iPhone X skins

Toon:
per pagina

6 producten

Sorteer op :
Layout     

iPhone X skin kopen om zo jouw eigen iPhone te customizen met een coole skin? Met deze speciale iPhone X skins is het aanbrengen van de skin eenvoudig zelf te doen. In onze video zie je stap voor stap hoe je dit helemaal zelf kunt doen in een paar minuten!

Skins

Uitgebreid assortiment met iPhone X skins

Voor een groot assortiment met diverse skins voor je iPhone X ben je bij FixjeiPhone aan het juiste adres. Het assortiment bevat verschillende standaard kleuren maar ook coole prints wanneer je eens lekker wilt opvallen! Het customizen van je iPhone is tegenwoordig dan ook opkomende trend die steeds meer mensen volgen!

Naast het versieren van je iPhone zorgt de skin ook voor een goede bescherming tegen onder ander krassen.

Zelf eenvoudig je iPhone X skin aanbrengen

iPhone skin aanbrengen moeilijk? Nee hoor, het zelf aanbrengen van de skin is een fluitje van een cent en is met onze video in een paar minuten tijd te doen. De skins zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn precies uitgesneden zodat je deze direct op je iPhone kunt plaatsen.

Met het aanbrengen van deze iPhone X skin customize jij je eigen iPhone X tot een cool device!

Daarom bestel je bij FixjeiPhone

FixjeiPhone biedt alleen iPhone skins aan van de hoogste kwaliteit en die daarnaast altijd eenvoudig zelf te monteren zijn. We hebben er namelijk niets aan wanneer je coole skin project mislukt! Het team van productspecialisten is dan ook lang bezig geweest met het samenstellen en testen van de skins om zo een goed assortiment neer te zetten.

Met de snelle levertijden heb je de skin snel in huis zodat je direct aan de slag kunt!

Vragen over de iPhone X skins?

Voor het aanbrengen van de skin is het aan te raden om onze handige video te gebruiken, hier laten we je namelijk stap voor stap zien hoe je de skin eenvoudig aanbrengt.

Heb je vragen over de skin die je wilt bestellen of misschien wel over het aanbrengen van de skin? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je verder helpen!