvrij willen maken. Gr. Davey

   FixjeiPhone Davey op 24 augustus, 2021

Geef een antwoord