iPhone XS skins

Toon:
per pagina

11 producten

Sorteer op :
Layout     

iPhone XS skin kopen om zo jouw eigen iPhone te customizen met een coole skin? Met deze speciale iPhone XS skins is het aanbrengen van de skin eenvoudig zelf te doen. In onze video zie je stap voor stap hoe je dit helemaal zelf kunt doen in een paar minuten!

Uitgebreid iPhone XS skins assortiment

Wanneer je op zoek bent naar een iPhone XS skin, ben je bij FixjeiPhone op de juiste plek! Ons iPhone XS skin assortiment bestaat uit coole designs en daarnaast ook uit vele standaard kleuren. Een skin wordt ook wel een wrap of een cover genoemd en biedt naast een unieke look van je iPhone ook nog eens extra bescherming. Oja, vette vingerafdrukken zie je met een skin ook niet meer op achterkant van je iPhone. Dus wrap nu jouw iPhone XS zodat het een nog cooler en persoonlijker device wordt.

Waarom een iPhone XS skin kopen?

  • Zo kan jij je iPhone XS matchen met je outfit of een special occasion
  • Bescherm je iPhone XS achterkant tegen krassen
  • Zelf eenvoudig aan te brengen en te verwijderen
  • Skins met de perfecte pasvorm
  • Onze skins zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit

Daarom jouw skin bij FixjeiPhone bestellen

Het gehele assortiment iPhone skins is door het team van productspecialisten zorgvuldig samengesteld op basis van de kwaliteit van de skins. Zo ben je er zeker van dat de skins van lange duur goed blijven zitten en eenvoudig zijn aan te brengen op de iPhone. Met ruim 15.000 beoordelingen met gemiddeld een 8.9 weet je zeker dat de kwaliteit optimaal is en je zult genieten van je nieuwe product.

Video: iPhone skin aanbrengen

Benieuwd hoe je een skin moet aanbrengen? Met behulp van de onderstaande video wordt het voor jou nog makkelijker om een skins aan te brengen. Neem voor het plaatsen van de iPhone XS skin altijd voldoende de tijd zodat je geen fouten kunt maken. Heb je verder nog vragen over de iPhone XS skin of over het aanbrengen van de skin? Neem dan direct contact met ons op zodat een van onze specialisten je verder kan helpen!